- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
Uc bes yıla kandırıldık der bunlarda.Yalan söylemiyor. İnanmış.
Kılavuz belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uc bes yıla kandırıldık der bunlarda.Yalan söylemiyor. İnanmış.
Canim inandirilmis maalesef heryerde bunu konuştukları icin inandirilmis yalanda desek onun doğru olduğuna inanıyor fanatik çünküHayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?
Öyle her şey açık açık söylenmez Azıcık gizem, azıcık korku olacak. Keklik muhabbeti yaptırma bana aman amanBilsin ama yazık belki sevgine aç
Ohoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktıkHayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?
Insallah derler.Uc bes yıla kandırıldık der bunlarda.
Kılavuz belli
Karıkaturize edilmiş versiyonunu Izledın mıÖyle her şey açık açık söylenmez Azıcık gizem, azıcık korku olacak. Keklik muhabbeti yaptırma bana aman aman
İpek siz bir yalancısınız.Goz göre göre yalan söylüyorsunuz.Chpye göğsünü gere gere oy veren bi vatansever olarak bu yalanınizdan ötürü size hakkımı helal etmiyorum.Yalanci Müslümanlık da böyle bisey.Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi
Bu arada ben bu demirtas napmıs neyden yargılanıyor halen bılmıyorumOhoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktık
Yırtındık montaj diye ama onlar görmüyor duymuyor dümdüz onlar dogru olduğunu düşünüyor.Ohoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktık
Al bendende okadar daha ilerisini söyleyeyim ne ara içeri girdi ondan bile haberim yokBu arada ben bu demirtas napmıs neyden yargılanıyor halen bılmıyorum
Baştan beri senle ilgili hep aynı şeyi söyledim kendime: İyi ki aynı taraftayız; taktı mı takıyor, tuttu mu bırakmıyorHayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?
pıtKarıkaturize edilmiş versiyonunu Izledın mı
Burada da bahtımız dönmedi. Beğenmediler bizi gördün müya cok gec kalmisiz yesilim
Ben anlıyorumda daha basit denklemleri çözemeyenden havuz problemi çözmesini beklemek saçma değil miEe osmanlı torunuyum diye geziyorlar ortalarda
Mümkün olmadıgını olamayacagını, osmanli geri gelse bile senin görecegin tek muamele kulluk olacak torunluk degil, osmanlı da deger gören zevku sefa icinde, zengin, mutlu yasayan sadece osmanlı ailesi olmuş, senin kan bagin olmadıgindan olacagin tek seyin kölelik kulluk olacagını anlatmaya çalışıyoruz işte bizde
Cici çocuklar Hüdoşpar.Ben hizbullah örgütü başının müebbet hapis aldığı halde salıverilmesine nediyorsunuz diye çok sırdum ama hiç cevap gelmedi.boşver anlamıyorlar
Ama artık yetti yani cidden bıktım usandım ayyBaştan beri senle ilgili hep aynı şeyi söyledim kendime: İyi ki aynı taraftayız; taktı mı takıyor, tuttu mu bırakmıyor