- 20 Aralık 2022
- 262
- 987
- 23
- 62
"sen" değil,"siz".lütfen karşınızdaki kişiye hitap ederken,saygınızı koruyun.zira sizinle"sen" diye hitap edecek kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum.Onu kafaya takacak kadar dertsiz değilim.Sen Erbogan yazdın diye öyle olmuyor sonuçta,değil mi,kısacası kıyameti koparmazdim
Bu konuda katılıyorumÇoğumuz izlemişizdir Hababam sınıfını. Mahmut Hoca açlık cezası verince sınıfa, İnek Şaban Mahmut Hoca'ya soruyor insanlar açlığa ne kadar dayanır diye. O da susuzluğa fazla dayanamazlar ama açlığa birkaç gün dayanabilirler ancak diye. İnek Şaban da, iyi o zaman birkaç gün sonra Güdük ölür, ben de Ondan kurtulurum diyor.
Şimdi zamlar olunca sevinen olunca, ohhh yazınca aklıma geldi bu sahne. Pahalılık varsa, zam varsa sadece AKP seçmenine değil herkese var. Sadece durumu iyi olmayan vermedi ki oyu AKP ye. CHP ye oy verip durumu iyi olmayan, zor geçinen seçmen de var.Onlara da Ohh olmuyor mu?
iste bizim kaderimizide baskalari belirliyo mesala yurt disinda yasayanlar akp dedi madem turkiyede yasam o kadar guzelde niye gitmisler ve gocmenler niye onlar benim kadarimi belirliyokiÇoğumuz izlemişizdir Hababam sınıfını. Mahmut Hoca açlık cezası verince sınıfa, İnek Şaban Mahmut Hoca'ya soruyor insanlar açlığa ne kadar dayanır diye. O da susuzluğa fazla dayanamazlar ama açlığa birkaç gün dayanabilirler ancak diye. İnek Şaban da, iyi o zaman birkaç gün sonra Güdük ölür, ben de Ondan kurtulurum diyor.
Şimdi zamlar olunca sevinen olunca, ohhh yazınca aklıma geldi bu sahne. Pahalılık varsa, zam varsa sadece AKP seçmenine değil herkese var. Sadece durumu iyi olmayan vermedi ki oyu AKP ye. CHP ye oy verip durumu iyi olmayan, zor geçinen seçmen de var.Onlara da Ohh olmuyor mu?
Ne alaka yahu iyi okusana hangi yorumu alıntılamışım. Kadın dua etmem inanmam diyor. Olmayan birşeyi mi uydurdum. Benim bildiğim ateist bir çocuk da akp ye oy verdi banane milletin inancından.Bak yıne akpartıye oy veren muslumandır vermeyen kafırdır'e getirdi olayı
En cok sen muslumansın tamam amel defterin sağdan verilecek sakin ol sampıyon tamam
Ne hizmetini gördünüz?
Telefonla ölçmüyorlar mıydıArabayla zenginlik ölçme kriteri hala tedavülden kalkmadı mı ya
İnanmadığı için dua etmem diyorNe alaka yahu iyi okusana hangi yorumu alıntılamışım. Kadın dua etmem inanmam diyor. Olmayan birşeyi mi uydurdum. Benim bildiğim ateist bir çocuk da akp ye oy verdi banane milletin inancından.
Sımdı de hudapar savunuculuguna mı basladınız sırf ampulu parlatmak içinYok onu demek istemedim Hüda par okumayacak falan diye yazdı ya herkes burada adamlar okumuş demek istedim
Yalnız degilsin, olsun bizde yürürüzEn çok da benden
Alamadım nasip olmadı. Tam niyetlendik uçtu fiyatlar
Neyse mahalle bizim ev kiraaaa
Evet çok yeterli oldu sağolun
Yorumlarınızı okudum, bulamadım hiç birsey demişşiniz, bu video yeterli olacaktır sanırım
Öncelikle genelleme yapmayın, bu fikri savunan var savunmayan var, savunlarda şu sebepten ötürü savunuyor düşününEmpati yoksunluğunun önü arkası narsisizmdir arkadaşlarBurada oh olsun acımıyorum artık onu da yiyemeyecksiniz bunu da alamayackasınız diye ihtiyaç sahibi insanlarla dalga geçmiş olmayı maharetmiş gibi yazmak vakti zamanında hiç onaylanmamış olduğunuzu düşündürtür insanlara.
Sizden biri olan insanlarla duygudaşlığınızı kaybettiyseniz kusura bakmayın ama biraz dönün kendinize bakın.
Herkes sizin gördüğünüzü görmek, herkes sizin doğrularınıza doğru demek zorunda değil.
Birileri gelir birileri gider. Kendini dev aynasında görüp, karşındaki insana sırf seçiminden dolayı ki “bunu da bilemezsiniz “ aşağılık gibi bakmak.
İnanın diyecek bir şey bulamıyorum. Yazık
Galpini bırakmayan da, ne bileyim.Bundan sonra oyum ümit ozdaga
O nereye ben oraya
Biraz da ben körü körüne baglanmak istiyom bakalım nasılmış
bi kesim için erduvan erduvan erduvan
Benim için de üzdağ üzdağ üzdağ
Artık chp lilere de muhalefetimyetti gayri bide böyle deneyeceğim
Kesinlikle katılıyorum, ama TC boyle birseyın olacagına hic sanmıyorumBence Türkiye acil bu uygulamaya geçmeli!
Değil yazmak Türkçe bilmeyenler bile oy kullandı.Eki Görüntüle 3256631
Herkes artık hakettiği gibi yönetilecek zorunuza gitmesin bunu biz istedik istediğimiz de olduEmpati yoksunluğunun önü arkası narsisizmdir arkadaşlarBurada oh olsun acımıyorum artık onu da yiyemeyecksiniz bunu da alamayackasınız diye ihtiyaç sahibi insanlarla dalga geçmiş olmayı maharetmiş gibi yazmak vakti zamanında hiç onaylanmamış olduğunuzu düşündürtür insanlara.
Sizden biri olan insanlarla duygudaşlığınızı kaybettiyseniz kusura bakmayın ama biraz dönün kendinize bakın.
Herkes sizin gördüğünüzü görmek, herkes sizin doğrularınıza doğru demek zorunda değil.
Birileri gelir birileri gider. Kendini dev aynasında görüp, karşındaki insana sırf seçiminden dolayı ki “bunu da bilemezsiniz “ aşağılık gibi bakmak.
İnanın diyecek bir şey bulamıyorum. Yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?