• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Herkes artık hakettiği gibi yönetilecek zorunuza gitmesin bunu biz istedik istediğimiz de oldu
Bir cümlenin içinde bu kadar tezatlık olabilir mi ?!örneği.
Ben yönetimden şikayetçi değilim ama siz şikayetçisiniz de nasıl sizin istediğiniz oldu anlamadım.
Biraz öfkenize sahip olun lütfen
Bu ülke hepimizin 🇹🇷

Başkanım
Birazdan Cumhurbaşkanı yemini edecek

Eklentiler

• 26D86FB6-59C7-4279-8A10-FF7330A08FB3.jpeg
    26D86FB6-59C7-4279-8A10-FF7330A08FB3.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 376EA260-FD3F-4896-8165-05FA42DA9D57.jpeg
    376EA260-FD3F-4896-8165-05FA42DA9D57.jpeg
    148,9 KB · Görüntüleme: 52
İnanmadığı için dua etmem diyor
Siz ise siz bilmezsiniz ben dua ederim diyorsunuz.
Herkesin inancı kendine, ettiği dua kendine.
Zaten dini inanışları o kadar her şeyin içine soktular ki, 20 senede inançsız insan sayısı arttı.
Ne alaka inanmak istemeyene bir söz yetiyor. İnanmak isteyen sağdan soldan kulaktan dolma şeyleri bahane etmez. Kendi aklı fikri var. Her konuda bu tür laflara siginmayin artık kimse yemiyor. Ayrıca beni de ilgilendirmiyor dedim ya milletin inanci banane

Bütün sayfaları okumadım tabi.son iki hafta içinde yazılanlara istinaden soruyorum.her iki adayada oy verenler neden verdiklerini kendilerine göre anlattılar.cumhur ittifakına oy verenler bir sürü sorular sordular belki endişeleri vardı herkes bildiği kadar anlatmaya yazmaya çalıştı.

Ama millet ittifakının sordukları hiç bir soruya yanıt vermediler yada verdikleri yanıtlar yetersizdi.belki bizimde endişelerimiz vardı.

Sanki terör daha dün ortaya çıkmış gibi abartıp demirtaşın aponun salınması çok umurlarındaymış gibi sürekli bunu anlatıp durdular.diğer bölücü örgütün salıverilmesine tek bir kelime bile etmediler.
Ysp milletvekili cumhurbaşkanı onayıyla tbmm grupbaşkan vekili oldu ne diyorsunuz diye sorsam buna da cevap gelmeyecek.

Mesela burda paylaşılan çocuk istismarı ile ilgili maddenin değişmesine bir tepki gösteren bile olmadı.neden?bunun olabileceğini elli kere yazdılar burda.

Bir cümlenin içinde bu kadar tezatlık olabilir mi ?!örneği.
Ben yönetimden şikayetçi değilim ama siz şikayetçisiniz de nasıl sizin istediğiniz oldu anlamadım.
Biraz öfkenize sahip olun lütfen
Bu ülke hepimizin 🇹🇷
Anlamadığıniz şeyi size anlatmaya uğraşamayacağım çünkü anlamayacaginiz ortada 🤣

Mesela burda paylaşılan çocuk istismarı ile ilgili maddenin değişmesine bir tepki gösteren bile olmadı.neden?bunun olabileceğini elli kere yazdılar burda.
Maalesef kadın cinayetleri, tecavüz, çocuk istismarında karnemiz kötü:(
1 kadının 1 çocuğun dahi istismara uğraması ya da katledilmesi kabul edilemez o yüzden bu konu aslında sayıya göre değerlendirilmemeli ama abartılıyor diye düşünülmemesi için kaynak linkler eklemek istiyorum.

2022'de çocuk istismarı yüzde 33 arttı! Kaynak: 2022'de çocuk istismarı yüzde 33 arttı!

Türkiye'de 2021 yılında 7.190 çocuk, doğum yaptı. Kaynak: Türkiye'de 2021 yılında 7.190 çocuk, doğum yaptı

Adölesan doğurganlık hızı, 2001 yılında binde 49 iken 2021 yılında binde 13'e düştü. Diğer bir ifadeyle, 2021 yılında 15-19 yaş grubundaki her bin kadın başına 13 doğum düştü. Kaynak: TÜİK Kurumsal

Türkiye'de çocuk gelin raporu: 100 çocuktan 15'i çocuk yaşta evlendirildi. Kaynak: Türkiye'de çocuk gelin raporu: 100 çocuktan 15'i çocuk yaşta evlendirildi

Çocuk gelinlerin, ki gelin demek bile utanç sebebidir :( yaşadıkları. Kaynak: Çocuk gelinler anlattı: Gece olunca çok korkuyordum...

