Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
tabi ki saygısızlık.siz bir yorum yapınca,dönüp ne yazdım ,diye okumadan mı gönderiyorsunuz? kusura bakmayın burada erdoğan yerine "erboğan "yazılsaydı ,kıyameti koparmıştınız.
Onu kafaya takacak kadar dertsiz değilim.Sen Erbogan yazdın diye öyle olmuyor sonuçta,değil mi,kısacası kıyameti koparmazdim

Sen okuduğunu anladığından emin misin?
Bak ne demişim, özen göstermeyecek kadar!
Ben okuduğumu anladım ama siz ne yazdığınızı bile anlamamışsınız,saygısız demişsin işte kadına, sırf tek harfi yanlış yazdı diye,Atatürk Atatürk'tür o öyle yazdı diye öyle olmuyor yani..

2015'ten beri meclisteler ve her sene aynısı oluyor. Buna şaşırma artık. Şaşıracağın bir şey söyleyim 32 yıldır parti kurdular kapatıldı, kurdular kapatıldı. Chp o zamana kadar yardım etmedi de kürt açılımı bitti 2015 te de meclise girdiler ve Chp oyunu artırdı iddiasına sığındılar. Oy oranının yıllardır çok değişmemesi neyin eseri bir düşün?

Kendi açımdan diyeyim, iki tarafıda baya bir ezerek konustu, sonra tukurdugunu yaladı, evet bi taraf secmesi gerekecekti bunu bılıyordu, bu kadar agır konusmamalıydı, boyle yaparak gözden dustu

Rabbim akıl fikir vermiş ınsanlar kullansın dıye, bu dünyada kendi adaletini kendin arayacaksın, aklını kullanıp herseyı sorgulayacaksın, biri cıkıpta bu iyi derse birine nedenini sorup arastıracaksın, kötü derse de aynı sekilde arastıracaksın. Kısacası size katılıyorum harika söylediniz.

Canım bosver at gözlüğü takanlara hiç birşey anlatamazsın

Yaw bosverin bunlara laf anlatamazsınız bosuna yoruluyorsunuz.Hadi İmamoğlu birşey yapmadı Mansur da mı birşey yapmadı o gökćek in bilmem kaç milyon dolara yaptığı heykel vardı neydi o dinazor bunlara oyleleri müstahak Mansur 9nun bilmem kaç milyon borcunu ödeyip bir de kasaya para koydu halka öyle bir hizmet ediyor ki etine sütüne kadar veriyor ama noldu seçimlerde neredeyse başbaşa çıktı sonuçlar.Demek ki bu halk kendine bunu reva görüyor.Asagilansin aç kalsın itaat etsin çocuğuna ekmek goturemesin ama kutlama yapsın bunlara boşuna laf anlatıp güzel agzinizi yormayın.Secimden sonra herşeye yüzde 50 zam geldi neredeyse nasıl eğleniyor muyuzben çok eğleniyorum boyoe devam

vallahi biri ciksa deseki onu alamiyom bunu alamiyom diye cok sevinecem kimseye uzulmeyecem herkes hakketigini yaşar gecen suruyeli bir şahis dileniyoduda git guvendiklerin yardim etsin dedim

vallahi biri ciksa deseki onu alamiyom bunu alamiyom diye cok sevinecem kimseye uzulmeyecem herkes hakketigini yaşar gecen suruyeli bir şahis dileniyoduda git guvendiklerin yardim etsin dedim
Yazım yanlışlarınıza çok güldüm. Sabah sabah uykum açıldı. Biraz da sizi sevindirmek istiyorum.

Onu alamiyom bunu alamiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…