Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Cok romantikleştirilmiş ama ya sevmedim

Mehmet Şimşek için haberlerde seçimden çok önce uluslararası anlaşmalarim var diye kabul etmedi diye birşey okumuştum. Son günlerde geleceği söylendi ancak bunu da duymuştum. Fikri değişti ya da ikna ettiler demek ki

Benim telefon müziğim bile reis

Bu mesajınıda beğenmeyen olmuş daha ne istiyor olaki

Ooğğ yeah ben de pişman değilim Erdoğan bazen kızsam da başka adam yokkk adam gibi adam Erdoğan
Haklısın,bir de anladık ki kimseyle bakanlık,yardımcıllık pazarlığına girmemiş.Yok oğana şunu verecek,buna bunu verecek diyenler görmez ama neyse.Bir kere daha takdir ettim reisi.

Haklısın,bir de anladık ki kimseyle bakanlık,yardımcıllık pazarlığına girmemiş.Yok oğana şunu verecek,buna bunu verecek diyenler görmez ama neyse.Bir kere daha takdir ettim reisi.
Onlar halüsinasyon gördüler... trollük veya probaganda yapmadılar....

Süleyman soylu ve Mevlüt çavuşoğlu na üzüldüm
Denizcim dediğin yorumu beğenmemiş hadi de yukardaki yorumu niye beğenmedi acaba her sabah uyandigim da arkadaşın begenmedimlerini görüyorum alıştım ben a desem b desem begenmedim yapıyor bence bile bile beğenmedim atiyor bi ara Masal vardı ..kaç kez etiket yaptım söyle neden beğenmedin diye onuda beğenmedi

Ben kendi kişisel fikrimi yazdım süleyman soylu ve Çavuşoğlu için nesini beğenmedi acaba

Geçen yine begenmedimler yaptı bu kez taaaaa 2 nisan da Mune ablayla neden bir kadın aday yok diye karşılıklı yazıyoruz uzunca bir yazının bir bölümünü almış ha geçen dediysem 2 gün önce dedim ki kendi kendime bosver pare yazma
Seçim olmuş bitmiş daha diyor ki akp ağzıyla yazıyorsun begendimler yağıyor diyorsun...evet dedim yazının diğer kısmını değil de işine geln yeri alınca olmuyor iste
Ben dedim ki akp yi elestiriyorsun chp li deniyor chp yi elestiriyorsun akp li oluyorsun Mune abla dedim ve vay efendim niye demisim

Anlat anlat olmuyor yoruluyorum ...o zaman 4 aday vardı...14 mayıs öncesi ki ben oy kullanmayacağımi hastanede olduğunu demistim iste o yazıların öncesini okumuyorlar illa bir yerden vuralım diyorlar ama olmuyor iste ...sonra 2 aday kaldı ve ben oyumu kullandım ..chp yi eleştirdim..onlarda akp yi ..
geldi geçti kazanan belli oldu bakanlar belli oldu Cumhur başkanını Erdoğan oldu halen yarın seçim var gibi bu hırs öfke nedir cidden anlamıyorum taaaa 2 nisan yorumunu yazdı ve bazıları beğenmedim atmış atın buyurun..

Ben hakaretlere yada yorumlara tepki verince ağlamayın aman ağlamasın aman şu bu diye dalga geçtiler kendileri ne yapıyor acaba

Bunların akıl seviyeli küçük yazmayın deyip aşalamayi biliyorlar ne acı dimi

O Kadar ağır şeyler yazıldı ki ınanclara din adamlarına herkese ...ölsün nasılsa ölücek hatta ölmesin sürünsün dendi bunu yazıp bide zeka seviyesi demekte ne bileyim...

Oysa herşey bitti ...secim bitti ve kazanan belli oldu..düsmanliga gerek yok...uzatmaya kin gütmeye hiç gerek yok .
. Bazilarini Rabbime bıraktım havale ettim ..

Şimdi bunuda beğenmeyecek begenmiyecekler ve benim umrumda olmayacak
Bu mesajınıda beğenmeyen olmuş daha ne istiyor olaki

Şuraya ben bir maşallah bırakayım zira asla bu kadar uzun uzun yazmam öyle,,, üşeniyorum ben...

Şuraya ben bir maşallah bırakayım zira asla bu kadar uzun uzun yazmam öyle,,, üşeniyorum ben...
Ben biraz uzun yazıyorum ve aynen üzülüyorum kendimi tembih ediyorum.ama olmuyor

Hatta biri demişti yazmayı bilmiyor bide uzun yaziyor diye buda sorun olmuştu

Bunları biliyoruz goruyoruz ancak %52 ye anlatamıyoruz.
Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var hakkı hakikati konuşamazlar çünkü onlar gözleri kapalı olarak gündüz dolaşırlar.

Bu gozler hiçbir şey bulamazsam ot yerim ama oyumu yine ona veririm yazanı gördü ya!
Artık ot da bulamazsa...

Çok severim Ahmet Şerif Izgoreni kitaplarını okudum hediye ettim çevreme TÖMER Dil kurucusudur kendisi siyasete girmediyse bunca zamandır girmez
Niloyacım Ahmet Şerif İzgöreni dışında tutarak, yazdım yazdııııım sildim Neler gördü bu gözler neleeer diyesim var da neyse

Bunları görüyor biliyoruz %52 ye anlatamıyoruz diyen hanımefendiye kapı açılmış hemen bir sonraki mesajında da kendisine yakışanı yapmış. Muhatabım bile olamaz. Herkesi aynı kefeye almak nasıl bir kafa yapısıdır ki dün gece Berat Albayrağın o dönemde bakanlığa getirilmesinin doğru olmadığını yazmıştım. Birçok insan da benimle aynı görüşteydi . Şahsiyetini beğenir beğenmezsiniz ben Berat Albayrağın politikalarını da beğenmedim kendisinden de irrite oldum. Ama bu mesaj “anlatamazsınız” kısmı rasyonellikten uzak. Eğer fark varsa artık bu kesim körü körüne inanmayan, birçoğu üniversite mezunu, entellektüel birikimi olan insanlardan oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…