Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepiniz yazmissiniz cevapsiz birakmayim dedimbide zavalli gibi sikayetler etmisler bence munede chpli dediklerinde birsey yok banliyo ha bireAblam bi yavaş ol soluğu burada almış nefessiz giydirebildiğin kadar giydirmişsin biraz dinlene dinlene yaz
Onların alanına girince ne yapacaklarını şaşırıyorlarKimlere ne anlatiyorsun azimle anlamazlar keske biraz makarna yeselerde anlasalar
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizce kilicdaroglu istifa etsin mi?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Hepsi de gayet tarafsız bir şekilde kimin ayarı kaçarsa onu banlıyor, bence sen tarafsız okuyamamışsın.Hepiniz yazmissiniz cevapsiz birakmayim dedimbide zavalli gibi sikayetler etmisler bence munede chpli dediklerinde birsey yok banliyo ha bire
Buraya yazdim ciktim banlanmisim guyya uslubum kotuymus icerik olarak yanlis tek birsey yoktu..Hepsi de gayet tarafsız bir şekilde kimin ayarı kaçarsa onu banlıyor, bence sen tarafsız okuyamamışsın.
Yok zemheri sözüm sana değil emin olabilirsinBu arada ekleyeyim verdiğin mantıklı cevaba hep aynı saçma saldırı bahaneleri sunuluyorsa, manipülatif cümleler üzerine basa basa tekrarlanıp alttan alta vatan haini deniliyorsa insan zıvanadan çıkıyor. Bence çok nadir hakarete varan cümleler oldu, 2000e yaklaşan sayfa sayısında ve gündem bu kadar sıkıntılıyken o kadar tahriğe sinirlenmek normal.
Ayrıca beğenmedim atmak suç değil, doğru bulmadığım şeye kahkaha da atarım beğenmedim de, kimin kimi nasıl tahrik edip banlattığını iyi biliyorum.
İnsan sabrının da bir sınırı var.
Onlar gitsin beddua filan etsinler bos zamanlarindada kader filan desinler.. baska birsey yapamiyolar zatenOnların alanına girince ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Benim mevcutlar yüzünden yaşadığımı yandaşlar yaşamadı çünkü, bilek hakkıyla gelinmesi gereken yerlere torpille düşüverdiler. Kin de beslerim beddua da ederim. Ahirette de iki elim yakalarında, haksızsam allah ayırsın.Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük
Banlandığın mesajı tekrar gözden geçir istersen "mini etek giyiyorlar, rakı içiyorlar, zıkkımın kökünü içsinler" filan yazmışsın madalya mı bekliyordun bu sözlere? Senin normalin görgü kurallarının anormali kusura bakma.Buraya yazdim ciktim banlanmisim guyya uslubum kotuymus icerik olarak yanlis tek birsey yoktu..
Kim nereye ne koymuş izleyeceğiz, altın dolar depremzede evleri tek tek gösterecek bize merak etmeyin. Göreceğiz türkiye yüzyılı neymiş, inşallah yüz yıl sürmez bekleyişimiz.Koyun derseniz koyduk derler.. ne diyecegini degilde bazen ne duyacagini dusunmen lazim dimi ablacim
Adam sabah cinde aksam rusyada sabahina turkiyede icide gecer disida. Bana surdan 3 saat ucakla bi yere git deyince useniyorum.. bu kadar tempoya cok normal. Omru veren Allahtir reis gitse bile daha guclusu gelir. NeyseBenim mevcutlar yüzünden yaşadığımı yandaşlar yaşamadı çünkü, bilek hakkıyla gelinmesi gereken yerlere torpille düşüverdiler. Kin de beslerim beddua da ederim. Ahirette de iki elim yakalarında, haksızsam allah ayırsın.
Hasta olmadığına dair delil gösterin, adamın canlı yayında içi geçti, yürümekte zorlandığını herkes gözüyle gördü, geçen yılki konuşma hızıyla şimdikini kıyasla, yüz hatlarına gerçekten bak. Adam gerçekten hasta, sen sağlıklı olduğunu ispatlayacak delil bulamazsın yalnız.
Evet doğru :))) siyasette hemen banlanıyoruz diye önce isyan çıkmıştı tamam hadi bakalım hodri meydan dendi 3-5 gün geçti geçmedi banlar geri gelsin dendi :))) çünkü biz adımız gibi biliyoruz da üyeler banlar olmazsa neler olur öngöremediler, ki aslında banlama yaptığımız mesajlardan pay biçmeleri gerekirdi, ban olmasına rağmen ağzına geleni yazan ban olmazsa neler yazmaz ki, küfürler havada uçmuştu
Diyor ki ama chp secilirse yapacam bunu.. ben de dedim zaten yapamiyor musun?Banlandığın mesajı tekrar gözden geçir istersen "mini etek giyiyorlar, rakı içiyorlar, zıkkımın kökünü içsinler" filan yazmışsın madalya mı bekliyordun bu sözlere? Senin normalin görgü kurallarının anormali kusura bakma.
Ayrıca kimseye vatan haini ya da daha kötü bir şey iması yapmadım en azından kendim için söyleyebilirim bunu. Ama bana cahil olduğum sorgulamadığım söylendi biz daha çok sorgularız siz cahilsiniz dendi. Hakarete varan sözleri ben duydum ama maalesef şikayet etmeme rağmen o banlanmadı. Her iki tarafta da oluyor böyle şeyler maalesefBu arada ekleyeyim verdiğin mantıklı cevaba hep aynı saçma saldırı bahaneleri sunuluyorsa, manipülatif cümleler üzerine basa basa tekrarlanıp alttan alta vatan haini deniliyorsa insan zıvanadan çıkıyor. Bence çok nadir hakarete varan cümleler oldu, 2000e yaklaşan sayfa sayısında ve gündem bu kadar sıkıntılıyken o kadar tahriğe sinirlenmek normal.
Ayrıca beğenmedim atmak suç değil, doğru bulmadığım şeye kahkaha da atarım beğenmedim de, kimin kimi nasıl tahrik edip banlattığını iyi biliyorum.
İnsan sabrının da bir sınırı var.
İnanmak halka kalmış.
Adam yapiyo evleri hastane yapiyo.. kaldi ki ya siz kimsiniz beddua ediyorsunuz o insanlara.. demokratik haklariyla ve atamizin bize verdigi kutsal hak ile secmisler.. siz kimsiniz ya?Kim nereye ne koymuş izleyeceğiz, altın dolar depremzede evleri tek tek gösterecek bize merak etmeyin. Göreceğiz türkiye yüzyılı neymiş, inşallah yüz yıl sürmez bekleyişimiz.