Hmmmm ağzın bal yesin emi...Belli bir kesimi gözardı edince burası çok huzurlu geliyor banaseçimlerde sayfaya bir giriyordum a aaa kimse yazmamış sayfa aynen duruyor huzur akıyor Yarabbim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm ağzın bal yesin emi...Belli bir kesimi gözardı edince burası çok huzurlu geliyor banaseçimlerde sayfaya bir giriyordum a aaa kimse yazmamış sayfa aynen duruyor huzur akıyor Yarabbim dedim
Verilen cevabın içeriğini yine okumamışşin niloya.Size gerekli cevap verilmiş hem de süper ayrıca sana cevap yazınca sonra yine gözardını devreye sokuyorum mis gibi
O zaman bu video size bebeklinick ve bana gelsin Çok beğeniyorum Sevda Tunçer'i.. Bilmeyen için kendisi Zafer partili. Hatta Oğan'ın babala videosunda Ümit Özdağ'a laf edene:Şu an mültecilerin gönderilmesini konuşuyorsak onun sayesindedir"diyen kişidir
Mehmet Şimşek için haberlerde seçimden çok önce uluslararası anlaşmalarim var diye kabul etmedi diye birşey okumuştum. Son günlerde geleceği söylendi ancak bunu da duymuştum. Fikri değişti ya da ikna ettiler demek kiHakan Fidan beklenen bir isimdi aslında, Cumhurbaşkanının Hakan Fidan’ı Dışişleri Bakanı yapabileceği yıllar evvel konuşuluyordu, geçen seçimlerde olur diye bekleniyordu, hatta geçen seçimlerde Mehmet Şimşek de Hazine ve Maliye Bakanı olur beklentisi vardı, damat bakan olunca piyasa bunu olumsuz algılamıştı.
Diğer mesajımda yazdığım gibi tüm bakanlıklar önemli ama ekonomi açısından TCMB başına geçecek isim, Hazine ve Maliye Bakanı, Yurtdışı ilişkilerde de Dışişleri Bakanı kim olacak önemli.
Ekonomi de yabancıların sevdiği popülaritesi olan isimler prim yaptırır, dışişlerindeyse stratejik kişiler, Hakan Fidan stratejik bir adımdır, sonuçlarını yansımalarını zamanla göreceğiz.
Benim telefon müziğim bile reisGün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...
O milletvekili oldu hazımsızlığa türk kahvesi iyi gelirŞu güzel haberle birlikte yorgunluk kahvesi hüpürdetiyorum
Bu mesajınıda beğenmeyen olmuş daha ne istiyor olakiBence Soylu olmalıydı bakanlığı boyunca askerle birlik oldu terörü yok etmek için elinden geleni yaptı.. doğuyu huzurlu yaptı temizledi ... dediğim gibi birileri çok sevinicek ...
Onlarda buna sevinsinler
inşallah yeni bakan çok daha iyi olur...... Mevlut çavuşoğlu iyi bir bakandı aklımda kalan Fransızlara siz geçmişinize bakın sömürdugunuz ülkelere bakin demişti ...Hakan Fidan çok daha iyi olur inşallah Ülkem için
Haklısın,bir de anladık ki kimseyle bakanlık,yardımcıllık pazarlığına girmemiş.Yok oğana şunu verecek,buna bunu verecek diyenler görmez ama neyse.Bir kere daha takdir ettim reisi.Ooğğ yeah ben de pişman değilim Erdoğan bazen kızsam da başka adam yokkk adam gibi adam Erdoğan
Onlar halüsinasyon gördüler... trollük veya probaganda yapmadılar....Haklısın,bir de anladık ki kimseyle bakanlık,yardımcıllık pazarlığına girmemiş.Yok oğana şunu verecek,buna bunu verecek diyenler görmez ama neyse.Bir kere daha takdir ettim reisi.
