Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Haber basligini gormustum fakat bakmamistim. Simdi izledim bunu siz bahsedince. Kadin kendini kaybetti, izlerken korktum otobustekiler buz kesmis zaten
Bulamıyorum nasıl bısey?

Son düzenleme:
Selo veda etmedi diye bılıyorum Kudüs fatihinın torunuyum fılan bısey ler yazıyordu Baska bı payşasımla karsılasmadım ne zaman etmiş

Bide koyduk mu yazsan tam olacakmış

Bu laf karsısında nasıl bı tutum sergıledınız

E kazandı işte
Neyin kuduruklugu bu

Her zamanki Tontriko. Ağzının ayarı olsun accık. Sonra yargı dağıtırsın bi ara.

Eeee ikimiz de aynı şeyi diyoruz iste kimse kimseye karışmasın diyoruz

Niye beğenmedin attın ki farklı bir şey yazmadın yada ters bir şey çok ilginç

Siz bosanmisiniz biri sizi burdan vurmuş dengesiz terbiyesiz ..

Bende chp yi eleştirdim diye cahil dendi yobaz dendi kafaları basmaz dendi hatta git salavat oku sen saz arkadaşlarınla dendi dua grubum olduğu için beni de burdan vurdular

Hatta biri bana dedi ki bu kadar sıcak varken o eşarbı içinde nasıl dayanıyorsun dendi

Dedim ya Var iste bunlar her yerde il de ilce de köyde kasaba da burda bu site de ne dediğini bilmeyenlerle

Birileri böyle dedi diye bütün şehir ilçe aynı değil dedim iyidi de var kötü de dedim

Şu yazdığım da var mı bi yanlış ....senden farklı bir şey yazmıyorum ama biraz sinirlisiniz sanırım anlamadınız

Ben ve ailem ve çevrem kimse böyle bir şey yapmaz merak etmeyin saygısı olan yapmaz..

Arkadaşa yazdım her yerin iyisi kötüsü olur biri böyle yaptı diye bütün şehir kötü diyemezsiniz

Örnek verdim video da izmir de bir kapalı kadına saldırdı bir başka kadın burdan gidin diye eşarbını çıkartmaya çalıştı

Şimdi böyle oldu diye bütün izmire kötü denebilir mi ??
O zaman sizin dediginiz gibi bana da izmirliler böyle yapar öyle gibi geliyor desem Mesela

Bu doğru olur mu

Bence bu sehrin ustune yapilan kimlik,kisilik,yakistirma artik her neyse bayrak memleketimin.Gavur ilan edilmistik biz arkadaşlar ötesi yokk

Bence bu sehrin ustune yapilan kimlik,kisilik,yakistirma artik her neyse bayrak memleketimin.Gavur ilan edilmistik biz arkadaşlar ötesi yokk
Çok alıngan olmaya gerek yok
Konya denince erzurum denince İzmir denince milletin aklında bir stereotip beliriyor. Engel olamazsın yani.
Bu dünya hassas kalplere uygun değil

Biz ihalara dokunacağız diyenlerle, Atatürk havalimanının amerikalılara vereceğiz diyenlerle vs. vs. vs.
Hepsine cevabım var ama özellikle şu ikisinin aslı astarı defalarca açıklandı. Hala iha siha kalkacak demeniz art niyet. Havaalanı meselesi de özellikle soruldu KK'ya. Adam onu da açıkladı. Ha tabi KK Allah birdir dese inanmayacak bir grup var. Onlara ne kadar açıklarsa açıklasın boş. Ona bir şey diyemem.

İzmir denince akla chp gelir
Bu net gerisi teferuat

Yani ona bakarsanız ODTÜ terör yuvası, ODTÜlüler terörist diyenler alkışlanırken Gülşen imam hatipliler sapık dediği için 10 ay ceza aldı. Bakarsan ikisi de aynı hatayı yapmış ama birine alkış diğerine mapus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…