Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Başka kimler kimler
Gün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...

Ben de öyleyim bugün özellikle
Bayrağımı astım balkonumda dalgalanıyor.
Başlasın Türkiye Yüzyılı

Bakanlarımızı sayın cumhurbaşkanımız açıkladı. En çok Fahrettin Kocaya üzüldüm bitmedi adamın çilesi

Umarım her şey iyi olur ve ülkecek seviniriz kathy

Eğer kazanamasaydı depresyona mı girerdiniz? Yani o kadar üzülür müydünüz? Ciddi soruyorum ironi veya dalga geçmek değil.

Eğer kazanamasaydı depresyona mı girerdiniz? Yani o kadar üzülür müydünüz? Ciddi soruyorum ironi veya dalga geçmek değil.
Müsaadenle ben de cevaplayayım
Evet üzülürdüm ama depresyona girmezdim sanırım güçlü bir psikolojim olduğunu düşünüyorum. Ama tam tersi olsaydı da hayırlısı buymuş deyip hayatıma aynen şimdi olduğu gibi devam ederdim.

Depresyon değil ama cidden çok üzülürdüm... Normalde neşeli, şakacı ,cıvıl cıvıl cıvıl insanım ... Kazanamasaydı bunu benden ilk bakışta anlardı çevrem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…