- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Bu halka müstehak!
Işık gördülerse demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu halka müstehak!
O elemandı en sonSinan ogan?
Yutan mı etkisiz miO elemandı en son
Berat Albayrak çok tepki almıştı şahsen yanlış bir seçim olduğunu o zaman ben de düşünmüştüm.Hakan Fidan beklenen bir isimdi aslında, Cumhurbaşkanının Hakan Fidan’ı Dışişleri Bakanı yapabileceği yıllar evvel konuşuluyordu, geçen seçimlerde olur diye bekleniyordu, hatta geçen seçimlerde Mehmet Şimşek de Hazine ve Maliye Bakanı olur beklentisi vardı, damat bakan olunca piyasa bunu olumsuz algılamıştı.
Diğer mesajımda yazdığım gibi tüm bakanlıklar önemli ama ekonomi açısından TCMB başına geçecek isim, Hazine ve Maliye Bakanı, Yurtdışı ilişkilerde de Dışişleri Bakanı kim olacak önemli.
Ekonomi de yabancıların sevdiği popülaritesi olan isimler prim yaptırır, dışişlerindeyse stratejik kişiler, Hakan Fidan stratejik bir adımdır, sonuçlarını yansımalarını zamanla göreceğiz.
Teşekkür ederim, yeni bakan hakkında henüz bir fikrim yok ama umarım deneme yanılmayla giden biri olmaz çünkü particiliği vs bir kenara bırakıp objektif bakacak olursak eğitim sistemimizin maalesef eksikleri ve yetersizlikleri var, gelecek nesillerin dünya çapında kabul görmüş bir eğitim sistemine ihtiyacı var, burası olmadı değiştirelim, şurasına yama yapalım diyerek başarılı olamayız, çocuklarımız kendi çapında başarılı oluyordur, bizim evlatlarımızın zeki olduğuna da eminim ama okullarımız uluslararası platformda yabancı okullarla yarışamıyor maalesef, okuduğunu anlama yorumlama, Türkçe Matematik de çok da iyi değilizMune senin fikrine değer veriyorum ,benim eleştiri açısından en çok izlediğim bakanlık MEB... Yeni gelen hakkında ne düşünüyorsunuz... Bir türlü sindiremiyorum bu sistemi... Ama her gelen yeni bir uygulamaya gidiyor , nasıl olacak bilmem..
Kimseyi carpamaz yutan olamazYutan mı etkisiz mi
Bebe kaç aylık seninKimseyi carpamaz yutan olamaz
Etkisiz galıba
7Bebe kaç aylık senin
Yani açık açık yazacağım, Berat beyin karakteri iyi olabilir zaten burada mesele karakter değil iş bitiricilik, ekonomiyi iyi yönetemedi, Nebati beyde maalesef aynı şekilde, ki bildiğim kadarıyla Berat beyle arkadaşlardı da, ekonomi de uygulamaları benzer oldu ne yazık ki.Berat Albayrak çok tepki almıştı şahsen yanlış bir seçim olduğunu o zaman ben de düşünmüştüm.
Bu işlerde illiyet bağı itici bir güç oluyor kesinlikle hak veriyorum. Şahsını da hiç sevememiştim birçok insan gibi.
Mehmet Şimşeğin ikna edilebilmiş olması çok sevindirici bahsettiğiniz TCMB için düşünülen hanımefendi hakkında da hiç bilgim yok ama sizin düşünceleriniz bu yöndeyse olumlu olabileceğini düşünüyorum ve o hanımefendi hakkında mutlaka bilgi edineceğim.
Hakan Fidan için mutluyum ama en çok sesini duyacağım için mutluyum
Allah bağışlasın benimki 15 oldu.
Niye yakamızı cekıştıriyorlar ben halen orasını aşamadım, anlamak istıyorum yemek yerken de mama sandalyesinde degılse( babanneye anneanneye gıtmıssek) yakamdan tutuyor oyle yemek yıyorum(tabi ki yiyemiyorum)Allah bağışlasın benimki 15 oldu.
Yakalardan paçalardan düşmüyorlar
Bizden karınlarını doyurmak istiyorlar ondanNiye yakamızı cekıştıriyorlar ben halen orasını aşamadım, anlamak istıyorum yemek yerken de mama sandalyesinde degılse( babanneye anneanneye gıtmıssek) yakamdan tutuyor oyle yemek yıyorum(tabi ki yiyemiyorum)
Öğretmen değilim eğitim sisteminin içinde herhangi bir görevim yok üniversiteden mezun olalı uzun zaman oldu. Ancak burada temelden sorun olduğunu düşünüyorum. En son 2018 yılında öğretmenlik alan bilgisi testi değerlendirme raporunda genç öğretmenlerin temel bilimlerde 50 sorudan 10 nu doğru yaptığını okumuştum bu konuda haberler yapıldı o yıllarda. Şu anda da bu durumun çok değiştiğini düşünmüyorum. Bir yerlerde yanlış var yapılıyor ama nerede bilemiyorumTeşekkür ederim, yeni bakan hakkında henüz bir fikrim yok ama umarım deneme yanılmayla giden biri olmaz çünkü particiliği vs bir kenara bırakıp objektif bakacak olursak eğitim sistemimizin maalesef eksikleri ve yetersizlikleri var, gelecek nesillerin dünya çapında kabul görmüş bir eğitim sistemine ihtiyacı var, burası olmadı değiştirelim, şurasına yama yapalım diyerek başarılı olamayız, çocuklarımız kendi çapında başarılı oluyordur, bizim evlatlarımızın zeki olduğuna da eminim ama okullarımız uluslararası platformda yabancı okullarla yarışamıyor maalesef, okuduğunu anlama yorumlama, Türkçe Matematik de çok da iyi değiliz
Teşekkür ederim, yeni bakan hakkında henüz bir fikrim yok ama umarım deneme yanılmayla giden biri olmaz çünkü particiliği vs bir kenara bırakıp objektif bakacak olursak eğitim sistemimizin maalesef eksikleri ve yetersizlikleri var, gelecek nesillerin dünya çapında kabul görmüş bir eğitim sistemine ihtiyacı var, burası olmadı değiştirelim, şurasına yama yapalım diyerek başarılı olamayız, çocuklarımız kendi çapında başarılı oluyordur, bizim evlatlarımızın zeki olduğuna da eminim ama okullarımız uluslararası platformda yabancı okullarla yarışamıyor maalesef, okuduğunu anlama yorumlama, Türkçe Matematik de çok da iyi değiliz
Ne ohhhh muKabineye süleyman soylu alınmamış mı
100 bin defa ohhhhhhNe ohhhh mu