• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sen sundan 3 sene onceyle bu seneyi karsilastirirsak Osmangazide ortalama sinif basina dusen suriyeli sayisini biliyor musun? Yokk bilmezsin.Arkadas park bahce gez sen Allahaskina ya.
Valla niye gezmeyim yahu devlet yapmış sosyalleşmek için alır kitabımı şehrin karmaşasından kaçıp yeşillik içinde çocuğum oynarken kitap okurum siz Gokdere Millet Bahçesinin eski hali ile yeni halini bir görün d3 ondan sonra konuşun okullardan haberim yok kızım yeni 1e başlayacak valla ben 2000 yıllarında sıralarda 3 lu otururdum hatta kuzen olanlar beni ittiridi sıranın dibinde otururdum iyi bir ortalama ile bitirdim okullarımi

Siz ne anlatiyorsunuz ya? Gocmenle multecinin farkini biliyormusunuz ki?
Siz devam edin bu politikayi savunmaya, cok degil 5 yil sonra kac kati olacaklar bir bakin gorun en iyisi.
Ben ingiltere’ye gelmek icin bebegim ve kendim icin 10.000£ harcadim. Bir ton evrak topladik esimle beraber. Kac ay ayri kaldik. Iyi ki gelmisim diyorum simdi. Size suriler ve afganlar ile mutluluklar diliyorum.
Maalesef yurtdışına göç ederken cok zor şartlar oluyor bazı ülkeler daha sert ben amerikaya giderkende kollarını açıp buyrun gelin demediler benim amcam ben doğduktan 1 sene sonra gitmiş yani 80 yılında hala orda yaşıyor onu refarans gösterdik once sonrada benim rehber olmam isi birazdaha kolaylaştırdı. O zamanın parasi dunya vermiştik evraklar benim rehberlik belgem incelenmesi acentalardan refarans... falan filan gerçekten çok iyi anliyorum seni

..

Tamam Niloya diyorum ya size Multeciler ile mutluluklar diliyorum. Parkta beraber oturup cekirdek citlersiniz artik.:KK74:
Çitlerim ne var hicbir zaman dışlamadım ötekileştirmedim onların değil bu sorun onları göndermeyen hükumetin sorunu inanıyorum ki bunun için çalışacaklar

Siz ne anlatiyorsunuz ya? Gocmenle multecinin farkini biliyormusunuz ki?
Siz devam edin bu politikayi savunmaya, cok degil 5 yil sonra kac kati olacaklar bir bakin gorun en iyisi.
Ben ingiltere’ye gelmek icin bebegim ve kendim icin 10.000£ harcadim. Bir ton evrak topladik esimle beraber. Kac ay ayri kaldik. Iyi ki gelmisim diyorum simdi. Size suriler ve afganlar ile mutluluklar diliyorum.
Neden ıyı ki?
Biraz anlatır mısınız?
Bızde yurtdısına gidecegiz de ıngıktwreyı dahil etmemiştim Sımdı merak uyandırdınız

Maalesef yurtdışına göç ederken cok zor şartlar oluyor bazı ülkeler daha sert ben amerikaya giderkende kollarını açıp buyrun gelin demediler benim amcam ben doğduktan 1 sene sonra gitmiş yani 80 yılında hala orda yaşıyor onu refarans gösterdik once sonrada benim rehber olmam isi birazdaha kolaylaştırdı. O zamanın parasi dunya vermiştik evraklar benim rehberlik belgem incelenmesi acentalardan refarans... falan filan gerçekten çok iyi anliyorum seni

..
Evet ayni yollardan gecenler anlar ne demek istedigimi. Sadece o kadar da degil ingilizce sinavina da girdim Istanbul’a gidip. Sicil kaydimi bile verdim.

Benim uykularimi kaciran bu iste baska bisey degil yoksa kim olursa olsun iktidarda banane.4 sene sonra ogullarim burda okula baslayacaklar benim ve park bahce guzellemesi yapan,evet multeci politikasi yanlisti ama reisten vazgecmem deyip ulkenin en devasa sorununu sanki miniş bir problemmis gibi lanse edenler belirliyor.Ne desem bos.Ozele de gonderemiyorum cocuklarimi cunku ikizler ve gucum yetmiyor.Mecburum bir bakima.Neyse ya ne desek boş.

Süleyman Soylu yine olur tahminlere göre
Banada oyle geldi bugün sinyalleri verilmiş diyorlardı tvde once milletvekilliğinden istifa etmesi gerekiyormus ama baskasi olsun birtane var adini unuttum o çoğunlukta diyolar

Eklentiler

• IMG_20230529_204413.jpg
    IMG_20230529_204413.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 42
Back