• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Ölsün dediniz ya hatta yetemedi öfkeniz kininiz ölmesin sürünsün dediniz

Ya ettiğiniz o dua size dönüp gelse ya insan ağzından çıkana dikkat edicek

Can veren Allahtır alacak.olanda Allah bi yaradanın işine karışmadınız onuda yaptınız

Bir insana ölsün demek kadar saygısızlık vicdansizlik olamaz ...kim olursa olsun ..

Tabi canım. Ben en çok Yeni Türk edebiyatından hoşlanmıştım ama. Tanzimat dönemi ve sonrasını kapsıyor. İşin magazinsel boyutu da o zamanlarda başlıyor tabi. İşim gücüm dedikodu malum. :KK53: :KK53: Edebi çekişmeler, kavgalar, dissleşmeler ooo neler var neler. Biri birine dekadan diyor, öteki Avrupa özentisi. Edebiyat güzeldir ya, kitaplar olmasaydı dünyada çok şey eksik kalırdı. Kitaplar ve sinema olmasa ölürüm ben. :)
Ben de sanatçıların özel hayatını didiklemeyi çok sevdim hep hatta özel hayatları sayesinde eserlerini öğrenmiştim üniversite yıllarında.

Tomris Uyar'ın kimleri peşinden koşturduğu🤪 Cemal Süreya için git gez deyip kapının önünde saatin dolmasını beklettiği 🥺

Cesur Yeni Dünya'yı da tavsiye ederim hanımlar. Daha fütüristik ama bence güzel. Kitabı okuyamam Rozi diyenler dizisine de bakabilir. Ütopya, distopya sevenler için güzel bence.
Ben kitaplarını okumayı tercih edenlerdenim gurur ve önyargı'nın filmini izledim çok kırpılmıştı o duyguyu veremedi.

Cesur Yeni Dünya'yı da tavsiye ederim hanımlar. Daha fütüristik ama bence güzel. Kitabı okuyamam Rozi diyenler dizisine de bakabilir. Ütopya, distopya sevenler için güzel bence.
O da ayrı bir dünya. Mesela ben o kitabı geleceği etkileyen kitaplar diye bir başlıktan okuyup merak edip almıştım.
Acaba demiştim okurken Yeni Dünyada mı olmak daha iyi yoksa yerli denilen insanların kaldığı eski dünya diye tabir ettikleri yerde mi?
İkisi de bana uymamıştı.
Bir ezen ve ezilen taraf olması da yeni dünyada da hiçbir şey değişmiyor demek ki dedirtmişti

Ben de sanatçıların özel hayatını didiklemeyi çok sevdim hep hatta özel hayatları sayesinde eserlerini öğrenmiştim üniversite yıllarında.

Tomris Uyar'ın kimleri peşinden koşturduğu🤪 Cemal Süreya için git gez deyip kapının önünde saatin dolmasını beklettiği 🥺
1000 Kitap'a üye misin? Ben uzun zamandır kitap okuyamıyorum kullanamadım o uygulamayı da çok güzel alıntılar paylaşılıyor.

Ben de bir tavsiye vereyim: George Orwell hayvan çiftliği 😻 müthiş bir kitaptır günümüz Türkiye'siyle uzaktan yakından alakası yok, sadece tavsiye niteliğinde 🤗
Teşekkür ederim ...bazı ulkelerde yasaklanmıştı oyle hatrim da kalmış yanlış değilse

Tomris Uyar benim idolümdür ya. Dört büyük şairi dümdüz etmiş kadın aşkından. :)
Hikayeyi bilmeyenler için Tomris Uyar ile Cemal Süreya aşk yaşıyorlar. Adam fena aşık dibinden ayrılmıyor kadının tabi. Kadın da bir süre sonra git biraz eşinle dostunla vakit geçir. Her akşam damlıyorsun erkenden eve diyor. :KK53: Bunu duyan Süreya ise çaresiz kabulleniyor durumu, peki diyor. Sonra geç gelmeye başlıyor eve, bir dün hanımefendi bir bakıyor ki adam kapının önünde bekliyor saat geçsin de eve gideyim diye. :KK43:

