• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?
Canim inandirilmis maalesef heryerde bunu konuştukları icin inandirilmis yalanda desek onun doğru olduğuna inanıyor fanatik çünkü

Hayır buna cevap verecek.gelip gidip burda terör yanlisiymisiz gibi Apoyu salacaklardi vs diyemezler.Bu bir YALAN.Nasil bi muslümanlık bu?
Ohoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktık

Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi
İpek siz bir yalancısınız.Goz göre göre yalan söylüyorsunuz.Chpye göğsünü gere gere oy veren bi vatansever olarak bu yalanınizdan ötürü size hakkımı helal etmiyorum.Yalanci Müslümanlık da böyle bisey.

Ohoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktık
Yırtındık montaj diye ama onlar görmüyor duymuyor dümdüz onlar dogru olduğunu düşünüyor.

Baştan beri senle ilgili hep aynı şeyi söyledim kendime: İyi ki aynı taraftayız; taktı mı takıyor, tuttu mu bırakmıyor 😬

Haydaaaa

Eklentiler

• 82CEF14E-88DD-4FD0-B58F-E3AB3C4119B5.jpeg
    82CEF14E-88DD-4FD0-B58F-E3AB3C4119B5.jpeg
    291,7 KB · Görüntüleme: 41
Ee osmanlı torunuyum diye geziyorlar ortalarda
Mümkün olmadıgını olamayacagını, osmanli geri gelse bile senin görecegin tek muamele kulluk olacak torunluk degil, osmanlı da deger gören zevku sefa icinde, zengin, mutlu yasayan sadece osmanlı ailesi olmuş, senin kan bagin olmadıgindan olacagin tek seyin kölelik kulluk olacagını anlatmaya çalışıyoruz işte bizde
Ben anlıyorumda daha basit denklemleri çözemeyenden havuz problemi çözmesini beklemek saçma değil mi

Back