• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yeni kabine açıklandı, tüm bakanlara hayırlı uğurlu olsun, görevlerinde başarılar diliyorum.

Tüm bakanlıklar çok önemli, hepsini kendi bakanlıkları içinde zor görevler bekliyor ama ben işin yabancı yatırımcı ve ekonomi kısmına bakıyorum.
Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olması yurtdışı yatırımcıları bakımından pozitif algılanacaktır, söylentiler doğruysa TCMB başına da Hafize Gaye Erkan gelirse ve ikisi koordineli çalışır, ekonomi için atılacak adımlarda yapılması istenen değil de gerekeni yaparlarsa, ülkemize yabancı sermaye gelir.

Açık yazayım, bundan önce her ne kadar kabul edilmese de yanlış uygulanan ekonomi politikaları yüzünden hem halkı etkileyen, hem yabancı yatırımcıyı kaçıran sorunlar var, Mehmet Şimşek’in bunları toparlaması için tam yetkili olması şart, sıkı para politikaları uygular ama uzun vadede ülkeye bir ferahlama gelir diye düşünüyorum.

TCMB başına da yabancıların sevdiği takdir ettiği Hafize hanım gelir de yurtdışında gösterdiği başarıyı burada da göstermesine fırsat verilirse en azından ekonomik açıdan düzlüğe çıkma şansımız var.
Ben de milli eğitimi değerlendireyim. Yusuf tekin son 3 bakanın varlığı boyunca milli eğitim bakanlığı müsteşarıydı. Tepeden düşen biri olmaması umut verici ama onun müsteşar olduğu dönemde bir çok olumsuzluk yaşadık, bunun sorumlusu kimdir bilemem yalnız eğitim sisteminde ve okul sayısında ülke genelinde ciddi sıkıntılar var. İnşallah sabote etmek yerine üreten bir insan olur

Karşıt görüşe bu kadar tahamülünüz yoksa bu topiğe hiç girmeyin, kendi çevrenizde siyaseti konuşun tartışın herkesi gözardı etmekle olmaz bu iş. Baktım bizim görüştekilerden biri bile yazmamış bu 'gözardını' sonra bize hazımsız diyonuz olmuyor böyle hanımlar 😁
Ohh çok şükür!
Bugün de muhatap alınmayıp gözardı edildik.
:halay:

Allah aşkına balık bunun neresini beğenmedin

Cidden ya valla 🙄🙄

Üstteki yorumda hesap sorar gibi halin var ondan dedim. Yoksa elbetteki hesap soracak değiliz birbirimizden.

Hahahhahabab istediğine beğenmedim yap canım benim ... banane niye hesap vericen öyle mi dedim ben :-):-)

Yanı beğenmezsin bi yorum olur sana ters bi konu olur senin doğrun değil-dir begenmedim yaparsın da Bu yaptığın da ne bileyim

Ama cidden sen beğenmedim seviyorsun diye yapıyordum.
İnsanın kendini eleştirmesi güzel bir şey

Geçmişteki yazdıklarınla beraber, dışardan bakınca insan dayanamayıp beğenmedime basası geliyor 🤣
Ben de senin için öyleyim biliyorum 😏
Tanısan seversin 🫠🌸

Sizi gıyabınızda beğeniyor düşüncelerinize önem veriyorum. Ben de şunu söylemek isterim ben sizin bu anlaşılmaya sebep olmayacağınızı bilmek kendi adıma mutlu eder. Sorduğunuz soruyu kaç kişi anlar tabi onu ben bilemem inanmazları tercih edeceklerine maalesef şüphem yok. Süper moderatör olmadığım için bunu ben gönül rahatlığıyla yazabilirim
Ben de şunu gönül rahatlığıyla yazabilirim ki mesajım kişi odaklıydı genel değildi, genel olsaydı çok farklı cümlelerle anlatırdım ve topikteki mesajlarımı okuma imkanı bulduysanız aklımdakini yazarken şeffafımdır, doğru bulduğumu yazarım akp chp veya seçmenleri diye de ayırmam, siyasete duygusal bakmıyorum çünkü, siyasilere bir bağlılığım da yok, kanunlar işliyor mu ekonomi nasıl onları değerlendiririm, kabine açıklandığında da yazmıştım, her ne kadar siyaset kanadında bile ekonomik göstergelerin bozulduğu kabul edilmese de veriler öyle demiyordu, buna inanmayan hangi partili olsa durum öyle değil böyle derim ama bunu yaparken genellemem direkt inanmayana derim diyeceğimi, ki Mehmet Şimşek’in aylardır ikna edilmeye çalışılması da hükümetin ekonominin kötüye gittiğini bir nevi kabulüdür.

