• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰 yorkshire cinsi canım arkadaslarimin doğum günü hediyesiydi. Çok seviyorum onu ama çok fazla vaktim olmuyor onunla vakit geçirmeye☹️☹️
Yaaa süslü
Buyuk kopek lerden daha cok köpek yorkshıre

Dun kızım Parkta ıkı kopek gordu biri buyuk kopek sessiz sessiz kakasını yaptı gitti
Dıger yorkshıre bir havlıyor sanki CaNına kasteden vR 🤣 cok fenaaa

Dedim 'işte kopek dedıgın boyle olur kızım Dıgerini bosver, o kendisinin kopek oldugundan habersiz galıba' 🤣🤣🤣

Asla affetmeyeceğiz Kılıçdar sevdasına bu seçimi elleriyle hediye etmelerini. Değişim isteyenlerin ekmeğini iyi yedi, yiyip yiyebileceği de budur. Ama babası gelse Chpye oy vermeyeceklere de düşmez onu eleştirmek. Sen git ver oyunu kardeşim gönlünün götürdüğü yere git gerisine karışma. Oyunu tapulatmamış seçmen sorgulasın Kılıçdar'ı.
sorgulasın, sen sorgulama.

güle oynaya alinacak bir secimdi ya.... erdogan sevdalilari yuzunden olmadı. gecim derdi kimin umrunda ki... hazmediyorum evet ev alamiyorum 3 kisi calissan anca ozaman belki alirim. markete gitmeye korkar olduk cocuklarimin saglikli beslenmesini isteyip yetememek. hesap kitap yap dur ay sonuna kadar. evet bunu hazmediyorum iste... napalim ozaman hep beraber devam vijdanim rahat en azindan akp ye oy verip herkesin vebalini almaktansa

Yaaa süslü
Buyuk kopek lerden daha cok köpek yorkshıre

Dun kızım Parkta ıkı kopek gordu biri buyuk kopek sessiz sessiz kakasını yaptı gitti
Dıger yorkshıre bir havlıyor sanki CaNına kasteden vR 🤣 cok fenaaa

Dedim 'işte kopek dedıgın boyle olur kızım Dıgerini bosver, o kendisinin kopek oldugundan haberi yok galıba' 🤣🤣🤣
Çok tatlıdır süslü benim kız eşimle hiç anlasamazlar o küçük şey eşimi görünce görsen bakışı çok fena🤣🤣🤣🤣🤣 başımıza iş aştık bir köpeğin eksikti tam oldu dedi 🤣🤣🤣🤣annem bakıyor burda uçağa zar zor aldiriyoruz zaten

Bu mesajın içinden bulup çıkarttığın tek şey bu ise burada durmayın. Bu mesajların içinde sansürlenmiş birçok kelime var. Bu meseleleri kaşıyamazsınız kiminin hassasiyeti olabiliyor anladın mı?
hayir arkadas dogru soylemis o benimde dikkatimi cekti ne alaka sen sansurledin kürt yazarken... ne dusundunuz bende merak ettim... Kürt kelimesi niye sansurlenir evet ona takıldık bence senin hassasiyetin var

Bu mesajın içinden bulup çıkarttığın tek şey bu ise burada durmayın. Bu mesajların içinde sansürlenmiş birçok kelime var. Bu meseleleri kaşıyamazsınız kiminin hassasiyeti olabiliyor anladın mı?
Yok kaşıyacağımdan değil de Kürt yani kelime.
Öz be öz Türk evladıyım bu arada, neyini kaşıyayım bunun? Nasıl hassasiyet olacak ki bundan, anlayamadım orasını, ondan sordum. Aşırı gerginsiniz, siz devam edin iyi forumlar size. :KK54:
Bir de bana sen deyip anladın mıııı diyerek parmak sallamazsınız. Saygı diyor herkes bu başlıkta, ama en çok bunu diyenler bunu atlıyor.

