• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ben kimseye ölsün diye dua etmem
Zaten dua etmem çünkü inanmam
Babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettik
Bu hali bana onun son zamanlarını hatırlatıyor
Üzülüyorum
Şuan yatağında sevdikleriyle ailesiyle olmalıydı
Adamı düşürdükleri hale bak
Hiç insaf yok mu sizde
Allah rahmet eylesin babanıza

Öyle görüntü paylaşınca burda yazılanı demek.istedim siz dediniz demedim
Sizlerin düşüncesinde olan zerre arkadaş dedi ve sizler beğendiniz ...

Insafa gelince ne alaka bu şimdi ne ilgisi var başka kim vardı..seçenek varmıydı oy atacağımız aday oldu ve seçildi..

Kendisi Nazım Hikmet'tir. Piraye Piraye deyip sonra ona da ihanet etmesi peki? :olamaz:
Erkek işte. :KK53:
Ay ne dedikodu yaptım. :D
Evet öyle merak edip araştırarak şiirlerine dalarlar belki diye dedikodu olarak verdim😅
Sanırım Hikmet’e ilham veren değişen durumlar belli aralıklarla değişiyor öyle yazıyor o da demek istiyorum🤦‍♀️
Ama muhteşem yazmış yani biz de Piraye’yi böyle tanıdık mektup ve şiirlerinden.
Erkek işte orası kesin doğru ama Piraye ona böyle yazdıran deyip kadının gücünü ortaya koyayım.

Allah rahmet eylesin babanıza

Öyle görüntü paylaşınca burda yazılanı demek.istedim siz dediniz demedim
Sizlerin düşüncesinde olan zerre arkadaş dedi ve sizler beğendiniz ...

Insafa gelince ne alaka bu şimdi ne ilgisi var başka kim vardı..seçenek varmıydı oy atacağımız aday oldu ve seçildi..
Bizim burada bir konuda aynı fikirde olmamış her konuda duruşumuzun aynı olduğu anlamına gelmez
İşte yanıldığınız konu bu
Bakın benim bir dinim yok lakin başörtüsü eylemlerine katılmış biriyim
Lütfen bunu göz önünde bulundurun
Doğruya doğru demek yanlışa yanlış demek lazım ki
Bu ülkede yaşayabilelim
Bu ükke hepimizin
BEnim büyüttüğüm çocuk ile senin büyüttüğün çocuk aynı ülkede yaşayacaklar
BEnim evladıma verdiğim olumsuzluk senide etkileyecek

Bizim burada bir konuda aynı fikirde olmamış her konuda duruşumuzun aynı olduğu anlamına gelmez
İşte yanıldığınız konu bu
Bakın benim bir dinim yok lakin başörtüsü eylemlerine katılmış biriyim
Lütfen bunu göz önünde bulundurun
Doğruya doğru demek yanlışa yanlış demek lazım ki
Bu ülkede yaşayabilelim
Bu ükke hepimizin
BEnim büyüttüğüm çocuk ile senin büyüttüğün çocuk aynı ülkede yaşayacaklar
BEnim evladıma verdiğim olumsuzluk senide etkileyecek
Su yazdığınızı keşke herkes yazsa düşünse
Doğruya doğru yanlışa yanlış dese
Aynen başka ülke yok olamaz da burdan başka vatan yok
Fikirler farklı.olabilir düşünce inanç farklı olabilir
Ama bu farklılıktan vurmak dalga geçmek ezmek hor gormek kendini üstün kibirlı görmek fanatige bağlamak doğru değil

Ancak fanatiklik ne olur ona birlik beraberlik diyoruz ülke toprakları sınırlarına uzanan ellere karşı olmalı...

7 haziran 2015 seçiminde malum kişiler malum partiye oy verdiğinde de aynısını dediniz mi🙄
Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.
Hatta
7 ocak 2014 deki gizli ittifak görüşmesi ile başlayan birliktelik devam ediyor mu ediyor. Bu görüşmeden sonra bir tv programında KK hızını alamayıp bir t*rör örgütünün adını ağzına alarak biz ypg yi t*rör örgütü olarak göremeyiz demişti.
Bu aşk o tarihten başlayarak bahsettiğiniz tarihteki seçime kadar gitti. Arada iltifatlar havada uçuştu. Gördük ve anladık ki hep devam etmiş
Ayrıca hdp milletvekili f. sarıyıldızın dokunulmazlığınjn kaldırılması oylamasında chp lilerin 4 te 3 ü red oyu vermişti kimin beyaz oyu kabinde unutup red oyu kullandığıda biliniyor.
Sonrasında da 2018 seçimlerinde hdp baraj altında kalmasın diye her evden bir oy kampanyasını ardından chpli belediyenin şükür pilavı dağıttığını bilmiyor olamazsınız.

