- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
HaklısınHavucun ne suçu var şimdi yazık değilmi ona:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınHavucun ne suçu var şimdi yazık değilmi ona:)))
En basitinden 1.elizabeth Fransa Fransanin ticaret yollarını eline geçirdi yahu Afrikayi d3 es geçtimNiloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.
Almanya-da n aldi çoğunluğu onu almanya-da yaşayan turk kardeşlerimiz cumhurbaşkanlığı seçimleri nde rol oynadı amerikada yüzde 71 kk dedi ingiltere yuzde82 kk dedi daha bir cok ülkede çin , rusya bile kk cikti israil kk cikti mısır sudi arabistan rte ,almanya encok oy aldığı ulke rte dedi .bae kk. katar rte dedi arap ülkeleri bae hariç hepsi rteİnşallah doğrudur ve hepsini yollarlarwelcome the walking dead. Ay ne gülerim
Rte’nin ic politikasini asla begenmiyorum. Ekonomide cok yanlis kararlar aldi. Suriyeliler de cabasi. Multeci besleme ulkesi olduk resmen, sen bosver ingiltereyi.En basitinden 1.elizabeth Fransa Fransanin ticaret yollarını eline geçirdi yahu Afrikayi d3 es geçtimbizde iste hangi ülke zorda felaket yemiş tirlarla yardim yolluyoruz işte yıllar önce Avrupanjn mülteciler için yolladığı para trajikomik
Sömüren, savaşa çanak tutan ulkeleri rol model alıp güzelim vatanımızı yeren her kim varsa kisa sürede onlara da bay bay deriz umarımBiz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
En başa dönelim tüm göçmenleri gönderelim o zaman ne dersinRte’nin ic politikasini asla begenmiyorum. Ekonomide cok yanlis kararlar aldi. Suriyeliler de cabasi. Multeci besleme ulkesi olduk resmen, sen bosver ingiltereyi.
Yahu niye İngiltereyi bosvereyim daha yeni başlıyoruzRte’nin ic politikasini asla begenmiyorum. Ekonomide cok yanlis kararlar aldi. Suriyeliler de cabasi. Multeci besleme ulkesi olduk resmen, sen bosver ingiltereyi.
Once o imkanlari kendi halkina versin, bizene Afrika’dan?Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
Trt belgeselde izlemistim türk derneği var sanırım imkanı olmayan afrika ülkelerine hastane ilac ucretsiz. Gönüllü doktorlar çalışıyorBiz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
Anlamadıkları şu ki bizi körü körüne herseyini destekliyoruz saniyorlar(kendilerinin bilmem kaç seferdir yenilen cb adayına oy verdikleri ve inandıkları gibi).Yahu niye İngiltereyi bosvereyim daha yeni başlıyoruz
Bu konuda hak veriyorum mülteci politikası çok ama çok yanlışti sınırsız doğum hakkı yanlıştı asla.ama asla savunmuyorum dışarıda bir bayan olarak Suriyelinin bakmasını hazmedemiyorum ama bu süreçte şunu kabul etsin herkes Kılıçdaroğlu değildi ülkeyi düzeltecek olan yanlış aday yanlış
Izledigim tek kanal trt belgeselde ordan biliyorum.o dernekler aracılığıyla su kuyuları açılıyor afrikaya hastaneler açılıyor dahada açılacak sanirim bildigim kadarıyla.Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
İşte bunu anlamamanız Avrupada yaşadığınızı gösteriyorOnce o imkanlari kendi halkina versin, bizene Afrika’dan?
Ümit özdağ bu iş için çalışacaktı.adam çok ta kararlıydıYahu niye İngiltereyi bosvereyim daha yeni başlıyoruz
Bu konuda hak veriyorum mülteci politikası çok ama çok yanlışti sınırsız doğum hakkı yanlıştı asla.ama asla savunmuyorum dışarıda bir bayan olarak Suriyelinin bakmasını hazmedemiyorum ama bu süreçte şunu kabul etsin herkes Kılıçdaroğlu değildi ülkeyi düzeltecek olan yanlış aday yanlış
Veriyor zaten yeterince ,yardımını da yapıyorOnce o imkanlari kendi halkina versin, bizene Afrika’dan?
Ben de belgesel izlerim kitap okurum tarih okurum öyle sosyal medyada yorum okumakla oralarda vakit geçirmekle maalesef olmuyorIzledigim tek kanal trt belgeselde ordan biliyorum.o dernekler aracılığıyla su kuyuları açılıyor afrikaya hastaneler açılıyor dahada açılacak sanirim bildigim kadarıyla.
Siz ne anlatiyorsunuz ya? Gocmenle multecinin farkini biliyormusunuz ki?En başa dönelim tüm göçmenleri gönderelim o zaman ne dersin
HahahahahahahahahYahu niye İngiltereyi bosvereyim daha yeni başlıyoruz