Öz be öz Türk evladıyım bu arada, neyini kaşıyayım bunun? Nasıl hassasiyet olacak ki bundan, anlayamadım orasını, ondan sordum. Aşırı gerginsiniz, siz devam edin iyi forumlar size. :KK54:
Bir de bana sen deyip anladın mıııı diyerek parmak sallamazsınız. Saygı diyor herkes bu başlıkta, ama en çok bunu diyenler bunu atlıyor.
bence dogru yere takilmissin okurken direk dikkatimi cekti. laf kalabaligi yapiyor oraya mi takildin diye niye sansurlenir kürt kelimesi cok kınadım

Çok tatlıdır süslü benim kız eşimle hiç anlasamazlar o küçük şey eşimi görünce görsen bakışı çok fena🤣🤣🤣🤣🤣 başımıza iş aştık bir köpeğin eksikti tam oldu dedi 🤣🤣🤣🤣annem bakıyor burda uçağa zar zor aldiriyoruz zaten
Bu arada nerede yasıyorsunuz bana yabancı kultur gıbı geldiniz
Alman kültürü gıbı dıyelım,😛

Hiç gergin değilim. Size açıklama yaparak vakit kaybetmeyeceğim. Anladın mıııııı diye bir ifade yok orada öyle anladıysanız da siz bilirsiniz. O kadar büyük bir paragraf içinden onu çekip çıkartıyorsanız sorun sizde.

Yokuşa sürmekten başka bir şey yok burada. Ben acaba kim mesaj gönderecek cevap vereyim diye burada beklemiyorum. Çalışıyorum, anneyim. Bu ziyarette ben bir şey görmüyorum sizin tuhaf bulduğunuz nedir onu da anlamadım. B. başkanlığı zamanında yapılan insani bir ziyaretten bahsediyorsunuz. Bildiğim kadarıyla o zaman da chp m.vekili değildi şafak hanım.
Ayrıca evet o zamanda chp sayesinde hdp meclise taşındı. Birlikte salladılar.
Ve şu da var bütün sorularınıza bir uzman gibi benden cevap bekleyemezsiniz. Ve yazdığım cevabın etrafında dolanmışsınız. Cevabım tam olarak o yazdığım mesajdır. Devamının da geldiğini biliyorsunuz.
Belgeli gerçekleri gördüğünüzde neden aynı türden cevapları veriyorsunuz?

Bunu siz de yapıyorsunuz sizin gibi düşünen seçmen kitleleri de.

Aklınızda soru işareti var bu belli ama kabul edemiyorsunuz. Tıpkı hüdaparın yaptıklarını başkalarına atıp tersine güzellemeler yapmak yerine bu işte bit yeniği var demiyorsunuz.

Resimde tuhaflık yok açıkladım zaten, vefa borcu ödenmiş aralarında. Kaldı ki ben chp li bile değilim. Aksine onları da sorgulayıp eleştiriyorum. Lakin gerçeklerle eleştiriyorum. Olmayanlar ile değil. Lakin sizin gibi düşünenler hep aynı şey ile eleştiriyor. Farkınızı ortaya koyamıyorsunuz!

Alenen görünen şeye gelince; yokuşa sürmek demek biat gerektirir. Biat etmiyorsanız savunduğunuzu sorgulayacaksınız. Sorgulayamıyorsanız politik sohbetlere girerek kendinizi yormayın.

Hiç gergin değilim. Size açıklama yaparak vakit kaybetmeyeceğim. Anladın mıııııı diye bir ifade yok orada öyle anladıysanız da siz bilirsiniz. O kadar büyük bir paragraf içinden onu çekip çıkartıyorsanız sorun sizde.
Bende sorun yok. Biraz sınır bilin, karşınızda emir kulunuz, arkadaşınız yok. İyi alışmışsınız önünüze gelene kötü üslup kullanmaya. İyi forumlar, daha da birbirimize yazmayalım bence. :KK25:

Bu arada nerede yasıyorsunuz bana yabancı kultur gıbı geldiniz
Alman kültürü gıbı dıyelım,😛
Türkiye ve Amerika arasında mekik dokuyorum. Bodrumda yaşıyorum şimdilik kışın giderim yaz sezonunu Mart'ta açtık aceantada sonra geri gittim geldim artık Kasım ayına kadar Marmaris Bodrum arası mekik dokurum.

