• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizce kilicdaroglu istifa etsin mi?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Etmeli artık. Başarısızlığından değil yalnız, yoruldu artık, aklı yerindeyken ayrılmalı sonrası fena oluyor.

Aday konusu muamma, ekremin teğesinde adalet kılıcı sallanıyor, bence sarıgül muhtemel aday. Bunca yıl sonra göze görünmesi bunun işareti olmalı ama o da yaşlı, canan kesinlikle olmaz, mansur uğraşmaz 🙄 bilemedim ben

Sadece bu seçimde değil, 2015 seçimlerinden beri dersem abartı olmaz diye düşünüyorum her 2 tarafında seçmenlerini seçim topiklerinde çatla da patla modunda gördük biz, valla yine yalan olmasın hafızam beni yanıltıyor da olabilir 2015 seçimleri sonrası olabilir, site yönetimine savcılıklardan o kadar çok resmî evrak geldi ki siyaset bölümünü komple kapatmak zorunda kaldık çok uzun sürede siyaset bölümü kapalı kaldı.

Herkes aynı siyasi görüşe sahip olamaz, bir tarafın seçmeni olmak insanları ne iyi bir vatandaş yapar ne kötü bir vatandaş yapar, demokrasi de zaten bu demek farklı siyasi görüşlerin çok sesliliğin olması ve seçmenin özgür iradesini sandıkta göstermesi, seçim bir kaybetme kazanma durumu değildir, yeterli çoğunluğu sağlayan aday sizin adayınız bile olmasa tüm vatandaşlara eşit ve özgürlükçü yaklaşmak, tüm halkın sorunlarına çare üretmek için seçilir, bu yüzden A partisi B partisi C partisi kavgası yapmak yerine her birimiz vatandaş olarak hepimizin hakları teslim ediliyor mu takipçisi olmalıyız.

2015 ti evet .Ben seyi hatırlıyorum Mune abla.Kazen artik naparsaniz yapin diye siyasette banlanmayı kaldirmisti hatirliyor musun ?Kisa surmustu. Hakaret,kufur kısa bir sure havada ucusmustu da sonra geri getirin lutfen denmisti 😄

2015 ti evet .Ben seyi hatırlıyorum Mune abla.Kazen artik naparsaniz yapin diye siyasette banlanmayı kaldirmisti hatirliyor musun ?Kisa surmustu. Hakaret,kufur kısa bir sure havada ucusmustu da sonra geri getirin lutfen denmisti 😄
Evet doğru :))) siyasette hemen banlanıyoruz diye önce isyan çıkmıştı tamam hadi bakalım hodri meydan dendi 3-5 gün geçti geçmedi banlar geri gelsin dendi :))) çünkü biz adımız gibi biliyoruz da üyeler banlar olmazsa neler olur öngöremediler, ki aslında banlama yaptığımız mesajlardan pay biçmeleri gerekirdi, ban olmasına rağmen ağzına geleni yazan ban olmazsa neler yazmaz ki, küfürler havada uçmuştu 😵‍💫

Tabii ki edilebilir hatırlatıldığı iyi olmuş. Savcı ve avukatların gözünden kaçabilir böyle durumlarda biz harekete geçeceğiz. Öyle ağır hakaretler var ki 😡 Ölümünü istemek, olmayan hastalıkların var olduğuna insanları bazı gerçek dışı görsellerle (Twitter,instagramdan alınan) insanları inandırmaya çalışmak.
Onlar hakaret değil, hayatın gerçekleri.

Benim inziva dönemimmiş, yoktum burada, küçük bebem vardı. Off yıkılmış ortalık

Onlar hakaret değil, hayatın gerçekleri.
Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük

Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük
Kimlere ne anlatiyorsun azimle😂😐 anlamazlar keske biraz makarna yeselerde anlasalar😂

Back