Ama bu farklılıktan vurmak dalga geçmek ezmek hor gormek kendini üstün kibirlı görmek fanatige bağlamak doğru değil

Ancak fanatiklik ne olur ona birlik beraberlik diyoruz ülke toprakları sınırlarına uzanan ellere karşı olmalı...
👏👏👏🥰🥰

Aynen öyle aynı bayragin altında yaşıyoruz hepimiz

Neyi duymayı umuyor ya da neyi söylememi istiyorsunuz? 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra chp li şafak paveyin demirtaşa ‘’tebrik ederim birlikte iyi salladık” sözü geldi ilk aklıma. Videolarla kanıtlı.
Hatta
7 ocak 2014 deki gizli ittifak görüşmesi ile başlayan birliktelik devam ediyor mu ediyor. Bu görüşmeden sonra bir tv programında KK hızını alamayıp bir t*rör örgütünün adını ağzına alarak biz ypg yi t*rör örgütü olarak göremeyiz demişti.
Bu aşk o tarihten başlayarak bahsettiğiniz tarihteki seçime kadar gitti. Arada iltifatlar havada uçuştu. Gördük ve anladık ki hep devam etmiş
Ayrıca hdp milletvekili f. sarıyıldızın dokunulmazlığınjn kaldırılması oylamasında chp lilerin 4 te 3 ü red oyu vermişti kimin beyaz oyu kabinde unutup red oyu kullandığıda biliniyor.
Sonrasında da 2018 seçimlerinde hdp baraj altında kalmasın diye her evden bir oy kampanyasını ardından chpli belediyenin şükür pilavı dağıttığını bilmiyor olamazsınız.
Bu CHP nin başka biseylerin cikarmi diye artık merak ediyorum kk istifa edecek.🤔🤔🤔🤔

Hatta
Abdullah Öcalan’ın mektubu devletin kanalında okutuldu mu?
Kılıçdaroğlu’na oy veren herkese terörist diyenler için söylüyorum ben çözüm sürecinde dağdan inen teröristler davul zurnayla karşılandığında ağladım. O gün yer yerinden oynamalıydı, oynamadı.
Hdp’nin siyasi yasağını kim kaldırdı?
Erdoğan’ın özerklik verilebilir içerikli bi konuşması var.
Gaffar Okkan’ın katilleri meclise girmedi mi?
Hüdapar meclis yeminini okumak istemiyor, Türklük ibaresi kaldırılsın istiyor.
Hdp siyasi bi parti ve bugün MHP’den bile fazla oy alıyor, Kürtlere terörist demekle ne kazanıyorsunuz? Çoğu doğuda yaşayan Kürt, PKK destekçisi olduğu için değil, kendisini mecliste temsil eden olsun diye hdp’ye oy veriyor. Hdpli vekillerin iğrenç açıklamaları var, nefret ettiğim siyasetçileri var asla da oy vermem ama insanlar parti bulamıyor. Aynısı belki akpliler belki CHP’liler içinde geçerli.
Ben Kılıçdaroğlu’na oy verdim ama en çok iki sebepten verdim, biri içişleri bakanlığını ümit Özdağ’a verecekti o yüzden, ikincisi ekonomi politikaları çok iyiydi. Reina tetikçisi dün Konya’da yakalandı Suriye sınırından elini kolunu sallaya sallaya girmiş, sınırlar yol geçen hanına dönmüş, Arap YouTube kanallarında Türkiye’yi seks turizmi için öneriyorlar. Öyle bi algı oluşmuş ki seçimi Erdoğan kazanır kazanmaz kardeşime bile Facebook’ta elin Pakistanlılarından mesaj geldi. Biz demedik ki ayrışalım diye, ucuz yemek yiyelim. Suriyeliler gitsin. El ele vatanımızda yaşayalım, eleştirilecek ne varsa zaten hep beraber eleştirirdik. chp seçmeni, akp seçmeni gibi değil. Eleştiriyoruz biz.

Hatta
Hani dememişsiniz bana CHP sayesinde meclise girdi, 7 haziran da oyu onlar verdi diye. Dersinize silinmiş ve insanlara gösterilen taraftan çalışırsanız Şafak Pavey'in Erdoğan ile eski hukuku olduğunu bilemezsiniz. Taaa Büyükşehir Belediyesi zamanı buyurun!
Screenshot_20230531_082742_com.android.chrome_edit_716972763155179.jpg

Erdoğan ve Pavey'in o fotoğrafları

Vefa borcunu ödemiştir chp içine girip sonra da zaten istifa etti. Siyasetin kirli yüzünü buradan görmüş oluyorsunuz.

Seçimden bir ay önceki röportaj Kılıçdaroğlu kendi diyor. CHP ye gönül veren Hdp ye vermez diye.
Kılıçdaroğlu: CHP'ye gönül veren HDP'ye oy vermez

Bakın bizim sizi doldurdukları kaynakları bulmamız sizin dolduğunuz kaynaklardan az, siliniyor çünkü. Açılım olayı bile cici gözüken tarafları kaynaklarda. Lakin çok önemli atladığınız bir şey var 36 yaşındayım ve ben o sahneleri yaşayarak gördüm. 🙌

Son düzenleme:
Back