Yine yazdığım bir cümleydi ama tekrar edeyim, bundan önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Mehmet Şimşek beklentisi vardı zira sizler zamanla fark etseniz de 2002’den başlayarak iyiye giden ekonomi (2008-2009 yıllarını muaf tutuyorum rahmetli Unakıtan o dönem göstergeleri bozan adımlar attı ve zaten kabine dışı bırakıldı) 2015’ten sonra bariz bir şekilde baş aşağı gitmeye başlamıştı, bu hale geleceği öngörülüyordu aslında.

Yazdıklarım partiler ve seçmenlerden bağımsız duygusal değil objektif bir yaklaşımdır.

Üstteki yorumda hesap sorar gibi halin var ondan dedim. Yoksa elbetteki hesap soracak değiliz birbirimizden.

Ama cidden sen beğenmedim seviyorsun diye yapıyordum.
İnsanın kendini eleştirmesi güzel bir şey

Geçmişteki yazdıklarınla beraber, dışardan bakınca insan dayanamayıp beğenmedime basası geliyor 🤣
Ben de senin için öyleyim biliyorum 😏
Tanısan seversin 🫠🌸

Eminim siyasette değil de başka yerde sohbet etseydik severdik birbirimizi ama bu siyaset rüzgârı savurdu bizi 🤣🤣🤣

Sabah ben Bar na nin yazdığı yoruma bir şey yazmışın beğenmedim ben beğenmedim diye aradan 5 10 dk sonra geldin kendimi elestirdigim yoruma beğenmedi attın 🤣🤣

Öyle olmaz boyle olur diye 🤣🤣

Aynen tanısan sende seversin beni lokma tatlısı gibi bir şeyim :KK28: :KK68:ama iste tanısaydık

Ah bu akp ve chp bir sürü arkadaşlığı yok etti 😊😇👍

Konya da 3 yıl Ali Yerlikaya nin evinde kiracı olarak oturdum.
Siyasi kimliği hakkında bilgi sahibi değilim.
Kişilik olarak çok beyfendidir.
Hanımını daha sık goruyordum o da çok kibar bir hanimefendidir.
Oldukça uygun bir fiyata oturdum 3 yılda hiç zam yapmadılar.
Ama yine de gönül Ümit Özdağ i görmek isterdi 😔.
Demek ki böyle olması gerekiyormuş.
Hayırlı olur inşallah.

Eminim siyasette değil de başka yerde sohbet etseydik severdik birbirimizi ama bu siyaset rüzgârı savurdu bizi 🤣🤣🤣

Sabah ben Bar na nin yazdığı yoruma bir şey yazmışın beğenmedim ben beğenmedim diye aradan 5 10 dk sonra geldin kendimi elestirdigim yoruma beğeni attın 🤣🤣

Aynen tanısan sende seversin beni lokma tatlısı gibi bir şeyim :KK28: :KK68:ama iste tanısaydık

Görünce canım çekti ben de yapayım dedim 🥹🤣

Ben bu cümle için teşekkür ederim. Kendi adıma özellikle dün akşamdan beri hatta öncesi de var bir şeyleri doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Tabi ki atılması gerekn adımlar var çok eksik var. Umarım yeni politikalar çerçevesinde hepsi düzeltirler ve hepimizin rahat bir nefes almamıza vesile olurlar

Hanımlar şu siyasi parti seçmeni duygusallığından çıksanız da hazır kabine açıklanmışken bugüne kadar yanlış bulduklarınızı, bundan sonraki beklentilerinizi yazsanız olmaz mi?
Hepinize diyorum he :)) tek taraflı düşünüp alınmayın, birbirinizi eleştirmek veya nispet yapar gibi tavırlara girmek yerine eğitim sistemini, ekonomiyi, kadın ve çocukların sorunlarını, belki terörü vs tüm seçmenlik duygularınızdan arınarak objektif yorumlasanız😬

Ben ekonomi diyorum bakıyorum arada beğendin beğenmedin hazmettin hazmedemedin lafları dolanıyor 😂 yahu bitti bitti, yeni bakanlar görev teslim alıyor icraate geçecekler.

