- 9 Şubat 2010
- 17.851
- 39.811
Ne günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsamBen sabah haberi görür görmez alisveris sitesinden aldim kargoya verdiler 2 farklı saticidan aldim iptal ederlerse diye ikiside kargoya verdi
Ağlanacak halimize gülmekten yorulduk artıkGram altın 1453 olmuş29 Mayıs'ta olsaydı fetih tarihinde çok anlamlı olurdu bu rakam.
Ya verdikleri destek gübre parasını hesaplayınca çok komik zaten, bir işe yaramıyor kiAktif görmüşken buna yazayım dedim devlet destek veriyor çiftçi tarlasını eksin diye ama verilen destek başka şeylere harcanıyor örneğin gübre almak yerine temel ihtiyaç malzemesi alıyorlar zaten tarladan çıkan üründen çok az kar ediyorlar
70 km miNe günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsam
Ne günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsam
Benzine zam geliyormuş eşim depo fullemeye çıkacaktı kardeşi aradı opette benzin bitmişNe günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsam
A101, bim, şok hangisini istersinizburadaki şok markette ne 1 kglık ne 500 gramlık Çaykur tiryaki yoktu, A101’de 500 gramlık vardı 42,50 TL idi, BİM‘de de 1 kg’lık yoktu, 500’lük 42,50’ydi.
Migros ve Carrefour‘ a gitmeye üşendim, akşam akşam gıda dedektifi gibi market teftişi tövbe tövbe
Eşim de duyum alınca Opete gidiyor. Zama karşı tepkimizi depoyu fulleyerek gösteriyoruzBenzine zam geliyormuş eşim depo fullemeye çıkacaktı kardeşi aradı opette benzin bitmiş
Ne yapayım ayol gelmiş işte zamMaHlass ortaya pimi çekilmiş bomba attı, market market gezdirdi bizi
Doların yükselmesi bile çayın zamlanması kadar etki etmedi nerdeyse
Siz alırsınız ben alırım da durumu olmayan da ucuzuna, farklı markaları alıyor tasarruf için. İçilmiyor her çay
Büyükelçi oldu şimdi.
Evet Prag büyükelçisiBüyükelçi oldu şimdi.
Ne yapayım ayol gelmiş işte zamİnanmayan varsa aldığımız fişi de atayım Çaykur açıklama yapmış bir zam daha yapabiliriz diye 2 3 ay dayanır bu fiyatlar bile.
Gözlerim yaşardı. Demek bizim ülkemiz güvenli bölge diye daha ön planda.
Dışı seni içi beni yakar deyimi cuk oturuyor bu duruma, dışa güvenli gelen ülke iç vatandaşlar için güvensiz konumda şuanGözlerim yaşardı. Demek bizim ülkemiz güvenli bölge diye daha ön planda.