• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bir insanın bu kadar mesaja sarması için şu an kitap okuyor olmakla bildirim gelince cevap yazayım demek eş değer.

12 de yatıp 7 de kalkıyorum 9 5 iş mesaim. Sonrasında akşam 7 10 dersim var. Rutinim hiç azalmadı benim.
Ben çalışmadığım için rutinlerimi gün içine de yayabiliyorum 😉

8B2620F6-565F-44C9-9AAE-C85B748E230D.jpeg

Kendi partisin de bile istenmeyen biriyken 13 secimi kaybedip hâlâ cıkmış burdayım diyor böyle yaparken iyice negatiflik yüklüyor..

Bunu ben defalarca yazdım lider duruşu yok diye bide akp seçmenine koyun dendi cahil dendi demedikleri kalmadı ama seçilmeyen her seferinde secmenini yüzünü kizarttigi halde pesinden gittiler ama koyun biz olduk...🤣🤣

Merak ediyorum o tertemiz para getirecekti o paraya ne oldu 🤣
ihalara sıhalara laf edip gerçi laf etmediği sey kalmadı Azerbeycan işimiz olmaz onla işimiz olmaz bunla olmaz dedi durdu

Avrupa desteğini aldı burda boy boy paylaşımlar yapıldı Avrupa da bizle diye ben Avrupa boşa destek yapmaz haçlı zihniyeti devam ediyor dedim diye demedikleri kalmadı

Depreme yatırılan paranın 4 misli kampanya parası harcayıp 40 milletvekilini harcayıp yan yatıp meclise milletvekili sokan diğer partilere kapi açıp
Halen ben burdayım diyor kendi partisine bu kadar zarar veren biri düşünün ülkeye ne yapardı...

Abdullah Öcalan’ın mektubu devletin kanalında okutuldu mu?
Kılıçdaroğlu’na oy veren herkese terörist diyenler için söylüyorum ben çözüm sürecinde dağdan inen teröristler davul zurnayla karşılandığında ağladım. O gün yer yerinden oynamalıydı, oynamadı.
Hdp’nin siyasi yasağını kim kaldırdı?
Erdoğan’ın özerklik verilebilir içerikli bi konuşması var.
Gaffar Okkan’ın katilleri meclise girmedi mi?
Hüdapar meclis yeminini okumak istemiyor, Türklük ibaresi kaldırılsın istiyor.
Hdp siyasi bi parti ve bugün MHP’den bile fazla oy alıyor, Kürtlere terörist demekle ne kazanıyorsunuz? Çoğu doğuda yaşayan Kürt, PKK destekçisi olduğu için değil, kendisini mecliste temsil eden olsun diye hdp’ye oy veriyor. Hdpli vekillerin iğrenç açıklamaları var, nefret ettiğim siyasetçileri var asla da oy vermem ama insanlar parti bulamıyor. Aynısı belki akpliler belki CHP’liler içinde geçerli.
Ben Kılıçdaroğlu’na oy verdim ama en çok iki sebepten verdim, biri içişleri bakanlığını ümit Özdağ’a verecekti o yüzden, ikincisi ekonomi politikaları çok iyiydi. Reina tetikçisi dün Konya’da yakalandı Suriye sınırından elini kolunu sallaya sallaya girmiş, sınırlar yol geçen hanına dönmüş, Arap YouTube kanallarında Türkiye’yi seks turizmi için öneriyorlar. Öyle bi algı oluşmuş ki seçimi Erdoğan kazanır kazanmaz kardeşime bile Facebook’ta elin Pakistanlılarından mesaj geldi. Biz demedik ki ayrışalım diye, ucuz yemek yiyelim. Suriyeliler gitsin. El ele vatanımızda yaşayalım, eleştirilecek ne varsa zaten hep beraber eleştirirdik. chp seçmeni, akp seçmeni gibi değil. Eleştiriyoruz biz.
Bu süreç p*k yı yerle bir edip teröristlerin elinden k*rt kardeşlerimizi kurtarma çabasıydı. Ne taraftan baktığınıza bağlı. Şimdiki sükûnete bakarsanız kısmen başarılı olduğunu düşünüyorum kendi adıma. T*rör örgütü dediğimizde çözüm sürecini gösterenler kusura bakmasın ben çok ciddiye alamıyorum. Bunun hakkında bugüne kadar çok konuşuldu. Ben de dilim döndüğünce çok anlatmaya çalıştım. Zor bir süreçti oldu iyi ki de oldu. Bunlar burada konuşulacak şeyler değil. Anneyim, çalışıyorum işte de evde de ara ara bakabiliyorum gördüğümde de cevap veriyorum.