Ben de şunu gönül rahatlığıyla yazabilirim ki mesajım kişi odaklıydı genel değildi, genel olsaydı çok farklı cümlelerle anlatırdım ve topikteki mesajlarımı okuma imkanı bulduysanız aklımdakini yazarken şeffafımdır, doğru bulduğumu yazarım akp chp veya seçmenleri diye de ayırmam, siyasete duygusal bakmıyorum çünkü, siyasilere bir bağlılığım da yok, kanunlar işliyor mu ekonomi nasıl onları değerlendiririm, kabine açıklandığında da yazmıştım, her ne kadar siyaset kanadında bile ekonomik göstergelerin bozulduğu kabul edilmese de veriler öyle demiyordu, buna inanmayan hangi partili olsa durum öyle değil böyle derim ama bunu yaparken genellemem direkt inanmayana derim diyeceğimi, ki Mehmet Şimşek’in aylardır ikna edilmeye çalışılması da hükümetin ekonominin kötüye gittiğini bir nevi kabulüdür.

Yine yazdığım bir cümleydi ama tekrar edeyim, bundan önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Mehmet Şimşek beklentisi vardı zira sizler zamanla fark etseniz de 2002’den başlayarak iyiye giden ekonomi (2008-2009 yıllarını muaf tutuyorum rahmetli Unakıtan o dönem göstergeleri bozan adımlar attı ve zaten kabine dışı bırakıldı) 2015’ten sonra bariz bir şekilde baş aşağı gitmeye başlamıştı, bu hale geleceği öngörülüyordu aslında.

Yazdıklarım partiler ve seçmenlerden bağımsız duygusal değil objektif bir yaklaşımdır.
Ben özellikle ilk cümle için teşekkür ederim. Kendi adıma özellikle dün akşamdan beri hatta öncesi de var bir şeyleri doğru bulmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Tabi ki atılması gerekn adımlar var çok eksik var. Umarım yeni politikalar çerçevesinde hepsi düzeltirler ve hepimizin rahat bir nefes almamıza vesile olurlar.

Bu arada telefonumun azizliğine uğradım 😂

Hanımlar şu siyasi parti seçmeni duygusallığından çıksanız da hazır kabine açıklanmışken bugüne kadar yanlış bulduklarınızı, bundan sonraki beklentilerinizi yazsanız olmaz mi?
Hepinize diyorum he :)) tek taraflı düşünüp alınmayın, birbirinizi eleştirmek veya nispet yapar gibi tavırlara girmek yerine eğitim sistemini, ekonomiyi, kadın ve çocukların sorunlarını, belki terörü vs tüm seçmenlik duygularınızdan arınarak objektif yorumlasanız😬

Ben ekonomi diyorum bakıyorum arada beğendin beğenmedin hazmettin hazmedemedin lafları dolanıyor 😂 yahu bitti bitti, yeni bakanlar görev teslim alıyor icraate geçecekler.
Mune abla güldürdünüz beni 😊😊
Pek tatlı dediniz sitemi oda ayrı hoş oldu😇😇

Ben yazdığım için arkadasla beğendin beğenmedin diye hoşuma gitti uyariniz 🥰🥰
Bende diyorum bitti gitti gerek yok kine nefrete diye 👍
dediğiniz gibi şuan günden bakanlar ve isimler
birimize laf sokmak yerine
Ülke gündemini eğitim terör ekonomi ve bakanları konuşmak gerekir

Haklisiniz 🥰😇👍

Konya da 3 yıl Ali Yerlikaya nin evinde kiracı olarak oturdum.
Siyasi kimliği hakkında bilgi sahibi değilim.
Kişilik olarak çok beyfendidir.
Hanımını daha sık goruyordum o da çok kibar bir hanimefendidir.
Oldukça uygun bir fiyata oturdum 3 yılda hiç zam yapmadılar.
Ama yine de gönül Ümit Özdağ i görmek isterdi 😔.
Demek ki böyle olması gerekiyormuş.
Hayırlı olur inşallah.

