- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.539
- 698
ya cok gec kalmisiz yesilimbunun açılımı ''bende seviniyorum ama neye sevindiiğimi bilmiyorum'' demek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya cok gec kalmisiz yesilimbunun açılımı ''bende seviniyorum ama neye sevindiiğimi bilmiyorum'' demek..
Canim ingiltere geldim acenta toplantısına cogu yer ucuz orda gittigim restoranlarda cok turk kardesim var ucuzda yiyorsun.Alisveris kisminda mesela Primark- Tk maxx-Marks&Spencer- Poundland- Wilko tarzi yerler uygun.
Market alisverisinde Aldi,Lidl ayni fiyatlarda.
Sainsburys ve tesco ayni fiyatlarda asagi yukari ama biz Sainsburys’i daha cok begeniyoruz.
Cocuk kiyafetleri de genel anlamiyla ucuz.
Sigarayı o yuzden burdan karton karton götürüyor benim müşteriler bir gun dedimki ya bunlar neden sigara götürüyor megersem gidince gördüm bosuna goturmuyorlarmisPahali olan seyler mesela ilk aklima gelen Sigara. ikincisi de araba sigortalari kismen pahali.
Antalya’dan gelirken iki karton slender blue getirmistim o bitince alayim dedim 12£ e her gun 1 paket desek pahaliya geliyordu artik. Ama birakma sebebim parasi degildi. Neyse sigarayi biraktim Vape’e gectim 5,99£ iki uc gun gidiyor aromalari cok guzel. Lost marry aliyoruz su an onu iciyoruz, bunu da birakicam yakinda
Anca kışları kayağa gidiyorum oraya seneye kış oraya gelirsem bakayim .Ben biliyorum sadece afrika deil baska ülkelerde var.Valla işte biz Afrikayi o bu halki sömürmuyoruz işte böyle oraya bile hastaneler yapıyoruz Bursaya bir hastane yapıldı henüz açılmadı aznkaldi açılacak Uludağ'dan baksan görürsün
Niloya isine gelmeyince Turkiye ile Ingiltereyi niye kiyasliyorsun diyosun. Simdi isine geldi Bursa ile Londra’yi mi kiyasladin sastim kaldim su yazdiklarina.Devletten yardım niye alanlar var orası Avrupa olur mu öyle şey ya herkesin geliri süper olması lazım ayrıca parklarda yatilmaz ulaşım bizde de çok kolay Bursadan İstanbula en geç 40 dk da İstanbuldasin hele yapılan metroyu soylemiyim kaç tane ilceyi 8.90 a gidiyorsun metroyla giderken bildiğin ilçe değiştiriyorsun kmsine bakmam lazım teyit edeceğim Çocuk acillerine gelecek olursak çocuğumu şuan parmak ucuna basıyor diye acile götürsem cok az sıra bekleyerek çocuğumu muayene ettirebilirim kütüphaneler sanat merkezleri yüzme havuzları öf öf yani evimin karşısında var devasa yuzme havuzlari var Türkiye ve Dünya Olimpiyatları yapılıyor yazın bedava kamplar oluyor erkenden yazdırmazsan paranla bile gidemiyorsun
Evet oradan getirip burada satmak mantikli ama cok yapiliyor buradaSigarayı o yuzden burdan karton karton götürüyor benim müşteriler bir gun dedimki ya bunlar neden sigara götürüyor megersem gidince gördüm bosuna goturmuyorlarmis
Niye çok övüyorsunuz ya Ingiltere’yi Londrayi ben de sömürge olmadan Turkiyede neler yapılıyor onları sayıyorum niye biz kadınlar da geziyoruz kim demiş gezmiyoruz diye yani dışarıda in cin top oynamıyor parmak ucu da örnek verdim en basitinden kafaya taktığım bir şey için bile götürebilirim diye dedim siz çocuk acile götürmüyormuşsunuz yaNiloya isine gelmeyince Turkiye ile Ingiltereyi niye kiyasliyorsun diyosun. Simdi isine geldi Bursa ile Londra’yi mi kiyasladin sastim kaldim su yazdiklarina.
Yazdiklarimin en onemlisi ben icimde korku olmadan sokakta yuruyoruz, yetmez mi huzurlu olmaya? Hangi multeci fotografimi cekecek diye endiselenmiyorum en azindan.
Hastane konusuna gelirsek buradaki sistem bir yandan iyi, elini kolunu sallayan acile gidemiyor. Gercekten acillikse zaten beklemiyorsun o kadar, ve taburcu olduktan sonra seni surekli telefon ile ariyorlar nasil oldugunu soruyorlar.
Gecen aylarda bebegim bronsit gecirdi, ex premature oldugu icin hic beklemedik hemen aldilar acile. Doktor antibiyotik vermedi, bronsitte ise yaramiyormus. Antalya da hemen antibiyotik diyorlardi doktorlar.
Ayrica cocuk parmak ucuna basiyor diye acile mi goturulur ya? Bu yuzden aciller kalabalik Turkiye’de.
Hatirliyorum kis aylarinda acile goturmek zorunda kalmistim bebegimi atesi cok yuksekti o zaman bile rahat 2 saat bekledim ya. O kadar kalabalikti ki igne atsan dusmez. Birsuru arapca konusan multeci vardi, herbirinin de 3+ cocugu vardi. E sira gelir mi onlardan?
