• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Niloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.
En basitinden 1.elizabeth Fransa Fransanin ticaret yollarını eline geçirdi yahu Afrikayi d3 es geçtim 😂bizde iste hangi ülke zorda felaket yemiş tirlarla yardim yolluyoruz işte yıllar önce Avrupanjn mülteciler için yolladığı para trajikomik

İnşallah doğrudur ve hepsini yollarlar 😂 welcome the walking dead. Ay ne gülerim
Almanya-da n aldi çoğunluğu onu almanya-da yaşayan turk kardeşlerimiz cumhurbaşkanlığı seçimleri nde rol oynadı amerikada yüzde 71 kk dedi ingiltere yuzde82 kk dedi daha bir cok ülkede çin , rusya bile kk cikti israil kk cikti mısır sudi arabistan rte ,almanya encok oy aldığı ulke rte dedi .bae kk. katar rte dedi arap ülkeleri bae hariç hepsi rte

En basitinden 1.elizabeth Fransa Fransanin ticaret yollarını eline geçirdi yahu Afrikayi d3 es geçtim 😂bizde iste hangi ülke zorda felaket yemiş tirlarla yardim yolluyoruz işte yıllar önce Avrupanjn mülteciler için yolladığı para trajikomik
Rte’nin ic politikasini asla begenmiyorum. Ekonomide cok yanlis kararlar aldi. Suriyeliler de cabasi. Multeci besleme ulkesi olduk resmen, sen bosver ingiltereyi.

Rte’nin ic politikasini asla begenmiyorum. Ekonomide cok yanlis kararlar aldi. Suriyeliler de cabasi. Multeci besleme ulkesi olduk resmen, sen bosver ingiltereyi.
Yahu niye İngiltereyi bosvereyim daha yeni başlıyoruz

Bu konuda hak veriyorum mülteci politikası çok ama çok yanlışti sınırsız doğum hakkı yanlıştı asla.ama asla savunmuyorum dışarıda bir bayan olarak Suriyelinin bakmasını hazmedemiyorum ama bu süreçte şunu kabul etsin herkes Kılıçdaroğlu değildi ülkeyi düzeltecek olan yanlış aday yanlış

Bu konuda hak veriyorum mülteci politikası çok ama çok yanlışti sınırsız doğum hakkı yanlıştı asla.ama asla savunmuyorum dışarıda bir bayan olarak Suriyelinin bakmasını hazmedemiyorum ama bu süreçte şunu kabul etsin herkes Kılıçdaroğlu değildi ülkeyi düzeltecek olan yanlış aday yanlış
Anlamadıkları şu ki bizi körü körüne herseyini destekliyoruz saniyorlar(kendilerinin bilmem kaç seferdir yenilen cb adayına oy verdikleri ve inandıkları gibi).
Adam herseyi dört dörtlük yapamaz zaten,bizim de hoşumuza gitmeyen şeyler var ama kefeye koyunca yapılanlar daha ağır basıyor

Son 1.5 yıl öncesini kimse konuşmuyor ama trafikteki araç sayısının artışını insanların kolayca ev sahibi olmasını sosyokulturel yaşamını yahu en basitinden söylüyorum 2003 2004 yıllarında liseye gittiğim dönemde Bursa Tophane surları tinercilerin mekanıydi şimdi bir gelin görün yahu

Bir de iş yok işsizlik var derler madem iş yok da nasıl ödedi bu insanlar çekilen araba ev kredilerini

Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
Izledigim tek kanal trt belgeselde ordan biliyorum.o dernekler aracılığıyla su kuyuları açılıyor afrikaya hastaneler açılıyor dahada açılacak sanirim bildigim kadarıyla.

Ümit özdağ bu iş için çalışacaktı.adam çok ta kararlıydı

Izledigim tek kanal trt belgeselde ordan biliyorum.o dernekler aracılığıyla su kuyuları açılıyor afrikaya hastaneler açılıyor dahada açılacak sanirim bildigim kadarıyla.
Ben de belgesel izlerim kitap okurum tarih okurum öyle sosyal medyada yorum okumakla oralarda vakit geçirmekle maalesef olmuyor

En başa dönelim tüm göçmenleri gönderelim o zaman ne dersin
Siz ne anlatiyorsunuz ya? Gocmenle multecinin farkini biliyormusunuz ki?
Siz devam edin bu politikayi savunmaya, cok degil 5 yil sonra kac kati olacaklar bir bakin gorun en iyisi.
Ben ingiltere’ye gelmek icin bebegim ve kendim icin 10.000£ harcadim. Bir ton evrak topladik esimle beraber. Kac ay ayri kaldik. Iyi ki gelmisim diyorum simdi. Size suriler ve afganlar ile mutluluklar diliyorum.

Hahahahahahahahah :D :D :D
Ya ne yapacaktı? Milletin kukusuna kilit mi vuracaktı devlet? Adamların oluşu bu, nerede hangi ülkede olursa olsunlar doğuruyorlar. :KK53: Çin'in tek çocuk politikası gibi yasak mı getirselerdi mesela?

Back
X