Ölsün dediniz ya hatta yetemedi öfkeniz kininiz ölmesin sürünsün dediniz

Ya ettiğiniz o dua size dönüp gelse ya insan ağzından çıkana dikkat edicek

Can veren Allahtır alacak.olanda Allah bi yaradanın işine karışmadınız onuda yaptınız

Bir insana ölsün demek kadar saygısızlık vicdansizlik olamaz ...kim olursa olsun ..
Ben kimseye ölsün diye dua etmem
Zaten dua etmem çünkü inanmam
Babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettik
Bu hali bana onun son zamanlarını hatırlatıyor
Üzülüyorum
Şuan yatağında sevdikleriyle ailesiyle olmalıydı
Adamı düşürdükleri hale bak
Hiç insaf yok mu sizde

Yahya Kemal’e bir öğrencisi evime öğretmen olarak girdin başka türlü giremezsin demiş ya da beklenen şiiri üniversitede kimin için yazılmış falan.
Baya meraklı toplumuz ya böyle şeyler de katılınca daha iyi öğreniyoruz her türlü😅
Aaa diye şaşırırken daha iyi giriyor kafamıza

Ömer Hayyam ın değil yalnız bu dörtlük,internetten okuyorsunuz galiba.Bir kere üslup olarak bile belli,onun olmadığı.Rubailer kitabının tamamını okuyun.
Tamam arkadaşım siz biliyorsunuz

Yahya Kemal’e bir öğrencisi evime öğretmen olarak girdin başka türlü giremezsin demiş ya da beklenen şiiri üniversitede kimin için yazılmış falan.
Baya meraklı toplumuz ya böyle şeyler de katılınca daha iyi öğreniyoruz her türlü😅
Kendisi Nazım Hikmet'tir. Piraye Piraye deyip sonra ona da ihanet etmesi peki? :olamaz:
Erkek işte. :KK53:
Ay ne dedikodu yaptım. :D

Tomris Uyar benim idolümdür ya. Dört büyük şairi dümdüz etmiş kadın aşkından. :)
Hikayeyi bilmeyenler için Tomris Uyar ile Cemal Süreya aşk yaşıyorlar. Adam fena aşık dibinden ayrılmıyor kadının tabi. Kadın da bir süre sonra git biraz eşinle dostunla vakit geçir. Her akşam damlıyorsun erkenden eve diyor. :KK53: Bunu duyan Süreya ise çaresiz kabulleniyor durumu, peki diyor. Sonra geç gelmeye başlıyor eve, bir dün hanımefendi bir bakıyor ki adam kapının önünde bekliyor saat geçsin de eve gideyim diye. :KK43:
Şahsiyet Rötarı.

Örtü silkmek için kısmında biz bu kadın evi kaç günde temizliyor diye gıybet yapıyorduk 😂 Ayrıca ikisinin de tanıştığında evli olması tam BDV'lik konu.

Son düzenleme:
Nazım Hikmet'in hocası kendisi ve annesine aşık olmuş 😅

Şahsiyet Rötarı.

Örtü silkmek için kısmında biz bu kadın evi kaç günde temizliyor diye gıybet yapıyorduk 😂 Ayrıca ikisinin de tanıştığında evli olmadı tam BDV'lik konu.
Oralar çok karışık, sus sus şimdi kadını linç ettirme. :D
Üstelik tek olayı da o değil. Evlilik mevlilik dinlemiyor yaşanan aşklar artık nasılsa. :KK53:

Ya Instagram'da paylaşımı dönüp duran bir şey var "Tolstoy karısı ölünce çok acı çekmiş, bunu hemen gidip karıma anlatmam lazım filan demiş" oysa adam karısından önce ölmüş, benim gibi işin magazinsel boyutunu çok önceden araştırmamış olanlar inanıp yapıştırıp paylaşıyor 😅 oysa Rus edebiyatı okuyanlar bilir ki adamlar romantik değil daha realistler

Back