İçerikte anlayacağımız çok şey barındırırBişey yazardım da ondada bi kılıf bulurlar ban yerim diye yazmıcam ama anladıgınızı varsayıyorum sjsjsjsjsj
Bekliyorduk bunu, imamoğlunu bu yüzden aday yapmadılar ya zatenKilicdaroğlunun dokunulmazliği kaldırmayı düşünüyorlar fezlekeleri sunacaklar.2.imamoğlunun yargılanma süreci başliyormus adam 2 sene siyaset yasaği getirecekler Abdulkadir Selvi söylüyordu TV de.
Kafada bi ton senaryo oluyor keşkem azcık ipucu verseydinBişey yazardım da ondada bi kılıf bulurlar ban yerim diye yazmıcam ama anladıgınızı varsayıyorum sjsjsjsjsj
Hepsine açık hepsineKafada bi ton senaryo oluyor keşkem azcık ipucu verseydin
Doğru haklisin vallahi daha neler göreceğiz amaç chp batsın chp dağılsın chp biter diğer partilere gelir onlar da giderse ohhh meclis sadece onlara kalır hatta hic uğraşılmasin hepsi bizim olsunBekliyorduk bunu, imamoğlunu bu yüzden aday yapmadılar ya zaten
Amaçları bu imamoğlu gitsin kayyum la biz gelelim istanbul bizim olay bu sanirimBekliyorduk bunu, imamoğlunu bu yüzden aday yapmadılar ya zaten
Zamanında çok belediyeye atadılar kayyumu ona da atamak için arayıştalar.Amaçları bu imamoğlu gitsin kayyum la biz gelelim istanbul bizim olay bu sanirim
Maalesef öyleZamanında çok belediyeye atadılar kayyumu ona da atamak için arayıştalar.
Siyasi yasak belediye başkanlığını engeller mi ki, ikisi ayrı şeyler, yeniden aday olamaz yalnız, seçimlere az kaldıAmaçları bu imamoğlu gitsin kayyum la biz gelelim istanbul bizim olay bu sanirim
Engelliyor büyük ihtimal yargıtay oynamayı seçime denk gelecek şekilde yapacak.Siyasi yasak belediye başkanlığını engeller mi ki, ikisi ayrı şeyler, yeniden aday olamaz yalnız, seçimlere az kaldı
Hazımsızlık değil msspare, o halkın otobüsüyse oraya her görüşten insan biniyor, herkes o fotoğrafa bakarak yolculuk yapmak zorunda değil. Bir seçim yapıldı ve halkın %48 i onu istemiyor, saygı çok önemli bari yolculukta rahat bırakılsın insanlar
Yanı sökünce ne oluyor...değişiyor mu secim sonuçları...ne yaparsaniz yapın değişmiyecek 5 yıl boyunca ..her türlü karalmayi yapın...gerçekler değişmez..
İzledim videoyu biri biz de sizin görüşleriniz olduğu yeri yırtıp atalım olur mu,demiş.Hazımsızlık değil msspare, o halkın otobüsüyse oraya her görüşten insan biniyor, herkes o fotoğrafa bakarak yolculuk yapmak zorunda değil. Bir seçim yapıldı ve halkın %48 i onu istemiyor, saygı çok önemli bari yolculukta rahat bırakılsın insanlar
Bizim görüşümüzün fotoğraflarına nerede yer veriliyormuş? Ben duymadım görmedim bilmiyorumİzledim videoyu biri biz de sizin görüşleriniz olduğu yeri yırtıp atalım olur mu,demiş.
Nereyi yırtıp atacak onu diyen çok merak ettim
Öyle küçük yırtıp atacağı neresini bulacak bulsa da çekse keşke:)
Ben trafikte reklam panolarında görüyordum seçim öncesi Ankara’da kocaman panolarda.Bizim görüşümüzün fotoğraflarına nerede yer veriliyormuş? Ben duymadım görmedim bilmiyorum
Birkaç sene önce KK Malatya'ya geldiğinde beledeye panolarına "şehrimizde terörist istemiyoruz" yazan bir fotoğraf astırmıştı büyükşehir belediye başkanıBen trafikte reklam panolarında görüyordum seçim öncesi Ankara’da kocaman panolarda.
Ama o da yan yana hep Bahçeli,Erdoğan,Kılıçdaroğlu yan yana panolarda hani yırtamazsın.
Böyle küçük ama çok kişiye de görünecek yerlerde görmedim hiç.
Düzeltme: Ben bu sözü yanlış hatırlamışım doğrusu buymuş.Birkaç sene önce KK Malatya'ya geldiğinde beledeye panolarına "şehrimizde terörist istemiyoruz" yazan bir fotoğraf astırmıştı büyükşehir belediye başkanı
Burda 15-20 yaşında falan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?