Denizcim dediğin yorumu beğenmemiş hadi de yukardaki yorumu niye beğenmedi acaba her sabah uyandigim da arkadaşın begenmedimlerini görüyorum alıştım ben a desem b desem begenmedim yapıyor bence bile bile beğenmedim atiyor bi ara Masal vardı ..kaç kez etiket yaptım söyle neden beğenmedin diye onuda beğenmediSüleyman soylu ve Mevlüt çavuşoğlu na üzüldüm
Bu mesajınıda beğenmeyen olmuş daha ne istiyor olaki
Şuraya ben bir maşallah bırakayım zira asla bu kadar uzun uzun yazmam öyle,,, üşeniyorum ben...Denizcim dediğin yorumu beğenmemiş hadi de yukardaki yorumu niye beğenmedi acaba her sabah uyandigim da arkadaşın begenmedimlerini görüyorum alıştım ben a desem b desem begenmedim yapıyor bence bile bile beğenmedim atiyor bi ara Masal vardı ..kaç kez etiket yaptım söyle neden beğenmedin diye onuda beğenmedi
Ben kendi kişisel fikrimi yazdım süleyman soylu ve Çavuşoğlu için nesini beğenmedi acaba
Geçen yine begenmedimler yaptı bu kez taaaaa 2 nisan da Mune ablayla neden bir kadın aday yok diye karşılıklı yazıyoruz uzunca bir yazının bir bölümünü almış ha geçen dediysem 2 gün önce dedim ki kendi kendime bosver pare yazma
Seçim olmuş bitmiş daha diyor ki akp ağzıyla yazıyorsun begendimler yağıyor diyorsun...evet dedim yazının diğer kısmını değil de işine geln yeri alınca olmuyor iste
Ben dedim ki akp yi elestiriyorsun chp li deniyor chp yi elestiriyorsun akp li oluyorsun Mune abla dedim ve vay efendim niye demisim
Anlat anlat olmuyor yoruluyorum ...o zaman 4 aday vardı...14 mayıs öncesi ki ben oy kullanmayacağımi hastanede olduğunu demistim iste o yazıların öncesini okumuyorlar illa bir yerden vuralım diyorlar ama olmuyor iste ...sonra 2 aday kaldı ve ben oyumu kullandım ..chp yi eleştirdim..onlarda akp yi ..
geldi geçti kazanan belli oldu bakanlar belli oldu Cumhur başkanını Erdoğan oldu halen yarın seçim var gibi bu hırs öfke nedir cidden anlamıyorum taaaa 2 nisan yorumunu yazdı ve bazıları beğenmedim atmış atın buyurun..
Ben hakaretlere yada yorumlara tepki verince ağlamayın aman ağlamasın aman şu bu diye dalga geçtiler kendileri ne yapıyor acaba
Bunların akıl seviyeli küçük yazmayın deyip aşalamayi biliyorlar ne acı dimi
O Kadar ağır şeyler yazıldı ki ınanclara din adamlarına herkese ...ölsün nasılsa ölücek hatta ölmesin sürünsün dendi bunu yazıp bide zeka seviyesi demekte ne bileyim...
Oysa herşey bitti ...secim bitti ve kazanan belli oldu..düsmanliga gerek yok...uzatmaya kin gütmeye hiç gerek yok .
. Bazilarini Rabbime bıraktım havale ettim ..
Şimdi bunuda beğenmeyecek begenmiyecekler ve benim umrumda olmayacak
Ben biraz uzun yazıyorum ve aynen üzülüyorum kendimi tembih ediyorum.ama olmuyorŞuraya ben bir maşallah bırakayım zira asla bu kadar uzun uzun yazmam öyle,,, üşeniyorum ben...
Bunları biliyoruz goruyoruz ancak %52 ye anlatamıyoruz.İnandıramazsınız zira sağ olsun bir zamanlar maliye bakanlığını yapan Berat beyin Ahmet Hakan’a dediği gibi dolarla mı maaş alıyorlar, dolar borçları mı var, dolarla bir işi mi var:)) maaşı da ödemeleri de Türk Lirası üzerinden, arabasına aldığı akaryakıta, kullandığı doğalgaza, gıdadan kırtasiyeye gelen zamlara doların etkisini bilmiyor ki
Aldığı maaşın dolar kuru karşısında eridiğini bile fark etmiyor.
