- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Peki oy verdiğimi kim söylediSize verelim Ekrem başkanı Akparti belediyesinin çalışıp çalışmaması da sizin probleminiz vermezsiniz oyunuzu olur biter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki oy verdiğimi kim söylediSize verelim Ekrem başkanı Akparti belediyesinin çalışıp çalışmaması da sizin probleminiz vermezsiniz oyunuzu olur biter.
Tebrik ediyorum zemheri harika tespitHastayım her alt yapı ya da ulaşım sorununu mevcut belediyeye yıkmalarına, özellikle ankara ve istanbul koca şehirler, binlerce toplu taşıma aracı var, çoğu eskidir büyük ihtimalle. Bir araç yandıysa bunun mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Alt yapı sorunlar da bunların suçu değil şehri bunlar kurmadı, milyonluk şehirler, bir ucundan düzeltmeye başlasan 20 yılda ancak biter bütün sokaklar.
Ekrem başkanı gönderelim size diyorum ya bize yeterince hizmet etti adam çok yoruldu istanbulda. Sizin bulunduğunuz yerde daha az yorulur.Peki oy verdiğimi kim söyledi
Bana şaka gibi gelmedi, ona göre cevap verdim. Banlanacak kadar doluysan kendine gelemeyen de sensin demektir. Türkiye yüzyılı çarptı galiba
Çok çocuksu cevaplar yazıyorsun yaş kaç? He gönder gelsin bakalım nasıl cevap yazayım ki şu yoruma, elle tutulur yanı yokEkrem başkanı gönderelim size diyorum ya bize yeterince hizmet etti adam çok yoruldu istanbulda. Sizin bulunduğunuz yerde daha az yorulur.
Oy verdiğimizi kim söyledi,uzaktan öylemi gözüküyoruz.Size verelim Ekrem başkanı Akparti belediyesinin çalışıp çalışmaması da sizin probleminiz vermezsiniz oyunuzu olur biter.
Lojmanların bir havası var güvenliği var,4 sene kaldım orada.Lojmanı seviyorum ben yeşil kalan nadir yerlerden ablamın eşi de asker bir süre kaldı orada.
Puan sistemiyle oluyor zaten,sendemi asker eşisin yoksa.Eskiden lojmanlarin çıkması ne büyük olaydı.
Şimdi genelde lojmanlar boş.
Ben de konya hava lojmanlarinda ve diyarbakir da kaldım.
Bazen özlüyorum.
Fazlaca var güvenliği, girişte bi gbtmizi almadıkları kalıyorduLojmanların bir havası var güvenliği var,4 sene kaldım orada.
Daha çok hizmetler verecek İstanbul'a bundan şüpheniz olmasın.Ekrem başkanı gönderelim size diyorum ya bize yeterince hizmet etti adam çok yoruldu istanbulda. Sizin bulunduğunuz yerde daha az yorulur.
Olması gerekende o işte,güvenlik önemlidr her zaman.Fazlaca var güvenliği, girişte bi gbtmizi almadıkları kalıyordu
Hazmedemiyorlar adamı yazan sizsiniz ne dememi bekliyorsunuz ? Hizmet yok hanımefendi uzaktan hoş görünüyor tabi. Seçimlerde partilerin önemi yok hangisi olursa olsun. Hizmete oy veriyoruz. Siz de beğenmiyorsanız oy vermezsiniz kendi belediye başkanınızın eksilerini burada daha önce de yazdığınızı gördüm bugün de yazdınız. Ben söyleyince problem oluyor. Siz söylersiniz ama ben söyleyemem düşüncesi pek normal değil.Çok çocuksu cevaplar yazıyorsun yaş kaç? He gönder gelsin bakalım nasıl cevap yazayım ki şu yoruma, elle tutulur yanı yok
Evet.Puan sistemiyle oluyor zaten,sendemi asker eşisin yoyoksa.
Oranın yüzme havuzu da çok güzel ben en çok onun için giderdim.Olması gerekende o işte,güvenlik önemlidr her zaman.
Ne hizmetini gördünüz?Daha çok hizmetler verecek İstanbul'a bundan şüpheniz olmasın.
Sıkıntı yok ,siz istediniz....Çok kırdın kalbimi, aşk olsun, oysa ben sana hep mantıklı cevaplar vermiştim
Hayır genel olarak RTE ve imamoğlu her zaman kıyas ediliyor bu çok saçma değil mi sizce de? 'hazmedemiyorlar' genel bir tabirdi bu kıyasa defalarca şahit oldum.Hazmedemiyorlar adamı yazan sizsiniz ne dememi bekliyorsunuz ? Hizmet yok hanımefendi uzaktan hoş görünüyor tabi. Seçimlerde partilerin önemi yok hangisi olursa olsun. Hizmete oy veriyoruz. Siz de beğenmiyorsanız oy vermezsiniz kendi belediye başkanınızın eksilerini burada daha önce de yazdığınızı gördüm bugün de yazdınız. Ben söyleyince problem oluyor. Siz söylersiniz ama ben söyleyemem düşüncesi pek normal değil.
Hayır ben asla kıyaslamam Rte ile İmamoğlunu. Benim yazdığımın üzerine hazmedemiyorlar yazmışsınız problem değil. Hazımsızlık gibi bir problemim yok olmadı. Kim hizmet ederse o alır oyumu. Tıpkı genel seçimlerde akpartiye oy vermediğim gibiHayır genel olarak RTE ve imamoğlu her zaman kıyas ediliyor bu çok saçma değil mi sizce de? 'hazmedemiyorlar' genel bir tabirdi bu kısaysa defalarca şahit oldum.
ayyy allahım yarabbim,diyelim ki reisinize birşey oldu.olur ya bir aydınlanma yaşadı,birden ateist olup,dini olmayan bir parti kurdu.peşinden mi gideceksiniz?bir de çalıyorda olabilir nedir ya.hiç boşuna akşamdı,yanlış yazdım diye kıvırmayın,basbayağı bunu savunuyorsunuz.Aslan
Inanmazsin ama ben ak partili degilim reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.
Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.
Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.
Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..
Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
yazilanlari okuyorumda kriz geciriyorum neymis imamoglu istanbula hizmet vermemis gorende akp partili belediye baskanlari bulunduklari sehri bastan yaratti sanar yahu yaptiklari yol iste diyollarya yol yapti yol yapti insanlar yolumu kemirecek napcak yolu yapiyo paraylada geciriyo iste o yoldan sanki hayrina yapiyo