Yanlış mıyım ama :))) seçim bitti çarşıya pazara gittik patates soğan aldık, faturalar geldi, kirada olanların belki kiraya zam zamanı geldi biz hala aynı yerlerden yazıp duruyoruz, ekonomi ne olacak ya da ne bekliyoruz, çocukları okul çağındaki anneler, eğitimciler eğitim sistemindeki yanlışlıklar eksiklikler neler, beklentileriniz neler, terör bir yandan, ki içişleri bakanlığının yetkileri bununla sınırlı değil, özellikle büyükşehirlerde yaşanan gasp, cinsel saldırı vb güvenliğimizi tehlikeye atan konularda ne gibi adımlar atılmasını bekliyorsunuz ?
Hak, hukuk, özgürlükler konusunda Cumhurbaşkanı ve kabineden meclisten beklentiler nelerdir?
Ben şahsen herkesin maddi olarak rahatlamasını, alım gücünün artmasını, kişisel özgürlüklerin kısıtlanmamasını, kadınlar çocuklar dışarı çıktıklarında arkalarına bakmadan güvenle dolaşmalarını, gece dışarı çıkmışsa, mini etekliyse hak etmiştir, küçüğün rızası vardır gibi sözlerin artık ağza bile alınmamasını, kadını 99 yerinden bıçaklayarak öldüren eşin, babanın, abinin ya da sevgilinin, öldüğü için kendisini savunamayacak kadına erkekliğime laf etti diyerek suç atan katillerin haklı tahrik indirimi altında indirimlerden yararlanmamasını istiyorum mesela.