Bursada tek bildigim uludağ oraya gidiyorum bide kumaş pazarı bide cami var turist getiriyorum oraya ulucami .Sanat demisken Bursa'da Tayyare Kültür Merkezinde her gün sinema seanslari var çocuğunu alıp çocuk sinema filmlerine ücretsiz girebilirsiniz rezervasyon falan tok giriyorsun ücretsiz izliyorsun
Valla bu kış güzel yağdı yemin ediyorum size trafikten gidemedik sosyal medyada trafiği bir gördük vazgeçtik bu kış yoğunluktan çıkamadık her kış çıkarız bir daha da müsait olamadıkAnca kışları kayağa gidiyorum oraya seneye kış oraya gelirsem bakayim .Ben biliyorum sadece afrika deil baska ülkelerde var.
Ulucaminin oradaki hanlar bölgesi havlucularin son halini gördünüz mü bilmiyorum şuan hanlar bölgesi komple yeni yüzü ile tarihi hanlar ortaya çıkarılıyorBursada tek bildigim uludağ oraya gidiyorum bide kumaş pazarı bide cami var turist getiriyorum oraya ulucami .
Valla bursaya turist getiyorum bazen türk misafirleri genelde . Uludağ güzel eskiden daha güzeldi şöyle bir inanış var bursada yanlışım varsa duzeltin bursalı olup uludağa gidemiyoruz diyor cogu insanValla bu kış güzel yağdı yemin ediyorum size trafikten gidemedik sosyal medyada trafiği bir gördük vazgeçtik bu kış yoğunluktan çıkamadık her kış çıkarız bir daha da müsait olamadık
Teşekkürler size de mutluluklarSiz ne anlatiyorsunuz ya? Gocmenle multecinin farkini biliyormusunuz ki?
Siz devam edin bu politikayi savunmaya, cok degil 5 yil sonra kac kati olacaklar bir bakin gorun en iyisi.
Ben ingiltere’ye gelmek icin bebegim ve kendim icin 10.000£ harcadim. Bir ton evrak topladik esimle beraber. Kac ay ayri kaldik. Iyi ki gelmisim diyorum simdi. Size suriler ve afganlar ile mutluluklar diliyorum.
Coooook güzelllik bide koca ağaç çınar agaciydi hic unutmuyor 8 marttı galiba kocaman bir eski bina han gibi gez gez güzellikleri bitmez gercekten bosuna yesil bursa demiyorlarUlucaminin oradaki hanlar bölgesi havlucularin son halini gördünüz mü bilmiyorum şuan hanlar bölgesi komple yeni yüzü ile tarihi hanlar ortaya çıkarılıyor
Londra dünyanın ilk metrosudur. 1863 yılında kullanıma girmiş. Londra, Paris, New York buraların metrosunu haritayla gezersin. Aşırı geniş bir alana yayılmışlar.hele yapılan metroyu soylemiyim kaç tane ilceyi 8.90 a gidiyorsun metroyla giderken bildiğin ilçe değiştiriyorsun kmsine bakmam lazım teyit edeceğim
Reis son seçimine girdi nasılsa, Suriyelileri Hollanda'ya göndersin biraz da. ☺ Çok mu şey istiyoz ki ya?Hollandalı aşırı sağcı lider Erdoğan’a oy veren tüm Türklerin çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni etmiş. Gurbetci olmakta zor. Ne ülkende yaşıyorsun, ne de yaşadığın ülkeye sığıyorsun.
Geert Wilders, Hollanda'da Erdoğan'a oy verenlerin ülkeyi terk etmesini istedi
Aşırı sağcı Wilders, ülkesinde Erdoğan'ı seçen Türkleri hedef aldı. Hollandalı ırkçı siyasetçi, Çantalarını toplayıp Türkiye'ye taşınmalarını temenni ediyorum dedi.www.ensonhaber.com
Oyle sacma seyler icin goturulmemesi gerekiyor zaten. Bosuna acilleri dolduruyorlar.Niye çok övüyorsunuz ya Ingiltere’yi Londrayi ben de sömürge olmadan Turkiyede neler yapılıyor onları sayıyorum niye biz kadınlar da geziyoruz kim demiş gezmiyoruz diye yani dışarıda in cin top oynamıyor parmak ucu da örnek verdim en basitinden kafaya taktığım bir şey için bile götürebilirim diye dedim siz çocuk acile götürmüyormuşsunuz ya
Bu bile ne güzel Bi is yaptığımızın göstergesi..Hollandalı aşırı sağcı lider Erdoğan’a oy veren tüm Türklerin çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni etmiş. Gurbetci olmakta zor. Ne ülkende yaşıyorsun, ne de yaşadığın ülkeye sığıyorsun.
Geert Wilders, Hollanda'da Erdoğan'a oy verenlerin ülkeyi terk etmesini istedi
Aşırı sağcı Wilders, ülkesinde Erdoğan'ı seçen Türkleri hedef aldı. Hollandalı ırkçı siyasetçi, Çantalarını toplayıp Türkiye'ye taşınmalarını temenni ediyorum dedi.www.ensonhaber.com
8 martta geldim gecen sene dünya kadınlar günüydu sokakta hanımlar çiçek dağıtıyordu hic unutmam. kapalı çarşı gibi orda heryer ceyizciler dükkanlar bayildimmmUlucaminin oradaki hanlar bölgesi havlucularin son halini gördünüz mü bilmiyorum şuan hanlar bölgesi komple yeni yüzü ile tarihi hanlar ortaya çıkarılıyor