• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Kim daha çok milliyetçi buna siz mi karar veriyorsunuz? Zamanında hdpnin akpyi desteklediği zamanı unutmadan hemde. Nasıl kolay unutturuluyor bunlar. Eze eze alınmadı hanımefendi 2.5 milyon fark ayrıca birkaç katı mülteci ile alındı. Mülteci ile 27 milyonsanız 25 milyona milliyetçi biziz diyemezsiniz. Dedirtmeyiz. Kazanması bunu da değiştirmiyor.
Gerçek milliyetçiler vs sahte milliyetçiler
Şaka gibi ya
Suriyeli ve Afgan milliyetçileri heralde 😏

Kadına karşı şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 neden tartışılıyor?
Gözardı değilsin ben ne diyorum sen ne diyorsun
Sadece başlığı alıntılamak yerine ss alıp yapıştırdım. Zemheri mağdurun beyanı esastır yalnız o demiş ben de ilkenin adının kadının beyanı esastır olduğunu yazdım.
Bu sadece bir haber linki içerisinde de bir önceki bakab derya yanığın twitter mesajları. Okumak bulmak isteyen istediği yerden ulaşır. Nerelere vardırıyorsunuz konuları.
Sizin yazdığınız bu maddeyi hatalı buluyorum demenize karşı düzeltme yaptım içeri olarak ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz haklı diye.

Ayrıca yargıtay örneğini göstermişsiniz bu maddeyi hatalı görmenize örnek. İçerikte masumiyet karinesine aykırı davranamaz hakim.

Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığından aynı zamanda şu anki yönetim şeklinin sıkıntılarından habersiz olduğun çok belli sen pkk ile savunuculuk yapmaya devam et, tek argüman bu zaten.

Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor. Eki Görüntüle 3257246
Artık sayımayacakmış, bir yerde okudum yasalaştı mı bilmiyorum ama çocuk istismarında tıbbi, kriminal kanıt zorunluluğu getirileceğine dair söylentiler var.

Son düzenleme:
İttifak derken altılı ittifaktan bahsettim. HDP ile ittifak olmadı fakat seçmeni CHP ye verdi verdi oyunu. Güneydoğu Bölgesi CHP ye verdiğinden gördüğümüz üzere. HDP aday çıkarmış olsa önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi daha az olmaz mıydı CHP'nin oyu. Oyların 2.turda düşmesinden Ümit Özdağ 'ın etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Muhafazakarlar Saadet partisi yerine Yeniden Refah Partisine, milliyetçi seçmen İyi parti yerine MHP ye, Ata ittifakına verdi. Gelecek partisi ve Deva partisi zaten AKP tabanından gelme çoğunluğu , gerçeği varken neden ona verelim diye düşünmüş olabilir seçmen 🤭O yüzden tutmadı ittifak.
Bakanların hepsini tam incelemedim ama çoğunluğunu sevdim. Ülkemiz için hayırlı olsun, başarılı olmalarını nasip etsin Rabbim.
Bu ülke hepimizin, istediğimiz insanlar seçilmese de ilk duamız ülkenin refahı yolunda. Bakanlardan şimdilik olumlu baktıklarım var ama icraat görmek lazım bakalım ne düzelecek. Mehmet şimşeğin olumlu etki yaptığını şimdilik söyleyemiyoruz çünkü kurlar yükselmeye devam ediyor, zaman gösterecek ne olacağını.

kathy kathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Konuşmak, tartışmak istedigim(iz) konular bu fikirler işte, olması gereken bu.

İçi boş konuşmalar ve heyecanlı atışmalar, bağrışmalar zaman kaybı :)

İlgiyle okuyacağım kanun, yönetmelik, yargı, mahkeme belgeli yorumlarınızı kathy kathy MaHlass MaHlass

Sizin yazdığınız bu maddeyi hatalı buluyorum demenize karşı düzeltme yaptım içeri olarak ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz haklı diye.

Ayrıca yargıtay örneğini göstermişsiniz bu maddeyi hatalı görmenize örnek. İçerikte masumiyet karinesine aykırı davranamaz hakim.
Bir kadin gidip eşim beni darp etti derse, eside ben o gün başka bir yerdeyim diyip şahit gösterirse burada kadının beyanı esas alınmıyor mesela.

Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oraları
Bahsettiğiniz maddî gücü yükselenler de gerçektir eminim.
Şükür bizim de yükseldi (asgari ücretin biraz üzerinde çalışır eşim). Ancak piyasa da yükseldiği icin çok kârda gibi durmuyoruz.