Sorması ayıptır Konya dami yaşıyorsunuz

Mune abla güldürdünüz beni 😊😊
Pek tatlı dediniz sitemi oda ayrı hoş oldu😇😇

Ben yazdığım için arkadasla beğendin beğenmedin diye hoşuma gitti uyariniz 🥰🥰
Bende diyorum bitti gitti gerek yok kine nefrete diye 👍
dediğiniz gibi şuan günden bakanlar ve isimler
birimize laf sokmak yerine
Ülke gündemini eğitim terör ekonomi ve bakanları konuşmak gerekir

Haklisiniz 🥰😇👍

Yanlış mıyım ama :))) seçim bitti çarşıya pazara gittik patates soğan aldık, faturalar geldi, kirada olanların belki kiraya zam zamanı geldi biz hala aynı yerlerden yazıp duruyoruz, ekonomi ne olacak ya da ne bekliyoruz, çocukları okul çağındaki anneler, eğitimciler eğitim sistemindeki yanlışlıklar eksiklikler neler, beklentileriniz neler, terör bir yandan, ki içişleri bakanlığının yetkileri bununla sınırlı değil, özellikle büyükşehirlerde yaşanan gasp, cinsel saldırı vb güvenliğimizi tehlikeye atan konularda ne gibi adımlar atılmasını bekliyorsunuz ?

Hak, hukuk, özgürlükler konusunda Cumhurbaşkanı ve kabineden meclisten beklentiler nelerdir?

Ben şahsen herkesin maddi olarak rahatlamasını, alım gücünün artmasını, kişisel özgürlüklerin kısıtlanmamasını, kadınlar çocuklar dışarı çıktıklarında arkalarına bakmadan güvenle dolaşmalarını, gece dışarı çıkmışsa, mini etekliyse hak etmiştir, küçüğün rızası vardır gibi sözlerin artık ağza bile alınmamasını, kadını 99 yerinden bıçaklayarak öldüren eşin, babanın, abinin ya da sevgilinin, öldüğü için kendisini savunamayacak kadına erkekliğime laf etti diyerek suç atan katillerin haklı tahrik indirimi altında indirimlerden yararlanmamasını istiyorum mesela.

Yanlış mıyım ama :))) seçim bitti çarşıya pazara gittik patates soğan aldık, faturalar geldi, kirada olanların belki kiraya zam zamanı geldi biz hala aynı yerlerden yazıp duruyoruz, ekonomi ne olacak ya da ne bekliyoruz, çocukları okul çağındaki anneler, eğitimciler eğitim sistemindeki yanlışlıklar eksiklikler neler, beklentileriniz neler, terör bir yandan, ki içişleri bakanlığının yetkileri bununla sınırlı değil, özellikle büyükşehirlerde yaşanan gasp, cinsel saldırı vb güvenliğimizi tehlikeye atan konularda ne gibi adımlar atılmasını bekliyorsunuz ?

Hak, hukuk, özgürlükler konusunda Cumhurbaşkanı ve kabineden meclisten beklentiler nelerdir?

Ben şahsen herkesin maddi olarak rahatlamasını, alım gücünün artmasını, kişisel özgürlüklerin kısıtlanmamasını, kadınlar çocuklar dışarı çıktıklarında arkalarına bakmadan güvenle dolaşmalarını, gece dışarı çıkmışsa, mini etekliyse hak etmiştir, küçüğün rızası vardır gibi sözlerin artık ağza bile alınmamasını, kadını 99 yerinden bıçaklayarak öldüren eşin, babanın, abinin ya da sevgilinin, öldüğü için kendisini savunamayacak kadına erkekliğime laf etti diyerek suç atan katillerin haklı tahrik indirimi altında indirimlerden yararlanmamasını istiyorum mesela.
Aynı dileklere gönülden katılıyorum.
Bazı arkadaşlara göre haklı diğerlerine göre haksız bulunabilirim ancak bana göre yanlış olan bir konuda “kadının beyanı esastır” maddesi.
Erkek çocuk annesi Allah’a şükür mutlu bir evliliği olan bir kadın olarak bunu hatalı buluyorum.
Bir de Kadir Şeker var ki nutkum tutuluyor
Adalet bakanından beklentim çok

Sabah ben Bar na nin yazdığı yoruma bir şey yazmışın beğenmedim ben beğenmedim diye aradan 5 10 dk sonra geldin kendimi elestirdigim yoruma beğenmedi attın 🤣🤣

Siyasi görüşlerinize katılmıyorum ama cok dogru cumle kurdunuz, bazı taraflar birbirleriyle küs konusmuyor bizim cevrede veya laf sokuyorlar :/ bu olmamalı, düşüncelerimiz farklı olabilir, sonuca baktıgında hepimizin tek gayesi Türkiyemde huzurla yaşamak, hayırlısını diledik oy verirken, Allah utandırmasın umarım bu sefer daha özenle yönetilir 🤲

Back