• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yusuf Tekin :)
Bir kez surda yazisip bir daha buraya ugramayan ogretmen arkadaslarin yorumunu bekliyorum kendisi icin ki 15 yillik ogretmenim demisti biri.Musteşarken hatirlarlar diye dusunuyorum.Cidden merak ediyorum.

Hakan Fidan beklenen bir isimdi aslında, Cumhurbaşkanının Hakan Fidan’ı Dışişleri Bakanı yapabileceği yıllar evvel konuşuluyordu, geçen seçimlerde olur diye bekleniyordu, hatta geçen seçimlerde Mehmet Şimşek de Hazine ve Maliye Bakanı olur beklentisi vardı, damat bakan olunca piyasa bunu olumsuz algılamıştı.

Diğer mesajımda yazdığım gibi tüm bakanlıklar önemli ama ekonomi açısından TCMB başına geçecek isim, Hazine ve Maliye Bakanı, Yurtdışı ilişkilerde de Dışişleri Bakanı kim olacak önemli.

Ekonomi de yabancıların sevdiği popülaritesi olan isimler prim yaptırır, dışişlerindeyse stratejik kişiler, Hakan Fidan stratejik bir adımdır, sonuçlarını yansımalarını zamanla göreceğiz.
Berat Albayrak çok tepki almıştı şahsen yanlış bir seçim olduğunu o zaman ben de düşünmüştüm.
Bu işlerde illiyet bağı itici bir güç oluyor kesinlikle hak veriyorum. Şahsını da hiç sevememiştim birçok insan gibi.
Mehmet Şimşeğin ikna edilebilmiş olması çok sevindirici bahsettiğiniz TCMB için düşünülen hanımefendi hakkında da hiç bilgim yok ama sizin düşünceleriniz bu yöndeyse olumlu olabileceğini düşünüyorum ve o hanımefendi hakkında mutlaka bilgi edineceğim.
Hakan Fidan için mutluyum ama en çok sesini duyacağım için mutluyum 😅

Mune senin fikrine değer veriyorum ,benim eleştiri açısından en çok izlediğim bakanlık MEB... Yeni gelen hakkında ne düşünüyorsunuz... Bir türlü sindiremiyorum bu sistemi... Ama her gelen yeni bir uygulamaya gidiyor , nasıl olacak bilmem..
Teşekkür ederim, yeni bakan hakkında henüz bir fikrim yok ama umarım deneme yanılmayla giden biri olmaz çünkü particiliği vs bir kenara bırakıp objektif bakacak olursak eğitim sistemimizin maalesef eksikleri ve yetersizlikleri var, gelecek nesillerin dünya çapında kabul görmüş bir eğitim sistemine ihtiyacı var, burası olmadı değiştirelim, şurasına yama yapalım diyerek başarılı olamayız, çocuklarımız kendi çapında başarılı oluyordur, bizim evlatlarımızın zeki olduğuna da eminim ama okullarımız uluslararası platformda yabancı okullarla yarışamıyor maalesef, okuduğunu anlama yorumlama, Türkçe Matematik de çok da iyi değiliz😬

Berat Albayrak çok tepki almıştı şahsen yanlış bir seçim olduğunu o zaman ben de düşünmüştüm.
Bu işlerde illiyet bağı itici bir güç oluyor kesinlikle hak veriyorum. Şahsını da hiç sevememiştim birçok insan gibi.
Mehmet Şimşeğin ikna edilebilmiş olması çok sevindirici bahsettiğiniz TCMB için düşünülen hanımefendi hakkında da hiç bilgim yok ama sizin düşünceleriniz bu yöndeyse olumlu olabileceğini düşünüyorum ve o hanımefendi hakkında mutlaka bilgi edineceğim.
Hakan Fidan için mutluyum ama en çok sesini duyacağım için mutluyum 😅
Yani açık açık yazacağım, Berat beyin karakteri iyi olabilir zaten burada mesele karakter değil iş bitiricilik, ekonomiyi iyi yönetemedi, Nebati beyde maalesef aynı şekilde, ki bildiğim kadarıyla Berat beyle arkadaşlardı da, ekonomi de uygulamaları benzer oldu ne yazık ki.
Hafize hanımın özgeçmişi muhteşem, TCMB başına geçerse ve tam yetkili olursa sonuçlar mükemmel olabilir.
Özgeçmişi için link bırakıyorum😌

