• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Şimdi birisi takıldı bütün mesajlarıma beğenmedim tıkk dokunuveriyor 😂 Ne çekilmezmişim 🤦🏼‍♀️ 😂

Bu arada ekleyeyim verdiğin mantıklı cevaba hep aynı saçma saldırı bahaneleri sunuluyorsa, manipülatif cümleler üzerine basa basa tekrarlanıp alttan alta vatan haini deniliyorsa insan zıvanadan çıkıyor. Bence çok nadir hakarete varan cümleler oldu, 2000e yaklaşan sayfa sayısında ve gündem bu kadar sıkıntılıyken o kadar tahriğe sinirlenmek normal.

Ayrıca beğenmedim atmak suç değil, doğru bulmadığım şeye kahkaha da atarım beğenmedim de, kimin kimi nasıl tahrik edip banlattığını iyi biliyorum.

İnsan sabrının da bir sınırı var.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizce kilicdaroglu istifa etsin mi?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?

Ne düşünebiliriz ki? Biz birak desek birakacak mi ? Aday olmasin dedik? Dinlendi mi ?Yoo. O yuzden biz ne desek boş.Cokk uzun bir sure daha kalir diyorum.
Bizim aile dedelerden sosyal demokrat..Secim sonrasi bir yemin ettim,ömrüm olursa bir sonraki secimde degisen bir sey olmazsa asla oy vermeyecegim diye.Bu kadar netim.Hani masallah yasina gore de asiri dinç,saglikli bir adam.O yuzden Bir karadenizlilere bir dogululara cok ozeniyorum 😃Genle alakali bisey bu uzun yasam.Misal biz egeliler tırtt yasam suresi bakimindan.38imdeyim saglik sorunlarim var.Max. ortalama 65 yas bizde ama karadeniz,dogu insani 90i deviriyor cogu masallah.Yani koltukta daha cook uzun sure oturur Kemal Kilicdaroglu.

Bu arada ekleyeyim verdiğin mantıklı cevaba hep aynı saçma saldırı bahaneleri sunuluyorsa, manipülatif cümleler üzerine basa basa tekrarlanıp alttan alta vatan haini deniliyorsa insan zıvanadan çıkıyor. Bence çok nadir hakarete varan cümleler oldu, 2000e yaklaşan sayfa sayısında ve gündem bu kadar sıkıntılıyken o kadar tahriğe sinirlenmek normal.

Ayrıca beğenmedim atmak suç değil, doğru bulmadığım şeye kahkaha da atarım beğenmedim de, kimin kimi nasıl tahrik edip banlattığını iyi biliyorum.

Yok zemheri sözüm sana değil emin olabilirsin 👍

Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük
Benim mevcutlar yüzünden yaşadığımı yandaşlar yaşamadı çünkü, bilek hakkıyla gelinmesi gereken yerlere torpille düşüverdiler. Kin de beslerim beddua da ederim. Ahirette de iki elim yakalarında, haksızsam allah ayırsın.

Hasta olmadığına dair delil gösterin, adamın canlı yayında içi geçti, yürümekte zorlandığını herkes gözüyle gördü, geçen yılki konuşma hızıyla şimdikini kıyasla, yüz hatlarına gerçekten bak. Adam gerçekten hasta, sen sağlıklı olduğunu ispatlayacak delil bulamazsın yalnız.

Buraya yazdim ciktim banlanmisim guyya uslubum kotuymus😂 icerik olarak yanlis tek birsey yoktu..
Banlandığın mesajı tekrar gözden geçir istersen "mini etek giyiyorlar, rakı içiyorlar, zıkkımın kökünü içsinler" filan yazmışsın madalya mı bekliyordun bu sözlere? Senin normalin görgü kurallarının anormali kusura bakma.

Koyun derseniz koyduk derler.. ne diyecegini degilde bazen ne duyacagini dusunmen lazim dimi ablacim😂😐
Kim nereye ne koymuş izleyeceğiz, altın dolar depremzede evleri tek tek gösterecek bize merak etmeyin. Göreceğiz türkiye yüzyılı neymiş, inşallah yüz yıl sürmez bekleyişimiz.

Benim mevcutlar yüzünden yaşadığımı yandaşlar yaşamadı çünkü, bilek hakkıyla gelinmesi gereken yerlere torpille düşüverdiler. Kin de beslerim beddua da ederim. Ahirette de iki elim yakalarında, haksızsam allah ayırsın.

Hasta olmadığına dair delil gösterin, adamın canlı yayında içi geçti, yürümekte zorlandığını herkes gözüyle gördü, geçen yılki konuşma hızıyla şimdikini kıyasla, yüz hatlarına gerçekten bak. Adam gerçekten hasta, sen sağlıklı olduğunu ispatlayacak delil bulamazsın yalnız.
Adam sabah cinde aksam rusyada sabahina turkiyede icide gecer disida. Bana surdan 3 saat ucakla bi yere git deyince useniyorum.. bu kadar tempoya cok normal. Omru veren Allahtir reis gitse bile daha guclusu gelir. Neyse

Evet doğru :))) siyasette hemen banlanıyoruz diye önce isyan çıkmıştı tamam hadi bakalım hodri meydan dendi 3-5 gün geçti geçmedi banlar geri gelsin dendi :))) çünkü biz adımız gibi biliyoruz da üyeler banlar olmazsa neler olur öngöremediler, ki aslında banlama yaptığımız mesajlardan pay biçmeleri gerekirdi, ban olmasına rağmen ağzına geleni yazan ban olmazsa neler yazmaz ki, küfürler havada uçmuştu 😵‍💫

Tam cennet mahallesiydi abla🤣🤣 O zaman ne evlilik ne coluk cocuk var.7/24 burdayim.Eglence,sinir harbi her sey bir arada:) Ban iyidir.Otokontrolu saglar.

Banlandığın mesajı tekrar gözden geçir istersen "mini etek giyiyorlar, rakı içiyorlar, zıkkımın kökünü içsinler" filan yazmışsın madalya mı bekliyordun bu sözlere? Senin normalin görgü kurallarının anormali kusura bakma.
Diyor ki ama chp secilirse yapacam bunu.. ben de dedim zaten yapamiyor musun?

Ayrıca kimseye vatan haini ya da daha kötü bir şey iması yapmadım en azından kendim için söyleyebilirim bunu. Ama bana cahil olduğum sorgulamadığım söylendi biz daha çok sorgularız siz cahilsiniz dendi. Hakarete varan sözleri ben duydum ama maalesef şikayet etmeme rağmen o banlanmadı. Her iki tarafta da oluyor böyle şeyler maalesef

Kim nereye ne koymuş izleyeceğiz, altın dolar depremzede evleri tek tek gösterecek bize merak etmeyin. Göreceğiz türkiye yüzyılı neymiş, inşallah yüz yıl sürmez bekleyişimiz.
Adam yapiyo evleri hastane yapiyo.. kaldi ki ya siz kimsiniz beddua ediyorsunuz o insanlara.. demokratik haklariyla ve atamizin bize verdigi kutsal hak ile secmisler.. siz kimsiniz ya?

Back