Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sosyal medyada dikkatle takip ettigim kadariyla 2019dan beri Istanbulda yasayan iktidar yanlisi da olan ya da olmayan hizmetlerden sikayetci Istanbulda yaşamayan da sikayetci.Ozellikle sadece Imamogluna twit atmak icin dogmus bir fenomen var misal.Hesap kac senedir 7/24 sadece Imamogluyla ilgileniyor.
Istanbul secimi Erdoganin siyasi hayatinin kaybettigi tek secimdi.Hatirlayin son 10 gun kendi cikmisti artik ön plana bakti Binali beyle zora giriyor gidiyor secim.Hic belediyeyle genel secimi bir mi tutuyorsunuz demeyelim.Pazar gunu secim sonrasi aciklamarinda yerel secim ve Istanbulu dillendirdi.O yuzden su anda odak noktasi Istanbuldur ve karsisina guvendigi bir adayi cikarip alacaktir Istanbulu diye dusunuyorum aradaki fark cunku cok cok azdi ki az cok bu secim de bir nevi yerel secimin aynasi.Buna benzer olacaktir diye dusunuyorum.

Ne hizmetini gördünüz?

Halk ekmek açmiş çok ucuzmuş. Bir de ücretsiz spor kurslari varmiş düşünebiliyor musunuz aylik 40 lira filanmiş. Metrolar yapmiş çoğu ulaştırma bakanliğinin zaten ve bir önceki belediye tarafından başlatılan metrolar. Bunlari Ekrem İmamoğlu yapmiş gibi yazmişlardi bir ara yaptiysa bir iki park düzenleme o kadar da yapsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…