• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hastayım her alt yapı ya da ulaşım sorununu mevcut belediyeye yıkmalarına, özellikle ankara ve istanbul koca şehirler, binlerce toplu taşıma aracı var, çoğu eskidir büyük ihtimalle. Bir araç yandıysa bunun mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Alt yapı sorunlar da bunların suçu değil şehri bunlar kurmadı, milyonluk şehirler, bir ucundan düzeltmeye başlasan 20 yılda ancak biter bütün sokaklar.
Tebrik ediyorum zemheri harika tespit 😀

Ben gözardı ettiğim kişinin mesajlarımın altında neden emojilerini görüyorum 😂 İlla ki hatırlatacak kendini 😏

Size verelim Ekrem başkanı 😂 Akparti belediyesinin çalışıp çalışmaması da sizin probleminiz vermezsiniz oyunuzu olur biter.
Oy verdiğimizi kim söyledi,uzaktan öylemi gözüküyoruz.
Lojmanı seviyorum ben yeşil kalan nadir yerlerden😻 ablamın eşi de asker bir süre kaldı orada.
Lojmanların bir havası var güvenliği var,4 sene kaldım orada.
Eskiden lojmanlarin çıkması ne büyük olaydı.
Şimdi genelde lojmanlar boş.
Ben de konya hava lojmanlarinda ve diyarbakir da kaldım.
Bazen özlüyorum.
Puan sistemiyle oluyor zaten,sendemi asker eşisin yoksa.

Çok çocuksu cevaplar yazıyorsun yaş kaç? He gönder gelsin bakalım 🙄 nasıl cevap yazayım ki şu yoruma, elle tutulur yanı yok🤷
Hazmedemiyorlar adamı yazan sizsiniz ne dememi bekliyorsunuz ? Hizmet yok hanımefendi uzaktan hoş görünüyor tabi. Seçimlerde partilerin önemi yok hangisi olursa olsun. Hizmete oy veriyoruz. Siz de beğenmiyorsanız oy vermezsiniz kendi belediye başkanınızın eksilerini burada daha önce de yazdığınızı gördüm bugün de yazdınız. Ben söyleyince problem oluyor. Siz söylersiniz ama ben söyleyemem düşüncesi pek normal değil.

Hazmedemiyorlar adamı yazan sizsiniz ne dememi bekliyorsunuz ? Hizmet yok hanımefendi uzaktan hoş görünüyor tabi. Seçimlerde partilerin önemi yok hangisi olursa olsun. Hizmete oy veriyoruz. Siz de beğenmiyorsanız oy vermezsiniz kendi belediye başkanınızın eksilerini burada daha önce de yazdığınızı gördüm bugün de yazdınız. Ben söyleyince problem oluyor. Siz söylersiniz ama ben söyleyemem düşüncesi pek normal değil.
Hayır genel olarak RTE ve imamoğlu her zaman kıyas ediliyor bu çok saçma değil mi sizce de? 'hazmedemiyorlar' genel bir tabirdi bu kıyasa defalarca şahit oldum.

Son düzenleme:
Hayır genel olarak RTE ve imamoğlu her zaman kıyas ediliyor bu çok saçma değil mi sizce de? 'hazmedemiyorlar' genel bir tabirdi bu kısaysa defalarca şahit oldum.
Hayır ben asla kıyaslamam Rte ile İmamoğlunu. Benim yazdığımın üzerine hazmedemiyorlar yazmışsınız problem değil. Hazımsızlık gibi bir problemim yok olmadı. Kim hizmet ederse o alır oyumu. Tıpkı genel seçimlerde akpartiye oy vermediğim gibi 👍

yazilanlari okuyorumda kriz geciriyorum neymis imamoglu istanbula hizmet vermemis gorende akp partili belediye baskanlari bulunduklari sehri bastan yaratti sanar yahu yaptiklari yol iste diyollarya yol yapti yol yapti insanlar yolumu kemirecek napcak yolu yapiyo paraylada geciriyo iste o yoldan sanki hayrina yapiyo

Aslan💞

Inanmazsin ama ben ak partili degilim😂😐 reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.

Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.

Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.

Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..

Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
ayyy allahım yarabbim,diyelim ki reisinize birşey oldu.olur ya bir aydınlanma yaşadı,birden ateist olup,dini olmayan bir parti kurdu.peşinden mi gideceksiniz?bir de çalıyorda olabilir nedir ya.hiç boşuna akşamdı,yanlış yazdım diye kıvırmayın,basbayağı bunu savunuyorsunuz.

yazilanlari okuyorumda kriz geciriyorum neymis imamoglu istanbula hizmet vermemis gorende akp partili belediye baskanlari bulunduklari sehri bastan yaratti sanar yahu yaptiklari yol iste diyollarya yol yapti yol yapti insanlar yolumu kemirecek napcak yolu yapiyo paraylada geciriyo iste o yoldan sanki hayrina yapiyo

Back