- 17 Ocak 2020
- 28.098
- 1
- 40.827
- 598
Ben bu aksam özdağcı oldum beni karıştırmaEvet sizin HDP savunduğunuz gibi ben de hüdapları savunmaya başladım
Üzdağ üzdağ üzdağ muah
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu aksam özdağcı oldum beni karıştırmaEvet sizin HDP savunduğunuz gibi ben de hüdapları savunmaya başladım
Ama ben tele1 de degılım yakamı cekıstıren bir bebekle uyku savaslarıÜzdağimiz tele1 de şu an.
Başka kimler kimlerAziz Sancarın oyu ile benim oyum bir .... Ver mehteri....
Gün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...Başka kimler kimler
Ben de öyleyim bugün özellikleGün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...
Bakanlarımızı sayın cumhurbaşkanımız açıkladı. En çok Fahrettin Kocaya üzüldüm bitmedi adamın çilesiGün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...
Umarım her şey iyi olur ve ülkecek seviniriz kathyGün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...
Umarım herkes için her şeyin en iyisini diliyorumUmarım her şey iyi olur ve ülkecek seviniriz kathy
Eğer kazanamasaydı depresyona mı girerdiniz? Yani o kadar üzülür müydünüz? Ciddi soruyorum ironi veya dalga geçmek değil.Gün içinde birşey canımı sıkma olasılığına bile giremiyor , Adam kazandı, kazandırdık derken nasıl keyifleniyorum sende öyle misin yaa nereye baksam reis ,telde reis,Tv'de reis,PC de reis kapıya çıkıyorum astığım afiş reis... 2023 yılı önce üzdü ama sonra telafi etti ...
Süleyman soylu ve Mevlüt çavuşoğlu na üzüldümBakanlarımızı sayın cumhurbaşkanımız açıkladı. En çok Fahrettin Kocaya üzüldüm bitmedi adamın çilesi
Müsaadenle ben de cevaplayayımEğer kazanamasaydı depresyona mı girerdiniz? Yani o kadar üzülür müydünüz? Ciddi soruyorum ironi veya dalga geçmek değil.
Evet haklısın ben de. Mehmet Şimşek şaşırtmadı konuşuluyordu. Ama Hakan Fidan ilginç geldi sesini duyabileceğiz artıkSüleyman soylu ve Mevlüt çavuşoğlu na üzüldüm
Yıne de ozdag onu bulacakŞu güzel haberle birlikte yorgunluk kahvesi hüpürdetiyorum
Kavgaları çok komikti ya ümit amcam iyi hakkından geliyorduYıne de ozdag onu bulacak
Bu dava bitmeyecek senınle aramda demişti özdağbakalım nerde birbirlerine girecekler cok heyecanlanıyorumKavgaları çok komikti ya ümit amcam iyi hakkından geliyordu
Depresyon değil ama cidden çok üzülürdüm... Normalde neşeli, şakacı ,cıvıl cıvıl cıvıl insanım ... Kazanamasaydı bunu benden ilk bakışta anlardı çevrem...Eğer kazanamasaydı depresyona mı girerdiniz? Yani o kadar üzülür müydünüz? Ciddi soruyorum ironi veya dalga geçmek değil.