Taşra, varoş diye tabir ettiğimiz mahallelerde, muhitlerde asgari ücretle ailesini zor gecindirenler var. Ben bu gerçekle bu sene tanıştım ve cok üzüldüm. Kredi kartı kullanmaya çalışıp borcu boyunu aşanlar, ailesinden yardım görmekten boynu bükük olanlar, yardım kolileriyle mutlu olanlar, avm'lere kredi kartı olmazsa gidemeyenler, hayatta 1 kere fast foodlara gidip çocuğuna yemek yedirenler, kredi kartı olmasa bunu yapamayanlar... İnsanlar cok zor durumda.

Dilerim ülkemiz güzel, huzurlu, ferah günler yaşar 🤲🏻🌹

Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Yazık size kazanmak yetmemiş belli
Neyin acısını cekıyorsunuz böyle ?
Bu kadar hırsla 'aha da kazandık oh da kazandık eze eze kazandık soktuk mu soktuk' gibi amiyane tabirler

Umarım kişilik değildir :( cok üzücü öyleyse etrafınız için

Eskiden lojmanlarin çıkması ne büyük olaydı.
Şimdi genelde lojmanlar boş.
Ben de konya hava lojmanlarinda ve diyarbakir da kaldım.
Bazen özlüyorum.
Ben de Hava Lojmanlarının olduğu Ankara Caddesi'ni seviyorum. Hep girişteki güvenliğe ve giriş kapısına bakarım dikkatimi çeker :))
Selçuklu Sancak Mahallesi'nde yeni Hava Lojmanları yapıldı. 🌷

Öyle mi söyledi cidden😂 bizim düzenli olarak yardım ettiğimiz birkaç aile var, bi tanesi kerpiç evde yaşıyor içeri girsen rutubetten nefes alamazsın, orada değil insan hiçbir canlı sağlıklı yaşayamaz. Bulamama sıkıntısı varsa itinayla vereyim ona özelden numaralarını.
👍🏻

Bir kadin gidip eşim beni darp etti derse, eside ben o gün başka bir yerdeyim diyip şahit gösterirse burada kadının beyanı esas alınmıyor mesela.
Bu ülke ne davalar gördü bu türden.
Giyiminden rızasına kadar İffetli/iffetsiz ayrımı yapılmış davalar. Faili suça teşvik ve tahrikten beraat eden birçok erkek bireyler vardı.

Bugün 6 yaşında imam nikahı kıyılan çocuğun davası var ordan da aynısı çıkacak diye çok üzülüyorum.

Kahkaha atan kadın iffetsizdir dendi zamanında.

Ve takrir: Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek(Mehmet Şimşek)bu sözün tutanağı ekte mhpli milletvekili önergesinde de yer alıyor. O zaman önerge verenler şimdi onların yanında yazık ki..

https://www5.tbmm.gov.tr/tutanaklar/TUTANAK/TBMM/d26/c004/b033/tbmm260040330578.pdf

Artık sayımayacakmış, bir yerde okudum yasalaştı mı bilmiyorum ama çocuk istismarında tıbbi, kriminal kanıt zorunluluğu getirileceğine dair söylentiler var.

Bunu bende okudum fakat genel avukat yorumları somut delil hukuki bir kavramış içeriği soyut olabilen şeyler de somut delil sayilirmis sadece ifade değişikliği olarak yazmışlar.

Bu ülke hepimizin, istediğimiz insanlar seçilmese de ilk duamız ülkenin refahı yolunda. Bakanlardan şimdilik olumlu baktıklarım var ama icraat görmek lazım bakalım ne düzelecek. Mehmet şimşeğin olumlu etki yaptığını şimdilik söyleyemiyoruz çünkü kurlar yükselmeye devam ediyor, zaman gösterecek ne olacağını.

Kurun yükselmesi gerekiyor ztn, hergun altin ve dolar satışı ile baskilaniyordu. Rezervler mahvolmuş
Yukarıda bir noktada duracak şu an baskı ve satış kalktığı için yükseliyor hacimli yükselecek kademeli faiz artışı ile dengeye gelecek bu kaçınılmaz sondu. .

Son düzenleme:
:kahve:

Eklentiler

• BF926277-9D25-462B-9D36-7150D0EAE6A2.jpeg
    BF926277-9D25-462B-9D36-7150D0EAE6A2.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 44
Back