- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.527
- 798
Bu durum barış sürecinde de öncesinde de sonrasında da aynıydı değişik bir durum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz olur mu hiçBu durum barış sürecinde de öncesinde de sonrasında da aynıydı değişik bir durum yok
Onu kafaya takacak kadar dertsiz değilim.Sen Erbogan yazdın diye öyle olmuyor sonuçta,değil mi,kısacası kıyameti koparmazdimtabi ki saygısızlık.siz bir yorum yapınca,dönüp ne yazdım ,diye okumadan mı gönderiyorsunuz? kusura bakmayın burada erdoğan yerine "erboğan "yazılsaydı ,kıyameti koparmıştınız.
Ben okuduğumu anladım ama siz ne yazdığınızı bile anlamamışsınız,saygısız demişsin işte kadına, sırf tek harfi yanlış yazdı diye,Atatürk Atatürk'tür o öyle yazdı diye öyle olmuyor yani..Sen okuduğunu anladığından emin misin?
Bak ne demişim, özen göstermeyecek kadar!
Ülkenin ilerleyememesinin sebebini yüzlerce sayfada(ki) tartış(ma)tık zaten.
Kendi açımdan diyeyim, iki tarafıda baya bir ezerek konustu, sonra tukurdugunu yaladı, evet bi taraf secmesi gerekecekti bunu bılıyordu, bu kadar agır konusmamalıydı, boyle yaparak gözden dustuDaha geçen günlerde Sinan Oğan'a neredeyse tapılıp övgüler yağdırılıyordu burada. Şimdi ise adama bilmem kaç sevgilisi olmuş, kibirli, püü rezil vs denmiş.
Sonra ülke neden ilerlemiyor...
Adam hangi tarafı seçerse seçsin her türlü kabul etmediği şeyler, seçtiği tarafta olacaktı. İki tarafta da milliyetçilerin hoşlanmadığı partilere destek var. Görmemek için kör olmak lazım.
Rabbim akıl fikir vermiş ınsanlar kullansın dıye, bu dünyada kendi adaletini kendin arayacaksın, aklını kullanıp herseyı sorgulayacaksın, biri cıkıpta bu iyi derse birine nedenini sorup arastıracaksın, kötü derse de aynı sekilde arastıracaksın. Kısacası size katılıyorum harika söylediniz.Çok ilgisi var. Ben kendi kul hakkıma bakarım, herkesinki yeniyorsa herkes beddua etsin bana ne, mazlumun ahı çıkacak mutlaka. Adalet istemek tuhaf yani, böyle gelsin böyle gitsin torpili olan gemisini yüzdürsün, mazlum hep hakkını helal etsin, oh ne güzel dünya. Kusura bakma canım ben herkes değilim demek ki, sen herkessen de beni ilgilendirmiyor. Adalet allaha mahsus değil, ahirette en büyük hesabı haksızlık yapanlar verecek. O çok kıymetli olduğunu söylediğiniz dinimiz bunu emretmiyor. Normalleştiremem.
Canım bosver at gözlüğü takanlara hiç birşey anlatamazsınBanlandığın mesajı tekrar gözden geçir istersen "mini etek giyiyorlar, rakı içiyorlar, zıkkımın kökünü içsinler" filan yazmışsın madalya mı bekliyordun bu sözlere? Senin normalin görgü kurallarının anormali kusura bakma.
Yok onu demek istemedim Hüda par okumayacak falan diye yazdı ya herkes burada adamlar okumuş demek istedimYani hdp vatan haini hüdapar vatan sever
Hım peki
Yaw bosverin bunlara laf anlatamazsınız bosuna yoruluyorsunuz.Hadi İmamoğlu birşey yapmadı Mansur da mı birşey yapmadı o gökćek in bilmem kaç milyon dolara yaptığı heykel vardı neydi o dinazor bunlara oyleleri müstahak Mansur 9nun bilmem kaç milyon borcunu ödeyip bir de kasaya para koydu halka öyle bir hizmet ediyor ki etine sütüne kadar veriyor ama noldu seçimlerde neredeyse başbaşa çıktı sonuçlar.Demek ki bu halk kendine bunu reva görüyor.Asagilansin aç kalsın itaat etsin çocuğuna ekmek goturemesin ama kutlama yapsın bunlara boşuna laf anlatıp güzel agzinizi yormayın.Secimden sonra herşeye yüzde 50 zam geldi neredeyse nasıl eğleniyor muyuzben çok eğleniyorum boyoe devamyazilanlari okuyorumda kriz geciriyorum neymis imamoglu istanbula hizmet vermemis gorende akp partili belediye baskanlari bulunduklari sehri bastan yaratti sanar yahu yaptiklari yol iste diyollarya yol yapti yol yapti insanlar yolumu kemirecek napcak yolu yapiyo paraylada geciriyo iste o yoldan sanki hayrina yapiyo
vallahi biri ciksa deseki onu alamiyom bunu alamiyom diye cok sevinecem kimseye uzulmeyecem herkes hakketigini yaşar gecen suruyeli bir şahis dileniyoduda git guvendiklerin yardim etsin dedimYaw bosverin bunlara laf anlatamazsınız bosuna yoruluyorsunuz.Hadi İmamoğlu birşey yapmadı Mansur da mı birşey yapmadı o gökćek in bilmem kaç milyon dolara yaptığı heykel vardı neydi o dinazor bunlara oyleleri müstahak Mansur 9nun bilmem kaç milyon borcunu ödeyip bir de kasaya para koydu halka öyle bir hizmet ediyor ki etine sütüne kadar veriyor ama noldu seçimlerde neredeyse başbaşa çıktı sonuçlar.Demek ki bu halk kendine bunu reva görüyor.Asagilansin aç kalsın itaat etsin çocuğuna ekmek goturemesin ama kutlama yapsın bunlara boşuna laf anlatıp güzel agzinizi yormayın.Secimden sonra herşeye yüzde 50 zam geldi neredeyse nasıl eğleniyor muyuzben çok eğleniyorum boyoe devam
Yazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.vallahi biri ciksa deseki onu alamiyom bunu alamiyom diye cok sevinecem kimseye uzulmeyecem herkes hakketigini yaşar gecen suruyeli bir şahis dileniyoduda git guvendiklerin yardim etsin dedim
icimin yağlari eridi ciddenYazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.
Onu alamiyom bunu alamiyom.
Yazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.
Onunerdeymis yazim yanlisi olamazmi cok biliyosaniz ogretin madem Allahim yaa nelerle ugrasiyozYazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.
ofkeden olabiliyo bazen yazim yanlisi cok bilyosaniz ogretin madem Allahim nelerler ugrasiyoz yaaYazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.
Cok iyi yapmışsınız bende artık öyleyimvallahi biri ciksa deseki onu alamiyom bunu alamiyom diye cok sevinecem kimseye uzulmeyecem herkes hakketigini yaşar gecen suruyeli bir şahis dileniyoduda git guvendiklerin yardim etsin dedim