Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
''reisimiz, davamız, siz dua etmesini bilmezsiniz''.. abi sözlerin siyasi görüşü var o kadar yani. hani benim reisim Kılıçdaroğlu dese hayır senin reisin erdoğan davan islam dua etmeyi de çok iyi biliyosun derim

Bak yıne akpartıye oy veren muslumandır vermeyen kafırdır'e getirdi olayı

En cok sen muslumansın tamam amel defterin sağdan verilecek sakin ol sampıyon tamam

Abi kapıya kilit vur yahu

Sonuçta ne hakaret ne değil ülkece buna şaşırır olduk. Vekillere göre bu hakaret konusunun sınırı yok

Meselenin sağ taraf sol tarafla ilgisi yok kii. Nasıl haberleştiğini değil nasıl twet atabildiğini şaşırdım normal olarak. Sağ taraftan da olsa merak ederdim.

Engeller canim tekrar aday olamaz diyorlar amaç o zaten imamoğlu siyasi yasak gelirse 2 sene aktif siyaset yapamayacak
Ben şu anki başkanlığını etkileyip etkilemediğinden emin olamadım yeniden aday olamaz evet.

Bu arada adamın aday olamayacak olmasına çok sevinenleri de anlayamadım. Ne oldu gireneyince, belediye başkanlığını size mi verecekler

Bizim evin önü bahceli oturuyordu. Ver sandalyeyi de ben oturayım sen git evine bizim ailenin fikirleri böyle beğenmiyorsan gelme dedim annem cimcikledi öyle sustum
Offfolayı yanlıs anlamam peki?
Sizin evin onunde devlet Bahceli oturuyordu olarak anladım mitinge mı geldi acaba dıyorum

Bu arada engelli maaşı alanlar engelli aracı aldıklarında maaşları kesilecekmiş artık. Karar ne zaman yürürlüğü girmiş peki? Pazartesi günü.
Engelli aracı derken hangisi? Tekerlekli sandalye türü araç mı, yoksa lüks araçları engelli raporu olan kişi adına yakını indirimli, uygun fiyata alıyor o mu?

Buna cevap verilmediyse size ozelden soyleyebilirim, savciliga gitmek istemiyorum

kötü ve zor bir şey değil yahu....

düşünün ofisiniz üniversite içinde, kolluk kuvvetleri önce güvenliğe durumu anlatıyor. Güvenlik olayı kampüs yönetimine anlatılıyor sonra polisler ofisinize geliyor. Çaylar, kahveler ama adamlar ketum dosya içeriği hakkında bilgi vermiyor, ifade de almıyor diyor ki buyrun sizi karakola alalım. Gidip ifade veriyorsunuz

Sonu ; ya dava açılıyor ya da savcı savunmanızı okuyup kapatıyor.

aslında zor bir şey değil : )

bence zor olan insanların siyasi galibiyet için, onun kasedi var, bunun bahçıvanla ilişkisi var, aslında şu biseksüel demek ama bundan keyif alan bir kitle var. Sonra çıkıp burada ahlak dersi de veriyorlar. Tabii her koyun kendi bacağından asılır

koyun dedim de kurban fiyatları ne olmuş öyle

Engelli aracı derken hangisi? Tekerlekli sandalye türü araç mı, yoksa lüks araçları engelli raporu olan kişi adına yakını indirimli, uygun fiyata alıyor o mu?
Araba, bazı arabalar engelli kişi adına bazı arabalar vasi adına alınabiliyor. Anladığım kadarıyla kişi adına alanlarınki kesiliyor. Ötv indirimi olan

Bu yıl orta gelirlinin kurban alma ihtimali yok gibi görünüyor.

Elbette zor degildir fakat bu meseleden gitmek istemem. Bir haberci Ogan yerine Oglan yazdi diye benim basim niye agrisin. Yasim geckin, bebem var, gencken forum forum gezerdim fetoya hoca efendi dendigi donem cok kavgalar ettim. Elbet yine ortaya cikar biseyler, gerceklerin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir.

