- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
Fakat ferah evimden bakınca herkes zengin.Oha o ne Çin metrosu ayağımıza gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakat ferah evimden bakınca herkes zengin.Oha o ne Çin metrosu ayağımıza gelmiş.
Sağ olsun belediye başkanım 16 milyon istanbullu ile birlikte başarıyoruz. İttiriyoruz, yangın çıkınca yangın tüpünü elimize alıp sıkıyoruz. Baktık olmadı metrobüs, otobüs çalıştıramadık ,hep birlikte yürüyoruzBunlar da arabası olmayanlar. Ve günde yüzlerce duraktan, onlarca kez sirkülasyon oluyor (güncel çekemedim kusura bakmayın)Eki Görüntüle 3256198
Tebrikler cok guzel bagladiniz İmamogluna. Halbuki Topbas zamaninda boyle miydiSağ olsun belediye başkanım 16 milyon istanbullu ile birlikte başarıyoruz. İttiriyoruz, yangın çıkınca yangın tüpünü elimize alıp sıkıyoruz. Baktık olmadı metrobüs, otobüs çalıştıramadık ,hep birlikte yürüyoruz
Millet zaten parasızlıktan avm ye gidiyor vakit geçsin diye"Avm ler tıklım tıklım bu milletin neresi aç nankörler" de var araba iyi yine.
Nereye bağlamam gerekiyordu siz istanbuldaysanız bilirsiniz bozulan metrobüslerin, yollarda cayır cayır yanan otobüslerin yüzünden trafikte neler yaşandığınıTebrikler cok guzel bagladiniz imamogluna. Halbuki Topbas zamaninda boyle miydi
Konu çarpıtmayı çok severlerTebrikler cok guzel bagladiniz İmamogluna. Halbuki Topbas zamaninda boyle miydi
E araba alsınlar uçuyoruz kaçıyoruz sonuçtaNereye bağlamam gerekiyordu siz istanbuldaysanız bilirsiniz bozulan metrobüslerin, yollarda cayır cayır yanan otobüslerin yüzünden trafikte neler yaşandığını
Zenginlik ölçüsü AVM ye gitmek vizyon desen varMillet zaten parasızlıktan avm ye gidiyor vakit geçsin diye
İmamoglu herkese araba versin deseydinizNereye bağlamam gerekiyordu siz istanbuldaysanız bilirsiniz bozulan metrobüslerin, yollarda cayır cayır yanan otobüslerin yüzünden trafikte neler yaşandığını
Ayol zaten bi sürü insan tek bi şey almadan geziyor öylece, amaçsız. Yaz sıcağında püfür püfür iyi geliyor.Millet zaten parasızlıktan avm ye gidiyor vakit geçsin diye
Yo çarpılmış bir tarafı yok aynen böyleKonu çarpıtmayı çok severler
Klima desen varAyol zaten bi sürü insan tek bi şey almadan geziyor öylece, amaçsız. Yaz sıcağında püfür püfür iyi geliyor.
Cevap yazsam yazsam ne yazsam heh buldum.İmamoglu herkese araba versin deseydiniz
Kışın da üşüyen avmye gidiyor işte bi cafeye gitmeye kalksalar en ucuz yerde çay olmuş 12 lira.Klima desen var
Yine saçmaladınz , hiçte geç kalmadınız tebrikler.. kişi kendinden bilir işi.. bu konuda muhatap almıyorum sizi ... alıntılamayın az öteye lütfen...Git şikayet et yeliz geç kalma.
Hiç muhtaç insan fln da yokmuş, yardım edecek insan bulamıyormuş.Biz de arabayı sattık daha önce. Tam ev için kolları sıvayacağız bankalar kredi vermiyormuş şimdi. İnşallah yakın zamanda bu sıkıntı hallolur. Köydeki evden başka yok. Oraya da yerleşemem, işe gidip gelemem ordan çünkü. Niloya 'nın olduğu yer iyiymiş oraya gidelim bari, herkes zengin oluyormuş orda baksana hshshhshshd.
O zamanlar metro icat edilmemiştiTebrikler cok guzel bagladiniz İmamogluna. Halbuki Topbas zamaninda boyle miydi
Konumuz metrobus bakimlari değildi, herkesin nasil luks arabalara bindigiydi. Ayrica sizi alintiladigimi hatirlamiyorum. Ne yazsam mi ? cok komiksinizCevap yazsam yazsam ne yazsam heh buldum.
Böyle de bir şey yazayım oldu bitti
Bak buradaki bütün arkadaşlarımın bir lafı var dikkat edin ayırmıyorum. İsteyen istediği mesajı alıntılar yazarKonumuz metrobus bakimlari değildi, herkesin nasil luks arabalara bindigiydi. Ayrica sizi alintiladigimi hatirlamiyorum. Ne yazsam mi ? cok komiksiniz