Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ben sabah haberi görür görmez alisveris sitesinden aldim kargoya verdiler 2 farklı saticidan aldim iptal ederlerse diye ikiside kargoya verdi
Ne günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsam

Ya verdikleri destek gübre parasını hesaplayınca çok komik zaten, bir işe yaramıyor ki

Ne günlere kaldık ya, zam gelecek diye internetten çay siparişi. Eşim de depoyu fullemiş. Benim işe gidiş gelişim 70km, bir ay ancak götürür o depo, o da sadece ben kullanırsam

Yok ben herseyi internetten aliyorum link gelir vs de var alisveris puanları derken net alışverişi candır.
Eski başkan varken 1.5 yıl 1 kez zam görmedi enflasyon donemleri dahil annem ve ben toplu koliyle kendi sitesinden alırdım piyasada en ucuz kendi sitesi idi ama yeni başkan zam yapıyor artık yapmayan yok ztn

Benzine zam geliyormuş eşim depo fullemeye çıkacaktı kardeşi aradı opette benzin bitmiş

MaHlass ortaya pimi çekilmiş bomba attı, market market gezdirdi bizi
Doların yükselmesi bile çayın zamlanması kadar etki etmedi nerdeyse
Siz alırsınız ben alırım da durumu olmayan da ucuzuna, farklı markaları alıyor tasarruf için. İçilmiyor her çay

Benzine zam geliyormuş eşim depo fullemeye çıkacaktı kardeşi aradı opette benzin bitmiş
Eşim de duyum alınca Opete gidiyor. Zama karşı tepkimizi depoyu fulleyerek gösteriyoruzBenzinin zamlanması sadece arabası olanı etkilemiyor ki.Bazıları anlamıyor. Markete, pazara uçarak gelmiyor ürün, etikete yansıyor neticede. Hatta sütçü bile zam yaparken bahane ediyor.

Ne yapayım ayol gelmiş işte zam İnanmayan varsa aldığımız fişi de atayım Çaykur açıklama yapmış bir zam daha yapabiliriz diye 2 3 ay dayanır bu fiyatlar bile.

Biz zamanında iktisat derslerimizde dış ticaret dengesi sağlanırsa paranın değeri artar diye öğrendik.

İhracatımız ne zaman ithalata yaklaşır ya da geçerse o zaman paramız değerli olur demek bu. 8.8 milyar dolar görünürde açık var. Ocakta 14.4 milyar dolar.

Bu açıkları vitrine iyi mankenleri koyarak kapatamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…