- 12 Temmuz 2006
- 56.257
- 216.292
- 1.223
- 52
İnandıramazsınız zira sağ olsun bir zamanlar maliye bakanlığını yapan Berat beyin Ahmet Hakan’a dediği gibi dolarla mı maaş alıyorlar, dolar borçları mı var, dolarla bir işi mi var:)) maaşı da ödemeleri de Türk Lirası üzerinden, arabasına aldığı akaryakıta, kullandığı doğalgaza, gıdadan kırtasiyeye gelen zamlara doların etkisini bilmiyor kiya bunlara ne desen bos.. sabaha kadar anlat istersen yine ayni. bugun akpli bi akrabama altin yukseldi diyoruz dolar da. hayir diyo indi. acip netten gosterdik ben yazılana inanmam dedi şok oldum. gördüğüne bile inanmiyo. ha bu akp chp konusu icin degildi sadece dolar yukseldi falan dedik. bi basladi hayirrr hayirrr daha indi yalan o haberler diye yuh dedim pesss
Aldığı maaşın dolar kuru karşısında eridiğini bile fark etmiyor.
Garantili geçiş sözleşmesi imzaladığımız köprüler için hedeflenen araç sayısını tutturamazsak ABD tüketici fiyatlarındaki artışa endekslendiğini, dolar üzerinden ödeme yaptığımızı da bilmiyor.
Airfyer ve robot süpürge gibi ev aletlerinde ithalat gözetim uygulaması getirildiğini, gözetim belgesi olmadan ithal edildiklerinde airfyerlara 100 dolar, robot süpürgelere 200 dolar üzerinden vergi ödeneceğini, bunun da tüketiciye yansıyacağını tahmin etmiyor.