- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Ya inanılmaz eğleniyordumBu dava bitmeyecek senınle aramda demişti özdağbakalım nerde birbirlerine girecekler cok heyecanlanıyorum
Bence Soylu olmalıydı bakanlığı boyunca askerle birlik oldu terörü yok etmek için elinden geleni yaptı.. doğuyu huzurlu yaptı temizledi ... dediğim gibi birileri çok sevinicek ...Evet haklısın ben de. Mehmet Şimşek şaşırtmadı konuşuluyordu. Ama Hakan Fidan ilginç geldi sesini duyabileceğiz artık
Hakan Fidan bence" vurdu ve gol oldu" gibi bişey... Süleyman Soylu eşi artık bu kadarı yeter çok yoğun tempoda çalışmanı istemiyorum dediğini duydum ,, Trabzon'da böyle diyorlarEvet haklısın ben de. Mehmet Şimşek şaşırtmadı konuşuluyordu. Ama Hakan Fidan ilginç geldi sesini duyabileceğiz artık
YaaaBakanlarımızı sayın cumhurbaşkanımız açıkladı. En çok Fahrettin Kocaya üzüldüm bitmedi adamın çilesi
Çocuklarına kadar suikast düzenlemeye çalışmışlar... böyle vicdansız böyle insan görüntüsünde caniler var iste .. ha buna sevinecekler onlar zaten diyecek söz yok ..Hakan Fidan bence" vurdu ve gol oldu" gibi bişey... Süleyman Soylu eşi artık bu kadarı yeter çok yoğun tempoda çalışmanı istemiyorum dediğini duydum ,, Trabzon'da böyle diyorlar
AA kragozle hacıvata benzeyeni de mi salmışlarOhhhhhhh
Umarım hedeflerimize tek tek ulaşacağız... Bu içimden son viraj gibi geldi bu seçimde ..
Güldür Güldür Fikri'yi izledin mi hiç? Tıpatıp aynısını canlandırıyorAA kragozle hacıvata benzeyeni de mi salmışlar
Ne guzel ne guzel
Rabbim izin vermedi yardım etti canım ,vermesinde inşallah... Şükürler olsun hepsi yerinde.. boşuna kimsenin ağzının suyu akmasın diye , uyumuyor o insanlar...Çocuklarına kadara suikast düzenlemeye çalışmışlar... böyle vicdansız böyle insan görüntüsünde caniler var iste .. ha buna sevinecekler onlar zaten diyecek söz yok ..
Ya evet ya ay cıldırcamGüldür Güldür Fikri'yi izledin mi hiç? Tıpatıp aynısını canlandırıyor
Bizde yiğitler bitmezBence Soylu olmalıydı bakanlığı boyunca askerle birlik oldu terörü yok etmek için elinden geleni yaptı.. doğuyu huzurlu yaptı temizledi ... dediğim gibi birileri çok sevinicek ...
Onlarda buna sevinsinler
inşallah yeni bakan çok daha iyi olur...... Mevlut çavuşoğlu iyi bir bakandı aklımda kalan Fransızlara siz geçmişinize bakın sömürdugunuz ülkelere bakin demişti ...Hakan Fidan çok daha iyi olur inşallah Ülkem için
Tarifeli uçağa bindiginde belli etmişti nebati.Ohhhhhhh
Mune senin fikrine değer veriyorum ,benim eleştiri açısından en çok izlediğim bakanlık MEB... Yeni gelen hakkında ne düşünüyorsunuz... Bir türlü sindiremiyorum bu sistemi... Ama her gelen yeni bir uygulamaya gidiyor , nasıl olacak bilmem..Yeni kabine açıklandı, tüm bakanlara hayırlı uğurlu olsun, görevlerinde başarılar diliyorum.
YENİ KABİNE'DE YER ALAN İSİMLER BELLİ OLDI! İŞTE YENİ BAKANLAR...
Son dakika haberlere göre bugün yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklanacak.www.milliyet.com.tr
Tüm bakanlıklar çok önemli, hepsini kendi bakanlıkları içinde zor görevler bekliyor ama ben işin yabancı yatırımcı ve ekonomi kısmına bakıyorum.
Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olması yurtdışı yatırımcıları bakımından pozitif algılanacaktır, söylentiler doğruysa TCMB başına da Hafize Gaye Erkan gelirse ve ikisi koordineli çalışır, ekonomi için atılacak adımlarda yapılması istenen değil de gerekeni yaparlarsa, ülkemize yabancı sermaye gelir.
Açık yazayım, bundan önce her ne kadar kabul edilmese de yanlış uygulanan ekonomi politikaları yüzünden hem halkı etkileyen, hem yabancı yatırımcıyı kaçıran sorunlar var, Mehmet Şimşek’in bunları toparlaması için tam yetkili olması şart, sıkı para politikaları uygular ama uzun vadede ülkeye bir ferahlama gelir diye düşünüyorum.
TCMB başına da yabancıların sevdiği takdir ettiği Hafize hanım gelir de yurtdışında gösterdiği başarıyı burada da göstermesine fırsat verilirse en azından ekonomik açıdan düzlüğe çıkma şansımız var.
Hulisi Akar da yok kabinede ismini göremedim ben. Sadece sağlık bakanı ve turizm bakanı değişmedi sanırım. Umarım şimşek de bağımsız kalmayı başarabilir.Tarifeli uçağa bindiginde belli etmişti nebati.
Ama soylu ya şaşırdım belediye başkanlığına mi saklıyor acaba?
Ali yerlikaya
Sadece Mehmet Şimşek e sevindim bakalım kendi kararlarını alabilecek mi
Aaa hulisi var mı ya bakmadım ona
Orası öyle bitmezBizde yiğitler bitmez
Sayılmayız parmak ile tükenmeyiz kırmak ile
Hakan Fidan beklenen bir isimdi aslında, Cumhurbaşkanının Hakan Fidan’ı Dışişleri Bakanı yapabileceği yıllar evvel konuşuluyordu, geçen seçimlerde olur diye bekleniyordu, hatta geçen seçimlerde Mehmet Şimşek de Hazine ve Maliye Bakanı olur beklentisi vardı, damat bakan olunca piyasa bunu olumsuz algılamıştı.Evet haklısın ben de. Mehmet Şimşek şaşırtmadı konuşuluyordu. Ama Hakan Fidan ilginç geldi sesini duyabileceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?