Kurban zamlarini coban lobisi yapiyor bence.

Abi kapıya kilit vur yahu

Sonuçta ne hakaret ne değil ülkece buna şaşırır olduk. Vekillere göre bu hakaret konusunun sınırı yok
Bir karar verin, sizin mesajı alıntıladım ama genel yazıyorum, direkt size değil söyleyeceklerim
Seçim yasakları başladığında topiği kapadık niye kapandı diye mesajlar geldi, yasaklar bitsin de açık kalsın yazışalım denildi, bu topikte bile arka sayfalarda topiğin açık kalmasını istiyoruz yorumları var.
Siyaset konuşmayı o kadar çok isteyenler vardı ki seçim günü sonuçlar açıklandığında topikten profillerine taşıp (profillerde siyaset yasak olmasına rağmen) kışkırtıcı yazanlar kavga edenler oldu.

Amaç siyaset konuşmak mı yoksa siyaset konuşuyoruz adı altında birbirinize ve siyasilere her türlü aşağılamayı yapmak, hakaret etmek mi anlamıyorum

Her konu üslubu koruyarak konuşulabilir buna siyaset de dahil, seçimler bir üstünlük kurma aracı değildir ki, kimin kime üstünlüğü? Seçimlerde 55 milyon 833 bin 153 kişi oy kullanmış, oy kullanan kim? Halk, yani bizler.

Aşağıladığımız kim ? Yine halk, kendi kendimizi yermeyi marifet sayıyoruz maalesef.

Çoban lobisi dediğiniz alanda kardeşim var. Facede yüksek üyeli bir grubun yöneticisi, kendisi hayvancılıkla geçiniyor. Hayvanlara özel ürünler de maalesef diğer ürünler gibi yüksek zamlara tabi. 100 üzeri hayvanı olan bir insan özellikle batıda kendi ürettiğiyle hayvanını doyuramıyor, saman alıyor parayla, yem fiyatları dehşet noktalarda, bu hayvanlar da aşı oluyor, hastalandıklarında ilaç veriliyor, parazitlerden korunmaları için ayrıca ilaçlar uygulanıyor. Mera alanları çok geniş değil, aynı zamanda kışın meradan beslenemiyorlar, kaldı ki yazın da kuzuları olduğundan kuzunun beslenmesi için mutlaka yem desteği almaları gerekiyor. Maalesef saldım çayıra doydu sütlendi etlendi, yatırdım kestim diye bir şey yok. Onlar da maliyet hesabı yapmak zorunda, çiftçinin çoğu tarım kredi kooperatifi denilen ama aslında tefeci gibi faiz uygulayan bir kuruma borçlu.

Ayrıca hayvan onlardan alınırken de çok büyük dolandırıcılığa uğruyorlar. Kesilen hayvanın bütün iç organları ve kafası tartımdan çıkartılarak hesap yapılıyor ancak o iç organlar da piyasada deli paralara satılıyor. Ve celep dediğimiz hayvan alıcıları bu hesapla aldıkları hayvanları çiftçiden kasap satış fşyatının 3te 1ine alıyorlar. Yani sizin kasaptan 300liraya aldığınız löp etin çiftçiden çıkışı 100lira hatta daha da altında. Zamlardan kâr eden aracı ve kasaplar. Kurban bayramında piyasada gördüğünüz hayvanları size çoğu zaman ya biraz kârla ya da maliyetine veriyorlar. Çoğu hayvanının kaç kilo et çıkaracağını bilir ve ona göre fiyat verir. Çoban lobisi dediğiniz şey malını zarar etmeden satmaya çalışan insanlar aslında, içlerinde dolandırıcı azdır. Ha çok ucuza hayvan getiren gruplar görürseniz kul hakkından da korkuyorsanız onlardan almayın çünkü çoğu sağdan soldan büyük sürülerden 3 5 koyun çalıp onları kendi sürüsü gibi satan hırsızlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…