Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Sanal marketten alışveriş yaptım birçok ürünü stokta yok diye sepetimden çıkarmışlar.

Anlamak zor, tüm bunlara şahit olarak yaşamak da. Ülke her türlü üretime müsait, ama üretmiyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin
Çünkü mazot, tohum gübre her şey çok pahalı. Çiftçi zarara girdiği için arsasını malını müteahhitlere satıyor, sonra o tarım arazilerine verilen imarlarda bizim evimiz gibi depremde mahvoluyor

Marketlerde 1 kg’lık Çaykur Tiryaki yok 500 gramlıklar var, 42,50’ydi fiyatı.
Bimden aldınız değil mi? Şimdi kamuoyu araştırması için 3 harfli marketlere uğradım
Bimde yarım kg'lık 42,50 TL
Şokta 77,50 kiloluk ama çay yok haftaya gelecek dedi çalışan
A101 de 78 TL kiloluk ve de çok var

Çay bizim kırmızı çizgimiz

Çünkü mazot, tohum gübre her şey çok pahalı. Çiftçi zarara girdiği için arsasını malını müteahhitlere satıyor, sonra o tarım arazilerine verilen imarlarda bizim evimiz gibi depremde mahvoluyor
Devlet planlama teşkilatı kapatılıp yerine kalkınma bakanlığı gelene kadar bu kadar vahim durumda değildik. Hangi yatırımın nereye yapılacağı planlanamadı. evet geçmişolsun çok kötü
Bursa nın tarım arazileri de yüksek apartmanlarla dolu, düz ovalara rezidanslar inşa ettiler, olası bir depremde olacakları düşünmek istemiyorum

Kalkınma Bakanlığı da kısa süreli oldu, o bünyedeki ofisler sanayi ve teknoloji bakanlığı'na geçti. Of bilmiyorum keşke her konuda bu kadar bilgili olmak yerine oturup kaynanana görümce çekiştirseydik

Kalkınma Bakanlığı da kısa süreli oldu, o bünyedeki ofisler sanayi ve teknoloji bakanlığı'na geçti. Of bilmiyorum keşke her konuda bu kadar bilgili olmak yerine oturup kaynanana görümce çekiştirseydik
Sorma ya benim kaynanam dedikodu yapmaz görümcem de yok tüh şansımıza küselim

A101, bim, şok hangisini istersiniz buradaki şok markette ne 1 kglık ne 500 gramlık Çaykur tiryaki yoktu, A101’de 500 gramlık vardı 42,50 TL idi, BİM‘de de 1 kg’lık yoktu, 500’lük 42,50’ydi.
Migros ve Carrefour‘ a gitmeye üşendim, akşam akşam gıda dedektifi gibi market teftişi tövbe tövbe

Ben sabah haberi görür görmez alisveris sitesinden aldim kargoya verdiler 2 farklı saticidan aldim iptal ederlerse diye ikiside kargoya verdi

Marketler son günlerde bazı ürünleri getirmez oldu. örneğin sevdiğim bir sabunu veya temizlik ürününü bulamiyorum. Zam yapacaklar galiba. Bu arada hep gıdadan bahsediliyor ama temizlik ürünleri müthiş pahalı. Özellikle sıvı sabunlar. 400 ml sıvı sabun 40-50 lira olur mu ya! Duş jeli 125-160 TL arasi ki en kötüsü belki de. Ben indirim günlerini takip ediyorum almak için.. malesef çok fazla temizlik ürünü kullanan biriyim ....

Evet aynen çamaşır suyu mesela inanılmaz uçtu fiyatı, çok kullanan biri değilim ama tuvalette mecbur kullanıyorum. bulaşık makinesi tableti, çamaşır deterjanları inanılmaz yüksek fiyatlı.

Aktif görmüşken buna yazayım dedim devlet destek veriyor çiftçi tarlasını eksin diye ama verilen destek başka şeylere harcanıyor örneğin gübre almak yerine temel ihtiyaç malzemesi alıyorlar zaten tarladan çıkan üründen çok az kar ediyorlar

Evet kesinlikle yani haklı olarak kar-zarar hesabına giriyor onlar da. Onlar tezgaha gelen fiyatlara yakın da satmıyor ki çok çok altında bir fiyata satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…