Mehmet bey de eğer olursa Hafize hanım da atılacak her ekonomi adımında bağımsız olurlarsa, ki bağımsız olabilirler mi endişesi de var açıkçası, yetkileri kısıtlanmazsa şahsen ben ümitliyim.

Allah bağışlasın🙏🥰 benimki 15 oldu.
Yakalardan paçalardan düşmüyorlar 🥹🤣
Niye yakamızı cekıştıriyorlar ben halen orasını aşamadım, anlamak istıyorum yemek yerken de mama sandalyesinde degılse( babanneye anneanneye gıtmıssek) yakamdan tutuyor oyle yemek yıyorum(tabi ki yiyemiyorum) 🤣🤣🤣

Niye yakamızı cekıştıriyorlar ben halen orasını aşamadım, anlamak istıyorum yemek yerken de mama sandalyesinde degılse( babanneye anneanneye gıtmıssek) yakamdan tutuyor oyle yemek yıyorum(tabi ki yiyemiyorum) 🤣🤣🤣
Bizden karınlarını doyurmak istiyorlar ondan 🫢🤣

Teşekkür ederim, yeni bakan hakkında henüz bir fikrim yok ama umarım deneme yanılmayla giden biri olmaz çünkü particiliği vs bir kenara bırakıp objektif bakacak olursak eğitim sistemimizin maalesef eksikleri ve yetersizlikleri var, gelecek nesillerin dünya çapında kabul görmüş bir eğitim sistemine ihtiyacı var, burası olmadı değiştirelim, şurasına yama yapalım diyerek başarılı olamayız, çocuklarımız kendi çapında başarılı oluyordur, bizim evlatlarımızın zeki olduğuna da eminim ama okullarımız uluslararası platformda yabancı okullarla yarışamıyor maalesef, okuduğunu anlama yorumlama, Türkçe Matematik de çok da iyi değiliz😬
Öğretmen değilim eğitim sisteminin içinde herhangi bir görevim yok üniversiteden mezun olalı uzun zaman oldu. Ancak burada temelden sorun olduğunu düşünüyorum. En son 2018 yılında öğretmenlik alan bilgisi testi değerlendirme raporunda genç öğretmenlerin temel bilimlerde 50 sorudan 10 nu doğru yaptığını okumuştum bu konuda haberler yapıldı o yıllarda. Şu anda da bu durumun çok değiştiğini düşünmüyorum. Bir yerlerde yanlış var yapılıyor ama nerede bilemiyorum

Ogretmenlik gecmisi olmayan biri Mune abla.Siyasal mezunu,2013 ten itibaren yaklasik 5 sene diye hatirliyorum Meb mustesarligi yapti Yusuf Tekin.Hani su velinin telefonla,internet yoluyla ogretmeni degerlendirme sistemi dahil sonradan apar topar yürürlülükten kalkan bir sistem vardi ona vesile olanlardan...Teog yine o zamana denk geliyor.Hayir hic mi ders alinmaz?

Egitimci,ogretmenlik gecmisi olan birini getirmek bu kadar mi zor ? Cok daha iyi secenekler varken ki cidden vardi kendi cenahlarından da adayligi konusulan bir kaci cidden daha iyi olabilecekti bakan olarak ama tekrardan egitimcilik gecmisi olmayan biri. He simdi bunlari "muhalif iste ne demesini bekliyorsun" diye dusunenler gitsinler cevrelerindeki min 13 senedir ogretmenlik yapan birilerine sorsunlar.Uzuldum ne yalan soyleyeyim duyunca Yusuf Tekini.

Back