Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
bugünün tüm sorunları çözüme kavuştu şimdi birazda osmanlı dönemine bakalım..
o kadar geriye gitmeye ne gerek var daha bu günü çözemiyorken
Ee osmanlı torunuyum diye geziyorlar ortalarda
Mümkün olmadıgını olamayacagını, osmanli geri gelse bile senin görecegin tek muamele kulluk olacak torunluk degil, osmanlı da deger gören zevku sefa icinde, zengin, mutlu yasayan sadece osmanlı ailesi olmuş, senin kan bagin olmadıgindan olacagin tek seyin kölelik kulluk olacagını anlatmaya çalışıyoruz işte bizde

Fanteziye bakarmısın velevki oldu kim müsade eder buna adamı linçederler orada resmen leşini sererler o anda.
Kocamın boğazına yapışan motorcunun sırtından aldılar beni abla dur ne ediyon diye
Yalan işte abla.. bilinçaltındaki fantazilerini yasanmış, gercekleşmiş gibi anlatmiş sadece kadın

Sokak röportajlarında da çok denk geldim. Değişik bir sevgi
Hadi sokak roportajlarına alıştık.kadın kürsüde konuşuyor.karşısında erdoğan eşi falan oturuyorlar.kürsüden daha iyi işler yapmaya devam etmeniz için allah çocuklarımın ömründen alıp size versin dedi.

Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi
Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?

Evet biliyorum o kadını hadi o güce tapıyor da muhatabı da 'öyle dua edilir mi yapmayın etmeyin' demiyor çok ilginç bir döneme denk geldik.

Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?
Benim anlamadığım bunu neden anlamak istemiyorlar 1000 kere söylendiği halde .

Ben hizbullah örgütü başının müebbet hapis aldığı halde salıverilmesine nediyorsunuz diye çok sırdum ama hiç cevap gelmedi.boşver anlamıyorlar

Eniştem de ( ablamın eşi) yegenıme yani ogluna
Sanane lan ejder meyvesi yiyorsa senin paranla mı yiyor feda olsun fılan demişti bayagı sofrada kavga olmuştu o aralar ejder meyvesi muhabbeti vardı nıyeyse

Bu secım ve 2019 belediye secımlerinde akpartıden vazgectı
Bayağı nefret eıdyo hatta elhamdulıllah

Ben hizbullah örgütü başının müebbet hapis aldığı halde salıverilmesine nediyorsunuz diye çok sırdum ama hiç cevap gelmedi.boşver anlamıyorlar
Hayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?

Yoluna kurban olduğum diyennteyzeleri bile duydum ben. Sevgileri oyle aşırı bir sevgileri var

Üzülmüyorum kınamayacagim da ama kader diyorum sadece.. bizim yaşadıklarımizın coguna kader diyenler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…