Abdullah Öcalan’ın mektubu devletin kanalında okutuldu mu?
Kılıçdaroğlu’na oy veren herkese terörist diyenler için söylüyorum ben çözüm sürecinde dağdan inen teröristler davul zurnayla karşılandığında ağladım. O gün yer yerinden oynamalıydı, oynamadı.
Hdp’nin siyasi yasağını kim kaldırdı?
Erdoğan’ın özerklik verilebilir içerikli bi konuşması var.
Gaffar Okkan’ın katilleri meclise girmedi mi?
Hüdapar meclis yeminini okumak istemiyor, Türklük ibaresi kaldırılsın istiyor.
Hdp siyasi bi parti ve bugün MHP’den bile fazla oy alıyor, Kürtlere terörist demekle ne kazanıyorsunuz? Çoğu doğuda yaşayan Kürt, PKK destekçisi olduğu için değil, kendisini mecliste temsil eden olsun diye hdp’ye oy veriyor. Hdpli vekillerin iğrenç açıklamaları var, nefret ettiğim siyasetçileri var asla da oy vermem ama insanlar parti bulamıyor. Aynısı belki akpliler belki CHP’liler içinde geçerli.
Ben Kılıçdaroğlu’na oy verdim ama en çok iki sebepten verdim, biri içişleri bakanlığını ümit Özdağ’a verecekti o yüzden, ikincisi ekonomi politikaları çok iyiydi. Reina tetikçisi dün Konya’da yakalandı Suriye sınırından elini kolunu sallaya sallaya girmiş, sınırlar yol geçen hanına dönmüş, Arap YouTube kanallarında Türkiye’yi seks turizmi için öneriyorlar. Öyle bi algı oluşmuş ki seçimi Erdoğan kazanır kazanmaz kardeşime bile Facebook’ta elin Pakistanlılarından mesaj geldi. Biz demedik ki ayrışalım diye, ucuz yemek yiyelim. Suriyeliler gitsin. El ele vatanımızda yaşayalım, eleştirilecek ne varsa zaten hep beraber eleştirirdik. chp seçmeni, akp seçmeni gibi değil. Eleştiriyoruz biz.
Bu arada gaffar okkanın katili jitemdir diye açıklama yapan bir chp m.vekili vardı sanırım sezgin bey. Araştırırsanız bulursunuz. Ayrıca onun bunun ne dediği beni ilgilendirmiyor çünkü biliyorum ki Türkiye devleti ilelebet yaşayacakatır ve Türklük ibaressi kaldırılsın diyen birinin içinde bulunduğu (Ali Babacan ) bir ittifaka oy vermişsiniz. Bir taraflarını da yırtsalar Türkiye cumhuriyetini kimse yıkamaz ilk dört madde asla değiştirilemez .

Bu arada gaffar okkanın katili jitemdir diye açıklama yapan bir chp m.vekili vardı sanırım sezgin bey. Araştırırsanız bulursunuz. Ayrıca onun bunun ne dediği beni ilgilendirmiyor çünkü biliyorum ki Türkiye devleti ilelebet yaşayacakatır ve Türklük ibaressi kaldırılsın diyen birinin içinde bulunduğu (Ali Babacan ) bir ittifaka oy vermişsiniz. Bir taraflarını da yırtsalar Türkiye cumhuriyetini kimse yıkamaz ilk dört madde asla değiştirilemez .
Hdp ve kandile de oy verdiler Demirtaş figen ve diğerleri çıksın diye sınırdan askerler çekilsin diye özerklik olsun diye

Başka ne dediler ki ne vaatte bulundular bunun dışında elle tutulur bu ülke için ne dediler şunu yapacağız ülkeyi ilerleteceğiz gibi gibi ne dediler

