Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Onu kafaya takacak kadar dertsiz değilim.Sen Erbogan yazdın diye öyle olmuyor sonuçta,değil mi,kısacası kıyameti koparmazdim
"sen" değil,"siz".lütfen karşınızdaki kişiye hitap ederken,saygınızı koruyun.zira sizinle"sen" diye hitap edecek kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum.

Çoğumuz izlemişizdir Hababam sınıfını. Mahmut Hoca açlık cezası verince sınıfa, İnek Şaban Mahmut Hoca'ya soruyor insanlar açlığa ne kadar dayanır diye. O da susuzluğa fazla dayanamazlar ama açlığa birkaç gün dayanabilirler ancak diye. İnek Şaban da, iyi o zaman birkaç gün sonra Güdük ölür, ben de Ondan kurtulurum diyor.

Şimdi zamlar olunca sevinen olunca, ohhh yazınca aklıma geldi bu sahne. Pahalılık varsa, zam varsa sadece AKP seçmenine değil herkese var. Sadece durumu iyi olmayan vermedi ki oyu AKP ye. CHP ye oy verip durumu iyi olmayan, zor geçinen seçmen de var.Onlara da Ohh olmuyor mu?

Bu konuda katılıyorum
Kimseye oh diyemem, kime oy verirse versin yatağa aç giren çocuklara üzülürüm, ailesine bakamayan anne babaya üzülürüm, çare bulamayıp intihar edenlere üzülürüm.
Ama en çok da bilinçlenmeye çalışmayan milletimize üzülürüm.
Batarken hep beraber batacağız, üzülürsek hep beraber.
İnşallah ülkemiz rahata erer her manada

Bazı arkadaşlar yazmış İmamoğlu spor salonu açmış ücreti az vs diye küçümsemişler dalga konusu olmuş.
Belediye başkanı ne yapar Allah aşkına?
Bulunduğu belediyeyi kalkındırmaya çalışır.
Ki bu sosyal anlamda destek olmayı da içerir maddi yardımları da.
İmamoğlu nu takdir ediyorum aynılarını İzmir’de de görmek istiyorum

iste bizim kaderimizide baskalari belirliyo mesala yurt disinda yasayanlar akp dedi madem turkiyede yasam o kadar guzelde niye gitmisler ve gocmenler niye onlar benim kadarimi belirliyoki

Geçen biri dileniyordu bir simit alirmisin dedi simit 9 TL oldu artık onu da yiyemeyeceksiniz dedim 28 Mayıs akşamı bütün duygularımı kaybettim artık acıma falan En çok durumu iyi olanlar değişim için uğraştı çevremdeki 8nsanlarin yüzde 90 i durumu iyi olan insanlar diğerlerini düşündüğümüz için uğraştık ama onlar kendileri için uğraşmadı uzulmedi.

Bak yıne akpartıye oy veren muslumandır vermeyen kafırdır'e getirdi olayı

En cok sen muslumansın tamam amel defterin sağdan verilecek sakin ol sampıyon tamam
Ne alaka yahu iyi okusana hangi yorumu alıntılamışım. Kadın dua etmem inanmam diyor. Olmayan birşeyi mi uydurdum. Benim bildiğim ateist bir çocuk da akp ye oy verdi banane milletin inancından.

Ne alaka yahu iyi okusana hangi yorumu alıntılamışım. Kadın dua etmem inanmam diyor. Olmayan birşeyi mi uydurdum. Benim bildiğim ateist bir çocuk da akp ye oy verdi banane milletin inancından.
İnanmadığı için dua etmem diyor
Siz ise siz bilmezsiniz ben dua ederim diyorsunuz.
Herkesin inancı kendine, ettiği dua kendine.
Zaten dini inanışları o kadar her şeyin içine soktular ki, 20 senede inançsız insan sayısı arttı.

Empati yoksunluğunun önü arkası narsisizmdir arkadaşlar Burada oh olsun acımıyorum artık onu da yiyemeyecksiniz bunu da alamayackasınız diye ihtiyaç sahibi insanlarla dalga geçmiş olmayı maharetmiş gibi yazmak vakti zamanında hiç onaylanmamış olduğunuzu düşündürtür insanlara.
Sizden biri olan insanlarla duygudaşlığınızı kaybettiyseniz kusura bakmayın ama biraz dönün kendinize bakın.
Herkes sizin gördüğünüzü görmek, herkes sizin doğrularınıza doğru demek zorunda değil.
Birileri gelir birileri gider. Kendini dev aynasında görüp, karşındaki insana sırf seçiminden dolayı ki “bunu da bilemezsiniz “ aşağılık gibi bakmak.
İnanın diyecek bir şey bulamıyorum. Yazık

Bundan sonra oyum ümit ozdaga
O nereye ben oraya
Biraz da ben körü körüne baglanmak istiyom bakalım nasılmış
bi kesim için erduvan erduvan erduvan
Benim için de üzdağ üzdağ üzdağ
Artık chp lilere de muhalefetimyetti gayri bide böyle deneyeceğim

İlgilenilmek isteyen hanımefendi bütün mesajlarımın altına dislike atabilirsiniz. Hatta profilimi görünür yapayım bütün mesajlarımın altına at Hazımsızlık ne kötü şey ya hu
İçinizin yağları eriyordu değil mi

Öncelikle genelleme yapmayın, bu fikri savunan var savunmayan var, savunlarda şu sebepten ötürü savunuyor düşünün
Biri elini agzı dar olan bir vazoya sıkıştırıyor
Elini kurtarması için, düz bir şekilde acması lazım elini
Ama yumruk yapmış illede böyle cıkaracam diyor, dolayısıyla cıkaramıyor
Bundan rahatsız olmaya başlayan şahıs yakınıyor cevresine, ama inatla aynı fikirde elini düz yapmıyor
Bir süre sonra cevresi ya fikrini değiştir ya da yakınma bu durumdan diyecektir.

Galpini bırakmayan da, ne bileyim.

Eklentiler

• images (44).jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 34
Herkes artık hakettiği gibi yönetilecek zorunuza gitmesin bunu biz istedik istediğimiz de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…