Ülkeyi lgbt ten temizledik daha ne isteyebiliriz ki?Tmm burada da imam hatip öğrencileri su kuyusu açmak için para topluyor falan da Niloya Afrika'da yaşamıyor, o niye bu kadar mutlu?
Yardım alan değilde yardım eden ülke konumunda olduğu için.halbuki 4yanlış 1doğruyu götürüyor işteTmm burada da imam hatip öğrencileri su kuyusu açmak için para topluyor falan da Niloya Afrika'da yaşamıyor, o niye bu kadar mutlu?
Lgbt'den korkmam y...dan korktuğum kadar.Ülkeyi lgbt ten temizledik daha ne isteyebiliriz ki?
Yok o mükemmel olmayanla kötü tam tersi.. yerlerini bi kariştırmışsın sankiAz önce de belirttim mükemmel Bir iktidar var demiyorum ama kötü bir muhalefete oy verecek değilim...
Haklisin Vatken, gercekten medeni ve saygililar. Havasina alistim artik ben, Antalya’dan gelmeme ragmen. Bu hafta guzeldi hava, ozellikle dun ve bugun. Bank holiday bir de, herkes disaridaydi. Guzel havanin keyfini cikardik biz de.Evet biscuits biliyorum. Benim 25 sene önce ilk yurtdışına çıktığım ülkeydi İngiltere. Ve hala Amerika’dan sonra en gelişmiş, medeni, saygılı ülke olarak aklımda yer etti. Havası kapalı olmasaydı yaşayabilirdim. Eskiden yurtdışını çıktığımda 2 hafta sonra memleket özlemi çeker, dönmenin yoluna bakardım. Artık kendimden önce düşünmem gereken 2 kız evladım var. Benim planım Teksas’ta yaşamak. Hayırlısı.
Bu cümlelerimi biraz daha açmak istiyorum beğenmeyenler olmuş.kılıçtaroğlu sürekli sakın sokağa kutlama için çıkmayın diyip duruyordu.sevincinizi evinizde yaşayın falan.cami imamının silahlanın çağrısı falan olunca artık muhaliflerde bizim elimiz armut mu topluyor.sende silah varsa bizde yok sanki gibi saçmalamaya başladılar.yani insan ister istemez endişeleniyor.tamam evet kaybettik ama belkide çıkabilecek bir kaostan döndük.bu şekilde düşünürsek belki biraz üzüntümüz azalır.avuntu işte.Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Lgbt ye takılmış insanlar
Arabayla özellikle gece şehirlerarası yol yaptınız mı? Yol kenarlarında dayılar ve travestilerle çok ilginç manzaralara denk gelebiliyorsunuzGiden gitti. Arama motorları Şirinevler P*sif Hayd*r, Tramessi Sib*l ile dolu değilse hiçbir şey bilmiyorum. Siz o kelli felli dayıların sosyal medya kullanmayı bilmeyenlerine denk gelin hele: Ayet paylaşıyor, hayırlı cumalar mesajı veriyor buraya kadar güzel, LGBT’ye lanet okuyor, ee tamam neyse klasik diyorsunuz; bir sonraki mesajı gülüm memişlerini yiyem oluyor yazdığı kişi de tramessi.
Yarın peynir fiyatlarını görünce gelen pişmanlık hissi.Alana hesap sormayan göndermeyene mi soracak? Ne isterse yapar bu saatten sonra.
Dun gördük ki çoğu silahlanmis,büyük ihtimalle ortalığı karistiracaklardıDüşün kazanınca böyle.kaybetseler neler yaparlardı.dedim diye kılıf bulmakta çok maharetlisin dedi.
Emin ol,kocasını böyle sevmiyordurYarın peynir fiyatlarını görünce gelen pişmanlık hissi.
Evladımdan alsın ona versin diyen bir kesim var koca da neymişEmin ol,kocasını böyle sevmiyordur.
Ay öderim o zamanBir de ukrayna savasi yuzunden priority vize islemleri durmustu, ama simdi yeniden acildi sanirim arastirmak lazim. Parayi veren dudugu caliyor.
Ek ucret odersen cok cok daha once cikanlar var, 1 is gunu icinde bile cikiyor yani.
Bunu bi beldiye meclis üyesi söyledi tanju özcana su fırlatmıştı.Evladımdan alsın ona versin diyen bir kesim var koca da neymiş
En cok ben sevıyom kocamı.Emin ol,kocasını böyle sevmiyordur.
Kralbunu paylaşan oldu mu 10/10 hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?