Garantili geçiş sözleşmesi imzaladığımız köprüler için hedeflenen araç sayısını tutturamazsak ABD tüketici fiyatlarındaki artışa endekslendiğini, dolar üzerinden ödeme yaptığımızı da bilmiyor.
Airfyer ve robot süpürge gibi ev aletlerinde ithalat gözetim uygulaması getirildiğini, gözetim belgesi olmadan ithal edildiklerinde airfyerlara 100 dolar, robot süpürgelere 200 dolar üzerinden vergi ödeneceğini, bunun da tüketiciye yansıyacağını tahmin etmiyor.
Bu gozler hiçbir şey bulamazsam ot yerim ama oyumu yine ona veririm yazanı gördü ya!ya bunlara ne desen bos.. sabaha kadar anlat istersen yine ayni. bugun akpli bi akrabama altin yukseldi diyoruz dolar da. hayir diyo indi. acip netten gosterdik ben yazılana inanmam dedi şok oldum. gördüğüne bile inanmiyo. ha bu akp chp konusu icin degildi sadece dolar yukseldi falan dedik. bi basladi hayirrr hayirrr daha indi yalan o haberler diye yuh dedim pesss
Nebatinin yokluğuna nasıl alışacagiz.
Moraller sıffır sıffır sıffır,elleşme azıcık deşarj olsunlarBu mesajınıda beğenmeyen olmuş daha ne istiyor olaki
Niloyacım Ahmet Şerif İzgöreni dışında tutarak, yazdım yazdııııım sildim Neler gördü bu gözler neleeer diyesim var da neyseÇok severim Ahmet Şerif Izgoreni kitaplarını okudum hediye ettim çevreme TÖMER Dil kurucusudur kendisi siyasete girmediyse bunca zamandır girmez
Bunları görüyor biliyoruz %52 ye anlatamıyoruz diyen hanımefendiye kapı açılmış hemen bir sonraki mesajında da kendisine yakışanı yapmış. Muhatabım bile olamaz. Herkesi aynı kefeye almak nasıl bir kafa yapısıdır ki dün gece Berat Albayrağın o dönemde bakanlığa getirilmesinin doğru olmadığını yazmıştım. Birçok insan da benimle aynı görüşteydi . Şahsiyetini beğenir beğenmezsiniz ben Berat Albayrağın politikalarını da beğenmedim kendisinden de irrite oldum. Ama bu mesaj “anlatamazsınız” kısmı rasyonellikten uzak. Eğer fark varsa artık bu kesim körü körüne inanmayan, birçoğu üniversite mezunu, entellektüel birikimi olan insanlardan oluşuyor.İnandıramazsınız zira sağ olsun bir zamanlar maliye bakanlığını yapan Berat beyin Ahmet Hakan’a dediği gibi dolarla mı maaş alıyorlar, dolar borçları mı var, dolarla bir işi mi var:)) maaşı da ödemeleri de Türk Lirası üzerinden, arabasına aldığı akaryakıta, kullandığı doğalgaza, gıdadan kırtasiyeye gelen zamlara doların etkisini bilmiyor ki
Aldığı maaşın dolar kuru karşısında eridiğini bile fark etmiyor.
Garantili geçiş sözleşmesi imzaladığımız köprüler için hedeflenen araç sayısını tutturamazsak ABD tüketici fiyatlarındaki artışa endekslendiğini, dolar üzerinden ödeme yaptığımızı da bilmiyor.
Airfyer ve robot süpürge gibi ev aletlerinde ithalat gözetim uygulaması getirildiğini, gözetim belgesi olmadan ithal edildiklerinde airfyerlara 100 dolar, robot süpürgelere 200 dolar üzerinden vergi ödeneceğini, bunun da tüketiciye yansıyacağını tahmin etmiyor.