Bir cümlenin içinde bu kadar tezatlık olabilir mi ?!örneği.Herkes artık hakettiği gibi yönetilecek zorunuza gitmesin bunu biz istedik istediğimiz de oldu
Ne alaka inanmak istemeyene bir söz yetiyor. İnanmak isteyen sağdan soldan kulaktan dolma şeyleri bahane etmez. Kendi aklı fikri var. Her konuda bu tür laflara siginmayin artık kimse yemiyor. Ayrıca beni de ilgilendirmiyor dedim ya milletin inanci bananeİnanmadığı için dua etmem diyor
Siz ise siz bilmezsiniz ben dua ederim diyorsunuz.
Herkesin inancı kendine, ettiği dua kendine.
Zaten dini inanışları o kadar her şeyin içine soktular ki, 20 senede inançsız insan sayısı arttı.
Arabaya geçiş yaptılarTelefonla ölçmüyorlar mıydı
Anlamadığıniz şeyi size anlatmaya uğraşamayacağım çünkü anlamayacaginiz ortadaBir cümlenin içinde bu kadar tezatlık olabilir mi ?!örneği.
Ben yönetimden şikayetçi değilim ama siz şikayetçisiniz de nasıl sizin istediğiniz oldu anlamadım.
Biraz öfkenize sahip olun lütfen
Bu ülke hepimizin
Yüksek mi sizce aykünüz sayfalardir biz birşey göremedik de kendinize saklıyorsunuz sanırımEQ yu geçtim IQ meselesi
ReisssssGalpini bırakmayan da, ne bileyim.
Maalesef kadın cinayetleri, tecavüz, çocuk istismarında karnemiz kötüMesela burda paylaşılan çocuk istismarı ile ilgili maddenin değişmesine bir tepki gösteren bile olmadı.neden?bunun olabileceğini elli kere yazdılar burda.
Bu konuda katılıyorum
Kimseye oh diyemem, kime oy verirse versin yatağa aç giren çocuklara üzülürüm, ailesine bakamayan anne babaya üzülürüm, çare bulamayıp intihar edenlere üzülürüm.
Ama en çok da bilinçlenmeye çalışmayan milletimize üzülürüm.
Batarken hep beraber batacağız, üzülürsek hep beraber.
İnşallah ülkemiz rahata erer her manada
Bazı arkadaşlar yazmış İmamoğlu spor salonu açmış ücreti az vs diye küçümsemişler dalga konusu olmuş.
Belediye başkanı ne yapar Allah aşkına?
Bulunduğu belediyeyi kalkındırmaya çalışır.
Ki bu sosyal anlamda destek olmayı da içerir maddi yardımları da.
İmamoğlu nu takdir ediyorum aynılarını İzmir’de de görmek istiyorum
Dene yav degüşük olalım.Bundan sonra oyum ümit ozdaga
O nereye ben oraya
Biraz da ben körü körüne baglanmak istiyom bakalım nasılmış
bi kesim için erduvan erduvan erduvan
Benim için de üzdağ üzdağ üzdağ
Artık chp lilere de muhalefetimyetti gayri bide böyle deneyeceğim
Bir tanıdığım varGeçen biri dileniyordu bir simit alirmisin dedi simit 9 TL oldu artık onu da yiyemeyeceksiniz dedim 28 Mayıs akşamı bütün duygularımı kaybettim artık acıma falanEn çok durumu iyi olanlar değişim için uğraştı çevremdeki 8nsanlarin yüzde 90 i durumu iyi olan insanlar diğerlerini düşündüğümüz için uğraştık ama onlar kendileri için uğraşmadı uzulmedi.
Yapcam ki neyim eksikDene yav degüşük olalım.Ben de değüşük takılmak istiyom.
Bi tane de sokak röportajına denk gel de youtube'da Üüzdaağ Üüzdağğ aşkııım diye seslenip öpücük gönder lüffeen
Üzdağimiz tele1 de şu an.Yapcam ki neyim eksikkarsiyakada sokak roportajı yapıyorlardı
Yıne peydah olursa
Evet sizin HDP savunduğunuz gibi ben de hüdapları savunmaya başladımSımdı de hudapar savunuculuguna mı basladınız sırf ampulu parlatmak için
Savunana soyle teyzeEvet sizin HDP savunduğunuz gibi ben de hüdapları savunmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?