- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Sokak röportajlarında da çok denk geldim. Değişik bir sevgiBunu bi beldiye meclis üyesi söyledi tanju özcana su fırlatmıştı.
Ee osmanlı torunuyum diye geziyorlar ortalardabugünün tüm sorunları çözüme kavuştu şimdi birazda osmanlı dönemine bakalım..
o kadar geriye gitmeye ne gerek var daha bu günü çözemiyorken
Imkanin varsa ode zaten hic bekleme o kadarAy öderim o zamaneuroda uxtu gitti ama
Oy pusulasına kocam yazıp mührü basmadıysan sayılmazEn cok ben sevıyom kocamı.
Çekilin
Yalan işte abla.. bilinçaltındaki fantazilerini yasanmış, gercekleşmiş gibi anlatmiş sadece kadınFanteziye bakarmısın velevki oldu kim müsade eder buna adamı linçederler orada resmen leşini sererler o anda.
Kocamın boğazına yapışan motorcunun sırtından aldılar beni abla dur ne ediyon diye
Hadi sokak roportajlarına alıştık.kadın kürsüde konuşuyor.karşısında erdoğan eşi falan oturuyorlar.kürsüden daha iyi işler yapmaya devam etmeniz için allah çocuklarımın ömründen alıp size versin dedi.Sokak röportajlarında da çok denk geldim. Değişik bir sevgi
Cok tesekkur ederim bilgilendirmeler ıcın, yordum siziImkanin varsa ode zaten hic bekleme o kadar
Kocam yazıp rujlu öptümOy pusulasına kocam yazıp mührü basmadıysan sayılmaz
Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi
Evet biliyorum o kadını hadi o güce tapıyor da muhatabı da 'öyle dua edilir mi yapmayın etmeyin' demiyorHadi sokak roportajlarına alıştık.kadın kürsüde konuşuyor.karşısında erdoğan eşi falan oturuyorlar.kürsüden daha iyi işler yapmaya devam etmeniz için allah çocuklarımın ömründen alıp size versin dedi.
Ne demek rica ederim. Umarim gelmek isterseniz sureciniz guzel ilerler.Cok tesekkur ederim bilgilendirmeler ıcın, yordum sizi
Benim anlamadığım bunu neden anlamak istemiyorlar 1000 kere söylendiği halde .Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?
Ben hizbullah örgütü başının müebbet hapis aldığı halde salıverilmesine nediyorsunuz diye çok sırdum ama hiç cevap gelmedi.boşver anlamıyorlarYalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?
Eniştem de ( ablamın eşi) yegenıme yani oglunaHadi sokak roportajlarına alıştık.kadın kürsüde konuşuyor.karşısında erdoğan eşi falan oturuyorlar.kürsüden daha iyi işler yapmaya devam etmeniz için allah çocuklarımın ömründen alıp size versin dedi.
Kendisi pek bilmese de ben de seviyorum, çaktırmayınEn cok ben sevıyom kocamı.
Çekilin
Bilsin amaKendisi pek bilmese de ben de seviyorum, çaktırmayınKök ailesine rağmen aklını kullanmaya cesaret ediyor
Yalan söylemiyor. İnanmış.Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?
Hayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?Ben hizbullah örgütü başının müebbet hapis aldığı halde salıverilmesine nediyorsunuz diye çok sırdum ama hiç cevap gelmedi.boşver anlamıyorlar
Yoluna kurban olduğum diyennteyzeleri bile duydum ben. Sevgileri oyle aşırı bir sevgileri varHadi sokak roportajlarına alıştık.kadın kürsüde konuşuyor.karşısında erdoğan eşi falan oturuyorlar.kürsüden daha iyi işler yapmaya devam etmeniz için allah çocuklarımın ömründen alıp size versin dedi.
Üzülmüyorum kınamayacagim da ama kader diyorum sadece.. bizim yaşadıklarımizın coguna kader diyenler gibiBen az evvel Twitter'da gördüm. Hollanda'da genç bir adamın elinde havai fişek patlamış. Kutlama yapacağım derken elinden olmuş. Doktor değilim ama o el daha da işlevini kazanmaz. Yok böyle bir parçalanma. Gördüğüm görüntüyü aklımdan silmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?