0ı Hintli bir matematikçi buldu sanki yaÇOk severim ben ömer hayyamı
Sadece rubaileri değil matematik astronomi ilmiylede çok ilerlemiş biridir
0 bulan adam
Niye bulmuş anlamış değilim ya neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0ı Hintli bir matematikçi buldu sanki yaÇOk severim ben ömer hayyamı
0 bulan adam
Lazım olur diyeÇOk severim ben ömer hayyamı
0 bulan adam
Her laf her söz doğru değil onun için dedim okuyun diye görsellerden paylaşmayla değil
Bulan bulmuş yerinde olmuş0ı Hintli bir matematikçi buldu sanki ya
Ayrıca bilmiyorsunuz demedim ..güzelce size kitaplarını okuyun tavsiye ederim dedim ..bi tavsiye ama iste sizler iyi lafı bile dalgaya aldığınız için ve hiç degismiyeceginiz için neyse okumayın boşverinEki Görüntüle 3255081
Ciddimisin ömer hayyam gerçekten büyük birimiymiş
Hiç dumamıştım bilmiyordum
Allah allah
Ömer hayyam şarap yazarıdırHer laf her söz doğru değil onun için dedim okuyun diye görsellerden paylaşmayla değil
Onlar sahte kırpma bölme montaj sahte
o kadar çok mevlana sözleri varki aslı olmayan neyse konu bu değil
Cidden okuyun ne büyük bir din adamıdır....
.
Din adamı kısmı hariç büyük bir alimdir diyelimHer laf her söz doğru değil onun için dedim okuyun diye görsellerden paylaşmayla değil
Cidden okuyun ne büyük bir din adamıdır....
.
ÇOk severim ben ömer hayyamı
0 bulan adam
Eski Türk Edebiyatı dersi aldığım için biraz biraz biliyorum kızlar ben de. Tasavvuf edebiyatında hele ne şiirler var, şimdi birini bir mecliste okumaya kalksak aboooo Divan edebiyatının hepsi gazel, mesnevi değil; tasavvuf edebiyatının da hepsi naat münacaattan oluşmuyor.Yok şimdi olsa şeriatçi,yobaz dermişiz ama…
Kendisi herhangi bir bilgi verse bari biliyor da konuşuyor desek o da yok.
Bilim insanı bir kere edebi yönünün dışında yok yobaz dermişiz.
Kızdırıyorlar insanı durduk yere.
Siz anlatsanıza biraz belki anlattıklarınız merak uyandırır,ilgi çeker insanlar da okuma hissi uyandırır.Ayrıca bilmiyorsunuz demedim ..güzelce size kitaplarını okuyun tavsiye ederim dedim ..bi tavsiye ama iste sizler iyi lafı bile dalgaya aldığınız için ve hiç degismiyeceginiz için neyse okumayın boşverin
Bunun bir de referandumda neye evet dedikleri kısmı var 2017 anayasa değişikliği ile verilen sınırsız yetkiler Buyurunuz!!O zaman canım kardeşimdi hepsi
Şimdi küstüler
Matematikte bişeyleri sıfırlıyordu onu biliyorum bu kesin0ı Hintli bir matematikçi buldu sanki ya
Ben de Eski Türk Edebiyatı dersi aldım ilk baş ne sıkıcı bu dedim hatta ilk dönem kaldımEski Türk Edebiyatı dersi aldığım için biraz biraz biliyorum kızlar ben de. Tasavvuf edebiyatında hele ne şiirler var, şimdi birini bir mecliste okumaya kalksak aboooo Divan edebiyatının hepsi gazel, mesnevi değil; tasavvuf edebiyatının da hepsi naat münacaattan oluşmuyor.
Tartışmanızın arasına bir anda fırladım kızlar kusura bakmayın. Varsa bir edebiyatçı meslektaşım, o daha derin bilgilidir tabi. Ben daha dil ağırlıklı bir eğitim aldım. Saygılar efendim.