Bakın sonda yazdığım cümlede diyorum ki Chp seçmeni eleştirir. Ben Erdoğan’ın mülteci politikası ve ekonomi politikasını beğenmediğim için bana ekonomi alanında Bilge Yılmaz gibi bi insanı bakan yapacağını söyleyen, Suriyeliler’i göndereceğim diyen Ümit Özdağ’ın içişleri bakanı olacağını söyleyen kişiye oy verdim. Ben ülkemde mülteci istemiyorum. Erdoğan’ın kazanmasına en çok Avrupa sevindi. Bu arada derseniz oy verecek parti sıkıntısı var ondan diye bu eleştiriyi kabul edebilirim ama Akp çöpsüz üzüm, Chp terörist yuvası derseniz bunu kabul edemem. Bu ülkenin yarısından biraz daha fazla oy aldı Erdoğan, ama değişim isteyen de çok büyük bi çoğunluk var. Bu arada CHP’de ciddi bi değişiklik olması gerektiğini mansur yavaş, Tanju Özcan, Ekrem imamoğlu gibi Atatürk milliyetçilerinin partide daha çok yer alması gerektiğini düşünüyorum. Bence Atatürk’ün partisi Chp bu isimlere daha çok yakışıyor. Biz bilmiyor muyuz mansur yavaş sırf milliyetçi gelenekten geliyor diye cumhurbaşkanı adayı olmasını istemeyen CHP’liler olduğunu, düşüncemi sorarsanız mansur yavaş kazanırdı da. Çünkü bir tane kötü icraati, kötü söylemi yok. Ankarada bugün en çok akpnin oy aldığı yere gitsin yine severek karşılarlar. Haksızlık mıydı haksızlıktı bence.

Hani dememişsiniz bana CHP sayesinde meclise girdi, 7 haziran da oyu onlar verdi diye. Dersinize silinmiş ve insanlara gösterilen taraftan çalışırsanız Şafak Pavey'in Erdoğan ile eski hukuku olduğunu bilemezsiniz. Taaa Büyükşehir Belediyesi zamanı buyurun!
Eki Görüntüle 3255126

Erdoğan ve Pavey'in o fotoğrafları

Vefa borcunu ödemiştir chp içine girip sonra da zaten istifa etti. Siyasetin kirli yüzünü buradan görmüş oluyorsunuz.

Seçimden bir ay önceki röportaj Kılıçdaroğlu kendi diyor. CHP ye gönül veren Hdp ye vermez diye.
Kılıçdaroğlu: CHP'ye gönül veren HDP'ye oy vermez

Bakın bizim sizi doldurdukları kaynakları bulmamız sizin dolduğunuz kaynaklardan az, siliniyor çünkü. Açılım olayı bile cici gözüken tarafları kaynaklarda. Lakin çok önemli atladığınız bir şey var 36 yaşındayım ve ben o sahneleri yaşayarak gördüm. 🙌
Yokuşa sürmekten başka bir şey yok burada. Ben acaba kim mesaj gönderecek cevap vereyim diye burada beklemiyorum. Çalışıyorum, anneyim. Bu ziyarette ben bir şey görmüyorum sizin tuhaf bulduğunuz nedir onu da anlamadım. B. başkanlığı zamanında yapılan insani bir ziyaretten bahsediyorsunuz. Bildiğim kadarıyla o zaman da chp m.vekili değildi şafak hanım.
Ayrıca evet o zamanda chp sayesinde hdp meclise taşındı. Birlikte salladılar.
Ve şu da var bütün sorularınıza bir uzman gibi benden cevap bekleyemezsiniz. Ve yazdığım cevabın etrafında dolanmışsınız. Cevabım tam olarak o yazdığım mesajdır. Devamının da geldiğini biliyorsunuz.

Asla affetmeyeceğiz Kılıçdar sevdasına bu seçimi elleriyle hediye etmelerini. Değişim isteyenlerin ekmeğini iyi yedi, yiyip yiyebileceği de budur. Ama babası gelse Chpye oy vermeyeceklere de düşmez onu eleştirmek. Sen git ver oyunu kardeşim gönlünün götürdüğü yere git gerisine karışma. Oyunu tapulatmamış seçmen sorgulasın Kılıçdar'ı.
sorgulasın, sen sorgulama.