Kadın Cinayetleri Kaynak: 2021 Yılında Kadın Cinayetleri
Ayrıca Kadın Cinayetlerinin yıllara göre yer aldığı anıt sayaç sitesi de var, linkini ekleyeceğim ama Güvenli Değil uyarısı çıkıyor bende, o yüzden sitenin virüslü olup olmadığı konusunda şüphem var, oradan aldığım görselleri atayım, altta yılı, üstteki sayaçta da o yıl kaç kadının öldüğü yazıyor:(
Daha 2023’ün 6. ayına yeni girdik ama şimdiden ne yazık ki 107 kadın öldürüldü.
IMG_1699.jpeg

IMG_1700.jpeg

IMG_1704.jpeg

IMG_1701.jpeg

Eklentiler

• IMG_1701.jpeg
    IMG_1701.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu konuda katılıyorum
Kimseye oh diyemem, kime oy verirse versin yatağa aç giren çocuklara üzülürüm, ailesine bakamayan anne babaya üzülürüm, çare bulamayıp intihar edenlere üzülürüm.
Ama en çok da bilinçlenmeye çalışmayan milletimize üzülürüm.
Batarken hep beraber batacağız, üzülürsek hep beraber.
İnşallah ülkemiz rahata erer her manada🙏

Bazı arkadaşlar yazmış İmamoğlu spor salonu açmış ücreti az vs diye küçümsemişler dalga konusu olmuş.
Belediye başkanı ne yapar Allah aşkına?
Bulunduğu belediyeyi kalkındırmaya çalışır.
Ki bu sosyal anlamda destek olmayı da içerir maddi yardımları da.
İmamoğlu nu takdir ediyorum aynılarını İzmir’de de görmek istiyorum 😌

Bir yanliş anlaşılma olmuş. Küçümsemedim. Bu hizmetler İstanbul da hep vardı. Sanki imamoğlunun icraati gibi anlatildi burada. İki çocugum yıllardır yüzmeye gider gerçi kendi belediyemize bağli ilçe. Ama ibb ye bağli spor kompleksleri de yıllardır var.

Bundan sonra oyum ümit ozdaga
O nereye ben oraya
Biraz da ben körü körüne baglanmak istiyom bakalım nasılmış
bi kesim için erduvan erduvan erduvan
Benim için de üzdağ üzdağ üzdağ
Artık chp lilere de muhalefetim🤣🤣yetti gayri bide böyle deneyeceğim
Dene yav degüşük olalım. 😄 Ben de değüşük takılmak istiyom.
Bi tane de sokak röportajına denk gel de youtube'da Üüzdaağ Üüzdağğ aşkııım diye seslenip öpücük gönder lüffeen 😂😂

Geçen biri dileniyordu bir simit alirmisin dedi simit 9 TL oldu artık onu da yiyemeyeceksiniz dedim 28 Mayıs akşamı bütün duygularımı kaybettim artık acıma falan 😅En çok durumu iyi olanlar değişim için uğraştı çevremdeki 8nsanlarin yüzde 90 i durumu iyi olan insanlar diğerlerini düşündüğümüz için uğraştık ama onlar kendileri için uğraşmadı uzulmedi.
Bir tanıdığım var
Kadın 65 yaşlarında kocası ağır alzhimer
kızı boşandı 2 çocuğu var
Kİrada oturuyorlar
Ev sahibi acil çıkacaksın dedi
Küçük bir eve sığmazlar normal bir ev 8 9 bin aralığında
Hayatında görebileceğin en fanatik akp li
BAkıcı maaşı veriyor devlet diyor
Bakıcı parası 4.500 civarı ya teyze bu senin neyine yeter diyorum yeter diyor
Pahallılık diyorum milletin suçu diyor
Dolar altın diyorum dış güçler diyor
Böyle birşey yok
Çokta üzülüyorum halina
Üzülmüyorum diyemem
Bir dene başkasını belki daha iyi olacak desem beni siler😅

Dene yav degüşük olalım. 😄 Ben de değüşük takılmak istiyom.
Bi tane de sokak röportajına denk gel de youtube'da Üüzdaağ Üüzdağğ aşkııım diye seslenip öpücük gönder lüffeen 😂😂
Yapcam ki neyim eksik🤣🤣🤣 karsiyakada sokak roportajı yapıyorlardı
Yıne peydah olursa En Büyük TÜRKİYE

Back