- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Piraye Piraye deyip Vera'nın yanında son nefesini vermiş Piraye'yi dayı kızıyla aldatması da cabasıKendisi Nazım Hikmet'tir. Piraye Piraye deyip sonra ona da ihanet etmesi peki?
Erkek işte.
Ay ne dedikodu yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piraye Piraye deyip Vera'nın yanında son nefesini vermiş Piraye'yi dayı kızıyla aldatması da cabasıKendisi Nazım Hikmet'tir. Piraye Piraye deyip sonra ona da ihanet etmesi peki?
Erkek işte.
Ay ne dedikodu yaptım.
Allah rahmet eylesin babanızaBen kimseye ölsün diye dua etmem
Zaten dua etmem çünkü inanmam
Babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettik
Bu hali bana onun son zamanlarını hatırlatıyor
Üzülüyorum
Şuan yatağında sevdikleriyle ailesiyle olmalıydı
Adamı düşürdükleri hale bak
Hiç insaf yok mu sizde
Evet öyle merak edip araştırarak şiirlerine dalarlar belki diye dedikodu olarak verdimKendisi Nazım Hikmet'tir. Piraye Piraye deyip sonra ona da ihanet etmesi peki?
Erkek işte.
Ay ne dedikodu yaptım.
Ayyy vizyona gel heleeeeePiraye Piraye deyip Vera'nın yanında son nefesini vermiş Piraye'yi dayı kızıyla aldatması da cabası
Bu topic çok başka bir şeye evrildi sağolsun msspare edebiyat konuşasımız varmışAyyy vizyona gel heleeeee
Tarhan'ın da bildiğimiz Makber'i eşi öldü diye yazıp sonra yeniden evlenmesine puanınız kaç? Hem de birden fazla kez.
:) Ateşi körükledim ben de umarım geyikten banlanmayız.Bu topic çok başka bir şeye evrildi sağolsun msspare edebiyat konuşasımız varmış
Bir yanlış bir sürü doğruyu dile getirdi...iyi oldu iste ...Bu topic çok başka bir şeye evrildi sağolsun msspare edebiyat konuşasımız varmış
Konuşmayıp konuşturuyorBu topic çok başka bir şeye evrildi sağolsun msspare edebiyat konuşasımız varmış
Bizim burada bir konuda aynı fikirde olmamış her konuda duruşumuzun aynı olduğu anlamına gelmezAllah rahmet eylesin babanıza
Öyle görüntü paylaşınca burda yazılanı demek.istedim siz dediniz demedim
Sizlerin düşüncesinde olan zerre arkadaş dedi ve sizler beğendiniz ...
Insafa gelince ne alaka bu şimdi ne ilgisi var başka kim vardı..seçenek varmıydı oy atacağımız aday oldu ve seçildi..
Su yazdığınızı keşke herkes yazsa düşünseBizim burada bir konuda aynı fikirde olmamış her konuda duruşumuzun aynı olduğu anlamına gelmez
İşte yanıldığınız konu bu
Bakın benim bir dinim yok lakin başörtüsü eylemlerine katılmış biriyim
Lütfen bunu göz önünde bulundurun
Doğruya doğru demek yanlışa yanlış demek lazım ki
Bu ülkede yaşayabilelim
Bu ükke hepimizin
BEnim büyüttüğüm çocuk ile senin büyüttüğün çocuk aynı ülkede yaşayacaklar
BEnim evladıma verdiğim olumsuzluk senide etkileyecek
Ben de bir tavsiye vereyim: George Orwell hayvan çiftliği müthiş bir kitaptır günümüz Türkiye'siyle uzaktan yakından alakası yok, sadece tavsiye niteliğinde
Çok sevdiğim bir kitap, keyifli okumalarTesadüfe bak elimde bu kitap var şu an yazmadan edemedim
Çok sevdiğim bir kitap, keyifli okumalar
Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.7 haziran 2015 seçiminde malum kişiler malum partiye oy verdiğinde de aynısını dediniz mi
Su yazdığınızı keşke herkes yazsa düşünse
Doğruya doğru yanlışa yanlış dese
Aynen başka ülke yok olamaz da burdan başka vatan yok
Fikirler farklı.olabilir düşünce inanç farklı olabilir
Ama bu farklılıktan vurmak dalga geçmek ezmek hor gormek kendini üstün kibirlı görmek fanatige bağlamak doğru değil
Ancak fanatiklik ne olur ona birlik beraberlik diyoruz ülke toprakları sınırlarına uzanan ellere karşı olmalı...
Aynen öyle aynı bayragin altında yaşıyoruz hepimizSu yazdığınızı keşke herkes yazsa düşünse
Doğruya doğru yanlışa yanlış dese
Aynen başka ülke yok olamaz da burdan başka vatan yok
Fikirler farklı.olabilir düşünce inanç farklı olabilir
Ama bu farklılıktan vurmak dalga geçmek ezmek hor gormek kendini üstün kibirlı görmek fanatige bağlamak doğru değil
Ancak fanatiklik ne olur ona birlik beraberlik diyoruz ülke toprakları sınırlarına uzanan ellere karşı olmalı...
Bu CHP nin başka biseylerin cikarmi diye artık merak ediyorum kk istifa edecek.Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.
Hatta
7 ocak 2014 deki gizli ittifak görüşmesi ile başlayan birliktelik devam ediyor mu ediyor. Bu görüşmeden sonra bir tv programında KK hızını alamayıp bir t*rör örgütünün adını ağzına alarak biz ypg yi t*rör örgütü olarak göremeyiz demişti.
Bu aşk o tarihten başlayarak bahsettiğiniz tarihteki seçime kadar gitti. Arada iltifatlar havada uçuştu. Gördük ve anladık ki hep devam etmiş
Ayrıca hdp milletvekili f. sarıyıldızın dokunulmazlığınjn kaldırılması oylamasında chp lilerin 4 te 3 ü red oyu vermişti kimin beyaz oyu kabinde unutup red oyu kullandığıda biliniyor.
Sonrasında da 2018 seçimlerinde hdp baraj altında kalmasın diye her evden bir oy kampanyasını ardından chpli belediyenin şükür pilavı dağıttığını bilmiyor olamazsınız.
Abdullah Öcalan’ın mektubu devletin kanalında okutuldu mu?Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.
Hatta
7 ocak 2014 deki gizli ittifak görüşmesi ile başlayan birliktelik devam ediyor mu ediyor. Bu görüşmeden sonra bir tv programında KK hızını alamayıp bir t*rör örgütünün adını ağzına alarak biz ypg yi t*rör örgütü olarak göremeyiz demişti.
Bu aşk o tarihten başlayarak bahsettiğiniz tarihteki seçime kadar gitti. Arada iltifatlar havada uçuştu. Gördük ve anladık ki hep devam etmiş
Ayrıca hdp milletvekili f. sarıyıldızın dokunulmazlığınjn kaldırılması oylamasında chp lilerin 4 te 3 ü red oyu vermişti kimin beyaz oyu kabinde unutup red oyu kullandığıda biliniyor.
Sonrasında da 2018 seçimlerinde hdp baraj altında kalmasın diye her evden bir oy kampanyasını ardından chpli belediyenin şükür pilavı dağıttığını bilmiyor olamazsınız.
Hani dememişsiniz bana CHP sayesinde meclise girdi, 7 haziran da oyu onlar verdi diye. Dersinize silinmiş ve insanlara gösterilen taraftan çalışırsanız Şafak Pavey'in Erdoğan ile eski hukuku olduğunu bilemezsiniz. Taaa Büyükşehir Belediyesi zamanı buyurun!Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.
Hatta