Bu süreç p*k yı yerle bir edip teröristlerin elinden k*rt kardeşlerimizi kurtarma çabasıydı. Ne taraftan baktığınıza bağlı. Şimdiki sükûnete bakarsanız kısmen başarılı olduğunu düşünüyorum kendi adıma. T*rör örgütü dediğimizde çözüm sürecini gösterenler kusura bakmasın ben çok ciddiye alamıyorum. Bunun hakkında bugüne kadar çok konuşuldu. Ben de dilim döndüğünce çok anlatmaya çalıştım. Zor bir süreçti oldu iyi ki de oldu. Bunlar burada konuşulacak şeyler değil. Anneyim, çalışıyorum işte de evde de ara ara bakabiliyorum gördüğümde de cevap veriyorum.
Kürtü niye sansürlediniz ya? :)

fırıldak Bi tavır
Tanımıyorum da kim bu
Tam anlamıyla öyle youtube da denk geldim fenomenmi neymis birara kk yi eleştirdi sonra fotosunu koydu saçma sapan işler bir özgür özele programına davet etti YouTube daki anlamadım nasıl bir sey

Estağfurullah
Hayır sokak kedisiydi peşimde dolanıyodu 🫢

Yaa cinsi ne köpüşünün
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰 yorkshire cinsi canım arkadaslarimin doğum günü hediyesiydi. Çok seviyorum onu ama çok fazla vaktim olmuyor onunla vakit geçirmeye☹️☹️

Bakın sonda yazdığım cümlede diyorum ki Chp seçmeni eleştirir. Ben Erdoğan’ın mülteci politikası ve ekonomi politikasını beğenmediğim için bana ekonomi alanında Bilge Yılmaz gibi bi insanı bakan yapacağını söyleyen, Suriyeliler’i göndereceğim diyen Ümit Özdağ’ın içişleri bakanı olacağını söyleyen kişiye oy verdim. Ben ülkemde mülteci istemiyorum. Erdoğan’ın kazanmasına en çok Avrupa sevindi. Bu arada derseniz oy verecek parti sıkıntısı var ondan diye bu eleştiriyi kabul edebilirim ama Akp çöpsüz üzüm, Chp terörist yuvası derseniz bunu kabul edemem. Bu ülkenin yarısından biraz daha fazla oy aldı Erdoğan, ama değişim isteyen de çok büyük bi çoğunluk var. Bu arada CHP’de ciddi bi değişiklik olması gerektiğini mansur yavaş, Tanju Özcan, Ekrem imamoğlu gibi Atatürk milliyetçilerinin partide daha çok yer alması gerektiğini düşünüyorum. Bence Atatürk’ün partisi Chp bu isimlere daha çok yakışıyor. Biz bilmiyor muyuz mansur yavaş sırf milliyetçi gelenekten geliyor diye cumhurbaşkanı adayı olmasını istemeyen CHP’liler olduğunu, düşüncemi sorarsanız mansur yavaş kazanırdı da. Çünkü bir tane kötü icraati, kötü söylemi yok. Ankarada bugün en çok akpnin oy aldığı yere gitsin yine severek karşılarlar. Haksızlık mıydı haksızlıktı bence.
Bu mesajınızda birçok yere katılıyorum. Ben de takım tutar gibi parti tutmuyorum ki akpartiye hiç oy vermedim vermem. Ancak benim şu an ki liderim RTE. Görünüşümden dolayı chp li olduğumu düşünen bazı arkadaşlarım tarafından dışlandım. Önemli değil. Lakin şu an benim evet bu dediğim başka bir parti lideri “bunlara belediye başkanları da dahil” görmüyorum. Belki sinan oğan olabilir ilerleyen zamanlarda söylemleri belirleyecek açıkçası “kendi adıma” ışık görüyorum. Bu delege yapısıyla bahsettiğiniz B.başkanlarından hiçbiri Kk’ya sesini yükseltemez ayrılıp parti kurmaya kalksa silinir giderler. Bakınız Emine ülker tarhan, muharrem ince, öztürk yılmaz. Hepsi chp sayesinde vardılar. İmamoğlu parti kursun alacağı oy %10 u geçmez. İstanbulda çalışmıyor yok adam..
Değişim hangi değişim RTE yi gönderip kim gelirse gelsin dediler yedi düvelle üstüne geldiler yine başaramadılar olmadı. Birleşe birleşe dediler olmadı. CHP eski Atatürkçü çizgisine geri dönmeli kimbilir belki bizim bile gönlümüzü kazanır

Back