Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ben biraz uzun yazıyorum ve aynen üzülüyorum kendimi tembih ediyorum.ama olmuyor

Hatta biri demişti yazmayı bilmiyor bide uzun yaziyor diye buda sorun olmuştu
Allah aşkına balık bunun neresini beğenmedin

Cidden ya valla

Ya ben kendimi eleştirdim burda uzun yazmayım diyorum ama uzun oluyor buda sorun oldu dedim güldüm geçtim

Valla iyice bi tuhaf oldunuz ya gülücem gülemiyorum bırakın artık şu hırsı kini öfkeyi

Yukarıda yazdığıma secim bitti gitti gerek yok artık öfkeye kine dedim onuda beğenmemişin hadi onu geçtim de

Bu yorumda kendi mi eleştirdim pes vallahi

Bu mesajı bana mı yazdınız benim üzerimden diğer üyeye mi?
Bana yazdıysanız mesajımda %52’den bahsetmiyorum, Se_n_299’un akrabasıyla diyaloğuna verilmiş bir cevap benimkisi.
Ülkede birçok kalem ürünün dolar kuruna bağlı olduğunu bilmeyen birine inandıramazsınız sözünde bir yanlış yok.

Evet mesajı size yazdım zaten kendisi birazdan görüp mesajı beğenmeyip yorumu da yapacaktır. Fakat artık karşımızda en ufak birşeye tutunup kendilerinden görünmeyene sallayan bir insan topluluğu var maalesef. “İnandıramazsınız” derken genellemeden uzak kalsaydınız keşke.

Beğenmedim yaptıklarımın hesabını mı vereceğim
Sen seviyorsun beğenmedim butonunu
Ondan kullandım
Kendini eleştirmeni beğenmedim, güzel eleştirmemişsin

Mehmet Şimşek’i uzun zamandır ikna etmeye çalışıyorlardı, bununla alakalı birçok haber de çıkmıştı, uluslararası anlaşmaları bir yana Cumhurbaşkanına kişisel kırgınlıkları da vardı epey ithamlara maruz kaldı + Berat bey ve Nebati bey zamanında uygulanan ekonomi politikalarındaki yanlışların devam etmesinde ısrarcı olunması yönünde endişeleri de vardı sanırım çünkü Mehmet Şimşek politikaları çok farklıdır, kendi politikalarını uygulayamazsa ekonomik başarı sağlanamazdı mevcut durum devam ederdi, nitekim Mehmet Şimşek görevi devralırken hemen açıklama yapmış ve “Rasyonel zemine dönmek dışında bir seçenek kalmamıştır” diyerek kendi ekonomi politikalarını uygulayacağının sinyalini vermiş.
Size sadece şunu yazacağım inandıramazsınız mi geneli mi kapsar inanmazlar mı geneli kapsar?

Beğenmedim yaptıklarımın hesabını mı vereceğim
Sen seviyorsun beğenmedim butonunu
Ondan kullandım
Kendini eleştirmeni beğenmedim, güzel eleştirmemişsin

Hahahhahabab istediğine beğenmedim yap canım benim ... banane niye hesap vericen öyle mi dedim ben

Yanı beğenmezsin bi yorum olur sana ters bi konu olur senin doğrun değil-dir begenmedim yaparsın da Bu yaptığın da ne bileyim

Ilahi

Kendimi elestirmem demi olmadı tühh Tamam bir daha sana sorayim sen nasıl uygun görürsün artık öyle eleştiririz

Bu bakandan umutluyum.
Belçika da ki sosyal hakları görmüş biri.
Hadi inşaallah, demek ki kulislerde dönen söylentilerin doğruluk payı var, Cumhurbaşkanının yeni kabinesindeki bazı bakanlıklarda yaptığı değişiklikler yeni bir politika izleyeceği hissi uyandırmış, yazılıp çizilenlere bakarsak olumlu yönde değişiklikler olacağı kanaati var, umarım gerçekten öyle olur çünkü halkın genelini ilgilendiren sorunların yanısıra kadınlar ve çocuklara yönelik işlenen suçlar artarak devam ediyordu maalesef

Bu bakandan umutluyum.
Belçika da ki sosyal hakları görmüş biri.
Cok genç ve eğitimli bu yaşında bir çok şey yapmış başarmış

Böyle kadınları görünce gurur duyuyorum
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. e ablayla haftalar önce kadınların da artık çoğunlukta olması gerektiğini hatta Cumhurbaşkanlığına aday olmaları gerektiğini konuşmuştuk bir kadın bakan var keşke çok olsa ama milletvekili kadın sayısı çok şükür

inşallah

Çok güzel şeyler yapar ve gururum artar

“Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır.”

Maliye Bakanı söylüyor bunu.
Bakanlarımız umarım kendi kararlarını verebilecekler.

Yani artık bir zahmet kadın bakanlar vekiller çoğalsın lütfen, ben şimdi TCMB başkanının değişip değişmeyeceğini bekliyorum, gerçekten söylendiği gibi Hafize Gaye Erkan getirilirse süper olacak, hem çok donanımlı, hem Avrupa’da takdir ediliyor başarılı bulunuyor hem de kadın ki Mehmet Şimşek’in TCMB başkanının değişmesini isteyeceğine dair bir beklentim var şahsen, ayağının tozuyla yaptığı açıklamada merkez bankasına da vurgu yapmış, umarım bu vurgu değişikliği de içeriyordur

Sizi gıyabınızda beğeniyor düşüncelerinize önem veriyorum. Ben de şunu söylemek isterim ben sizin bu anlaşılmaya sebep olmayacağınızı bilmek kendi adıma mutlu eder. Sorduğunuz soruyu kaç kişi anlar tabi onu ben bilemem inanmazları tercih edeceklerine maalesef şüphem yok. Süper moderatör olmadığım için bunu ben gönül rahatlığıyla yazabilirim

“Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır.”

Maliye Bakanı söylüyor bunu.
Bakanlarımız umarım kendi kararlarını verebilecekler.
Maliye Bakanının ve TCMB’nın ilk sınavı 22 Haziran‘da, yurtiçinde ve yurtdışında gözler 22 Haziran’da yapılacak olan politika faizi açıklamalarına çevrilir.
Mehmet bey kendi bildiğini yapamazsa devam etmez bence, takdir edilir edilmez orası kişisel görüştür ama adamın uluslararası camia da bir gideri var, buna gölge düşsün istemez.

Kadın vekiller ve bakanlar çoğalsın ama "bi kereden bir şey olmaz" cümlesini kuran kadınlar uzağından bile geçmesin meclisin inşallah

Dün yazdınız okudum Hafize hanımla ilgili
Genelde ufak tefek fısıltı yada söylemler gerçek olur Mehmet şimşek içinde söylenti yapılıyordu oldu Hafize hanımda gelir inşallah yeni yüzler işlerinde iyi olanlar sorunların çözümü açisindan basarili olurlar dileğimiz istediğimiz bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…