• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bu topikte çok hakaret aşağılama ile ilgili mesajlar okudum hayatımda hep kontrollü olmaya çalışan biriyimdir kolay kolay hakaret etmem saygısızlık yapmam ama bu seçim sürecinde gercekten medeni davranışlar hiç göremedim üzücüydü
Sadece bu seçimde değil, 2015 seçimlerinden beri dersem abartı olmaz diye düşünüyorum her 2 tarafında seçmenlerini seçim topiklerinde çatla da patla modunda gördük biz, valla yine yalan olmasın hafızam beni yanıltıyor da olabilir 2015 seçimleri sonrası olabilir, site yönetimine savcılıklardan o kadar çok resmî evrak geldi ki siyaset bölümünü komple kapatmak zorunda kaldık çok uzun sürede siyaset bölümü kapalı kaldı.

Herkes aynı siyasi görüşe sahip olamaz, bir tarafın seçmeni olmak insanları ne iyi bir vatandaş yapar ne kötü bir vatandaş yapar, demokrasi de zaten bu demek farklı siyasi görüşlerin çok sesliliğin olması ve seçmenin özgür iradesini sandıkta göstermesi, seçim bir kaybetme kazanma durumu değildir, yeterli çoğunluğu sağlayan aday sizin adayınız bile olmasa tüm vatandaşlara eşit ve özgürlükçü yaklaşmak, tüm halkın sorunlarına çare üretmek için seçilir, bu yüzden A partisi B partisi C partisi kavgası yapmak yerine her birimiz vatandaş olarak hepimizin hakları teslim ediliyor mu takipçisi olmalıyız.

Sadece bu seçimde değil, 2015 seçimlerinden beri dersem abartı olmaz diye düşünüyorum her 2 tarafında seçmenlerini seçim topiklerinde çatla da patla modunda gördük biz, valla yine yalan olmasın hafızam beni yanıltıyor da olabilir 2015 seçimleri sonrası olabilir, site yönetimine savcılıklardan o kadar çok resmî evrak geldi ki siyaset bölümünü komple kapatmak zorunda kaldık çok uzun sürede siyaset bölümü kapalı kaldı.

Herkes aynı siyasi görüşe sahip olamaz, bir tarafın seçmeni olmak insanları ne iyi bir vatandaş yapar ne kötü bir vatandaş yapar, demokrasi de zaten bu demek farklı siyasi görüşlerin çok sesliliğin olması ve seçmenin özgür iradesini sandıkta göstermesi, seçim bir kaybetme kazanma durumu değildir, yeterli çoğunluğu sağlayan aday sizin adayınız bile olmasa tüm vatandaşlara eşit ve özgürlükçü yaklaşmak, tüm halkın sorunlarına çare üretmek için seçilir, bu yüzden A partisi B partisi C partisi kavgası yapmak yerine her birimiz vatandaş olarak hepimizin hakları teslim ediliyor mu takipçisi olmalıyız.
Çok inşallah amin diyorum bu güzel mesajınıza 🥰🙏

bende dedim a parti b parti diye ama olur mu ille bir partili olunucak chp yenin dediklerine bakıyorsun hoşuma gitmiyor ve gitmek zorunda değil sizin için hoş olabilir ama bana göre değil chp liler beğenmedimler yağıyor sen deniyor akplisin
akp söyle diyorsun diğer taraf aynisini yapiyor
sanki mecburmusuz birinden birini beğenmeye gibi ve oy kullanmaya ne yazik ki
Tarafsız olabilirsiniz, a partisini de tutabilirsiniz. Lakin burada chpliler beğenmedimlere boğuyor derken bile tarafınızı net bir şekilde gösterdiğinizi düşünüyorum ki olabilir. Ama ben a partisinide desteklemiyorum diyip b partisini destekleyenleri beğenmedimlere boğanda sizsiniz. Gayette net görüyoruz kimin kimi desteklediğini, eleştirdiğini. Eleştirip eleştirilmemek istiyorsunuz. Laf edip karşılıksız kalsın diye bekliyorsunuz. Ben burada çok okuyorum '' ahahah chpliler, akpliler beğenmedime boğuyorlar anca bunu yaparlar '' diye bir bakıyorum kendisi zaten neredeyse karşı partiden herkese beğenmedim atmış. Bu butona çok takılıyorsanız sizde pasif kalmalısınız. Yaptığınız yoruma istifaden söylüyorum bunları. Yoksa kimi desteklediğinizi sorgulamıyorum tabi. Bu yazdığınızla son yorumlarınız birbiriyle hiç uyuşmuyor. Son yorumlarınız da, eleştirileriniz de, beğenmedimleriniz de tarafınızı gösteriyor. Çok erken bir konunuza yazmışım sadece bununla ilgili yazıları sık gördüğüm için eklemek istedim.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretleri de şikayet edebiliyor muyuz oraya öğrendiğimiz çok iyi oldu
Tabii ki edilebilir hatırlatıldığı iyi olmuş. Savcı ve avukatların gözünden kaçabilir böyle durumlarda biz harekete geçeceğiz. Öyle ağır hakaretler var ki 😡 Ölümünü istemek, olmayan hastalıkların var olduğuna insanları bazı gerçek dışı görsellerle (Twitter,instagramdan alınan) insanları inandırmaya çalışmak.

Tabii ki edilebilir hatırlatıldığı iyi olmuş. Savcı ve avukatların gözünden kaçabilir böyle durumlarda biz harekete geçeceğiz. Öyle ağır hakaretler var ki 😡 Ölümünü istemek, olmayan hastalıkların var olduğuna insanları bazı gerçek dışı görsellerle (Twitter,instagramdan alınan) insanları inandırmaya çalışmak.
Olmayan hastalık mı 🥺
İnsan sevdiği insanlar hep yaşasın ister.
Sizinki de o hesap sanırım.
Allah herkese hayırlı ömürler versin.

Duanıza amin
Olan hastalığı siz söyleyin bilelim sayın balık
Olmadığını iddia ettiğiniz hastalıklar işte
Doktor değilim teşhis koymuyoruz
Ama vay efendim çok sağlıklı derseniz, sağlıklı olduğu eski videoları konuşmalarını izlersiniz, aradaki farkı görürsünüz heralde inşallah 😌

Olmadığını iddia ettiğiniz hastalıklar işte
Doktor değilim teşhis koymuyoruz
Ama vay efendim çok sağlıklı derseniz, sağlıklı olduğu eski videoları konuşmalarını izlersiniz, aradaki farkı görürsünüz heralde inşallah 😌
Doktor değilseniz konuşmayacaksınız sayın balık 😉 Ayrıca kimsenin yarına çıkma garantisi yok öyle değil mi

Doktor değilseniz konuşmayacaksınız sayın balık 😉 Ayrıca kimsenin yarına çıkma garantisi yok öyle değil mi
Doktor değilim teşhis koymuyorum, konuşma hakkımı da sana sorarak kullanmıyorum 😘
Kimsenin yarına çıkma garantisinin olmamasıyla da durumun zerre ilgisi yok🙋🏻‍♀️

Back