Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
o dedigin durumda adam evine cocuguna ekmek goturemezse yagma baslar. Ortalığı kan götürür.Bence o duruma getirmezler isi.

hadi çıkın bir de doların durmadan yükselmesini kutlayın iyi iş çıkardınız.
Maalesef kutlayanlar var dün pazara gittim her şey ateş pahası tabii, havucun bile kilosu 40 liraydı neyse pazar çıkışı kuruyemiş tezgahlarının da olduğu alanda bir mutluluk bir gözün aydınlar görmeniz lazımdı, pazarcılar birbirine müjdemi isterim dolar yükseldi diyordu, bu sebepleymiş gözün aydın sözleri, tabii yaz sezonuna girdik yerli yabancı turistler gelecek onlara satış yapacaklar bu mutluluk ondan olsa gerek ama sezon bitince buranın halkına kalacaklar, halk bolluk alım gücü içinde olsun istiyorum ama fırsat bu fırsat deyip TL’nin değer kaybetmesine neden olan kur yükselişine sevinenlere diyecek söz bulamıyorum, insan halkını ülkesini biraz da olsa sevmeli.

o dedigin durumda adam evine cocuguna ekmek goturemezse yagma baslar. Ortalığı kan götürür.Bence o duruma getirmezler isi.

Bizim etkimiz ne olacak?
Su an en önemli adım faiz arttırımı.
Para faize kayarsa bu risk var malesef. Üstüne bizim banane 3 kuruşa çalıştırırrim sigorta yatırmam diyen kesimimiz var. Hayırlısı olsun diyorum

Sonunda o paraları yine bu ülkede harcayacak olan kendileri değil mi? Onların da alım gücü düşüyor bu şeye benziyor tamamen maaşlara zam yapılıyor ama alım gücü de aynı oranda düşüyor, önemli olan elindeki paranın miktarı değil de o miktara ne kadar şey alabildiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…