Orayı baz alma dönem dönem fazla sarıyorum telefona sen de haklısın kendince mesela şuan kitap okuyorum sana ispat etmek zorunda mıyım hayır herkesin uyuma saati aynı değildir kimisi 8 saat uyur kimisi 5 6 saat gecenin ilerleyen saatlerinde sessizlikte kitap okur ama kesinlikle internet okuma ve faydalı işler için biraz engelleyiciNiloya burada attığın mesaj sayısı bu söylediğini yalanlıyor. Benim üyeliğim ve mesaj sayımızla mukayese edebilirsin bunu
Görmezler duymazlarBunun bir de referandumda neye evet dedikleri kısmı var 2017 anayasa değişikliği ile verilen sınırsız yetkiler Buyurunuz!!
Anayasa Değişikliği Teklifi'nin Karşılaştırmalı ve Açıklamalı Metni
Türkiye Barolar Birliği Tarafından Hazırlanan Anayasa Değişikliği Teklifi'nin Karşılaştırmalı ve Açıklamalı Metnianayasadegisikligi.barobirlik.org.tr
Şöyle bir rubaisi varHer laf her söz doğru değil onun için dedim okuyun diye görsellerden paylaşmayla değil
Cidden okuyun
.
Sıfırı yorumlayan,rakam olarak kullanan,Avrupa’s taşıyan falan hep farklı sanırım.Matematikte bişeyleri sıfırlıyordu onu biliyorum bu kesin
Sizin sorununuz da bu msspare, chpye oy atan herkesi din karşıtı sanıyorsunuz biz sadece din ve devlet işleri ayrı yürütülsün, mesela camilere siyaset sokulmasın istiyoruz. Ömer Hayyam'ı da okuduk Mevlana'yı da Tebrizli Şemsi de.. tasalanma senSimdi Ömer Hayyam bu devirde yaşasa ve bu sözü dese sizler dersiniz ki
Sarıklı cübbeli yobaz şeriatçı ne karışıyor siyasete kıyafete bak laik değil cahil ...sakala bak takkeci bir dünya şey...
Bazen sasirtiyorsunuz...cidden
Ömer hayyamın hayatını kitaplarını biliyor musunuz okumadıysanız tavsiye ediyorum okuyun
Tabi canım. Ben en çok Yeni Türk edebiyatından hoşlanmıştım ama. Tanzimat dönemi ve sonrasını kapsıyor. İşin magazinsel boyutu da o zamanlarda başlıyor tabi. İşim gücüm dedikodu malum. Edebi çekişmeler, kavgalar, dissleşmeler ooo neler var neler. Biri birine dekadan diyor, öteki Avrupa özentisi. Edebiyat güzeldir ya, kitaplar olmasaydı dünyada çok şey eksik kalırdı. Kitaplar ve sinema olmasa ölürüm ben. :)Ben de Eski Türk Edebiyatı dersi aldım ilk baş ne sıkıcı bu dedim hatta ilk dönem kaldım
Sonra vauv çok iyi bir kelime ile bile neler anlatıyorlar dedim bir sardı beni ikinci dönem baya yüksek not alarak geçtim.
Diğer dönem alt sınıfla tekrar aldım daha da bağlandım.
Türk Dili ve Edebiyatı okuyan arkadaşım vardı odada onun kitaplarına dadanmaya falan başlamıştım
Ama okumaya,anlamaya biraz ara verince köreliyor insan tabii.
Dileğim ne çabuk gerçekleşmişBen de demin bir video izledim, Paris'te bir ferrarili Eyfel kulesinin önünde açmış son ses dombra çalıp akp bayrağı salliyor.
o kadar istiyroum ki bir dahaki seçimlerde Almanya'da, Fransa'da, Hollanda'da aşırı sağcılar kazansın, şunlara ülkeyi dar etsin. O zaman anlarlar belki Avrupa'nın göbeğinde yaşayıp Türkiye'de gerici sağ partiye oy atmayı.
O kadar Allah kitap inanıyorlar hesapta. Eğer varsa vatandaş olarak hakkım , kendi keyif içinde yaşayıp bizi bu zulme birakan bir kişiye bile helal etmiyorum