Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
Avrupa sömürsün biz iade edelim, ne güzel işmiş valla. Suriyelileri de evlerini yapmadan göndermeyelim aman. Sen de bir ev için 10 yıl kredi ödemeye devam et.

Hahahahahahahahah
Ya ne yapacaktı? Milletin kukusuna kilit mi vuracaktı devlet? Adamların oluşu bu, nerede hangi ülkede olursa olsunlar doğuruyorlar. Çin'in tek çocuk politikası gibi yasak mı getirselerdi mesela?
Evet mülteci olarak sınır koyacaktı hastanelerde bedava doğuma izin vermeyecekti ya da ülkesine yollayacakti örneğin mülteci olarak 2 çocuk sınırı gibi koyacaktı fazlası zaten mülteci olmuyor

İnsan en güzel analizi kendi üzerinden yapar.ben şuan çok rahat ev alabilirsem demek iyiymiş durumum.sen ne kadar çalışırsan çalış alamıyorsan senin için sorundur.

Ben de belgesel izlerim kitap okurum tarih okurum öyle sosyal medyada yorum okumakla oralarda vakit geçirmekle maalesef olmuyor
Doğrudur neden biliyormusun orda doktorla röportaj yapmışlardı burda doktorluk yapmak cok zor salgın hastalık riski taşıyan hastalar var demisti hic unutmuyorum. Gelip görmek lazım şartlarımızı demisti.

Sans vermedigin kisiden bir sey bekleyemezsin.

Tinercilerin yerini cunku azili multeciler aldi.Bursa multeci yuvasi oldu !! Git yildirima git carsambaya ,Turkce tabela yok dogru duzgun.Hala kalkmis Bursa guzellemesi yapiyor.Yasamasak bilmeyecegiz burayi.Gelmis park bahce diyor yahu.

Evet mülteci olarak sınır koyacaktı hastanelerde bedava doğuma izin vermeyecekti ya da ülkesine yollayacakti örneğin mülteci olarak 2 çocuk sınırı gibi koyacaktı fazlası zaten mülteci olmuyor
Hı hı evet. Karşımızdaki kitle için oldukça yaptırım gücü olan önlemler olurdu.
Sonra da üreme hakkımızı elimizden alıyorlar diye tüm dünyaya reklam etselerdi.

Tinercilerin yerini cunku azili multeciler aldi.Bursa multeci yuvasi oldu !! Git yildirima git carsambaya ,Turkce tabela yok dogru duzgun.Hala kalkmis Bursa guzellemesi yapiyor.Yasamasak bilmeyecegiz burayi.Gelmis park bahce diyor yahu.
Satmasaydi yerli halkı niye satıyor git bakalım Mudanyaya bir tane Suriyeli görecek misin bakalım Bursaya yapılanı da inkar etme komik olma saysam sabahı bulur yapılanlar

Niloya, o parkında rahatça oturamayacak hale geleceksin. Karınca gibi akın akın geliyorlar. O mülteci dediklerin vatandaş oldu, güle oynaya oy verdiler bil bakalım kime?

Doğrudur neden biliyormusun orda doktorla röportaj yapmışlardı burda doktorluk yapmak cok zor salgın hastalık riski taşıyan hastalar var demisti hic unutmuyorum. Gelip görmek lazım şartlarımızı demisti.
Valla işte biz Afrikayi o bu halki sömürmuyoruz işte böyle oraya bile hastaneler yapıyoruz Bursaya bir hastane yapıldı henüz açılmadı aznkaldi açılacak Uludağ'dan baksan görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…