- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Meslektaşız ne güzel,emeklimi oldu sonra.Evet.
Esim astsubayken hukuk fakültesini okudu.
Şimdi avukat.
Harikaydı orasıOranın yüzme havuzu da çok güzel ben en çok onun için giderdim.
Bir zahmet araştırın görün.Ne hizmetini gördünüz?
Susayım en iyisi.
Noldu ya fotosu gitti bunun
4 seritli yolla gonderilmis olabilir, esamesi okunmuyorNoldu ya fotosu gitti bunun
Çok şokomelli işler yapıyordu yazık oldu damadımıza4 seritli yolla gonderilmis olabilir, esamesi okunmuyor
allahim yaaaa
Yok ben araştırıyorum göremiyorum da belki siz bana yardımcı olursunuz görmediklerimi gösterirsiniz dedimMeslektaşız ne güzel,emeklimi oldu sonra.
Harikaydı orası
Bir zahmet araştırın görün.
Görememek kendi tercihiniz demek ki..Yok ben araştırıyorum göremiyorum da belki siz bana yardımcı olursunuz görmediklerimi gösterirsiniz dedim
Ne hizmetini gördünüz?
Sadece tek bir cevap istemiştim ama koskoca istanbulda hizmet olmayınca ne söyleyeceksiniz siz de haklısınızGörememek kendi tercihiniz demek ki..
Halk ekmek açmiş çok ucuzmuş. Bir de ücretsiz spor kurslari varmiş düşünebiliyor musunuz aylik 40 lira filanmiş. Metrolar yapmiş çoğu ulaştırma bakanliğinin zaten ve bir önceki belediye tarafından başlatılan metrolar. Bunlari Ekrem İmamoğlu yapmiş gibi yazmişlardi bir arayaptiysa bir iki park düzenleme o kadar da yapsin zaten.
Evet hdp her dönem meclise okumuyor marşı.yeni bişey değil yani.marşını bile okumadığın ülkenin meclisinde ne işin var.yemini yanlış okuyanlar oldu eksik okuyanlar oku.bakarak bile okuyamayanlar oldu.pek ciddiye almıyorlar heralde vekiller.
Yani hdp vatan haini hüdapar vatan sever
Malesef..Bu dogru mu
Millet ittifakına oy verenlerde bizdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?