Türkiye ve Amerika arasında mekik dokuyorum. Bodrumda yaşıyorum şimdilik kışın giderim yaz sezonunu Mart'ta açtık aceantada sonra geri gittim geldim artık Kasım ayına kadar Marmaris Bodrum arası mekik dokurum.
Neden Amerika peki? Orada olmanızı gerektiren nedir😇

güle oynaya alinacak bir secimdi ya.... erdogan sevdalilari yuzunden olmadı. gecim derdi kimin umrunda ki... hazmediyorum evet ev alamiyorum 3 kisi calissan anca ozaman belki alirim. markete gitmeye korkar olduk cocuklarimin saglikli beslenmesini isteyip yetememek. hesap kitap yap dur ay sonuna kadar. evet bunu hazmediyorum iste... napalim ozaman hep beraber devam vijdanim rahat en azindan akp ye oy verip herkesin vebalini almaktansa
Sabah dolmuş için de karşılaştığım olayı anlatmak isterim. Suriyeli 12 16 yaş aralarında toplu binmişler dolmuşa. Hepsi bir koltukta. Yaşlı zor yürüyen bir teyze bindi. Hiçbiri oralı olmadı. Azarladılar artık biriniz kalkın da yer verin şeklinde.

Metroda siyahi bir genç gördüğü 45 yaş üstü birini hemen yer vermeye çabalıyor. Derdim ırkçılık değil ama bu iki şeye şahit olunca çıldırmamak da elden değil.

Edit yapayım:Seçim sevdalılar yüzünden değil ihraç vatandaşlık sebebiyle fark alındı, belgeli açıklanan 3.5 milyon göçmen belgesiz olan 10 milyon civarı. 2.5 milyon fark çok değil çünkü.

Son düzenleme:
A pardon sizin mesajınıza ben yazmıştım değil mi? 😂
Bir şey diyeyim mi aşırı saldırgan bir üslubunuz var.
Ben ilk mesajda sadece üç kelimelik bir soru cümlesi yazdım. Cevabınız bağırır gibiydi, yok kaşıyamazsın, yok anladın mı. Neyi kaşıyacağım, neyle itham ediyorsunuz siz beni? Basit bir soru cümlesiydi o, forumun mantığı bu herkes alıntılayıp soru sorabilir kullanıcılara. Ha cevap vermek gibi bir yükümlülük yok, vermezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Ardından bana sorunlu dediniz. Ne hadle ya? Siz kendinizi kim veya ne sanıyorsunuz? Siz insanlara hakaretamiz şeyler yazacaksınız, karşınızdaki de susup he he diyecek öyle mi? Birine hakaret etmek suçtur son olarak bunu söyleyeceğim.

Belgeli gerçekleri gördüğünüzde neden aynı türden cevapları veriyorsunuz?

Bunu siz de yapıyorsunuz sizin gibi düşünen seçmen kitleleri de.

Aklınızda soru işareti var bu belli ama kabul edemiyorsunuz. Tıpkı hüdaparın yaptıklarını başkalarına atıp tersine güzellemeler yapmak yerine bu işte bit yeniği var demiyorsunuz.

Resimde tuhaflık yok açıkladım zaten, vefa borcu ödenmiş aralarında. Kaldı ki ben chp li bile değilim. Aksine onları da sorgulayıp eleştiriyorum. Lakin gerçeklerle eleştiriyorum. Olmayanlar ile değil. Lakin sizin gibi düşünenler hep aynı şey ile eleştiriyor. Farkınızı ortaya koyamıyorsunuz!

Alenen görünen şeye gelince; yokuşa sürmek demek biat gerektirir. Biat etmiyorsanız savunduğunuzu sorgulayacaksınız. Sorgulayamıyorsanız politik sohbetlere girerek kendinizi yormayın.
Allah aşkına hangi belgeli gerçeklerden bahsediyorsunuz? Benim mesajımın altına gelip yorum yapan sizsiniz ardından aldığınız cevap karşılığında köşe bucak kaçıp lafı dolandıran sizsiniz? Aldığınız cevapla yetinmeyip daha fazlasını duymak isteyen sizsiniz. Tarihleri ile ne olduğunu yazdım her şey kameralar önünde yaşanmış delilli ispatlı. Politik sohbetlere girip girmemeyi size soracak değilim beğenmiyorsanız soru sormaz gider mesajlarınızın altına bir sürü tebrik emojisi atanlarla sohbet edersiniz.

Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı. Düşünebiliyor musunuz, adam hem paşa, hem Garp Cephesi komutanı, hem de asker kaçağı..."

Back