Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Hep beraber el ele balkonda poz verdi liderler;ama sanırım el ele olduğu kişi Hüdapar genel başkanı değildi.
ıçerde bestepede yanyanalardi fotoda onun yanında dsp ileri dsp liderini kesmişler ikisinin fotosunu koymuşlar sonuçta ucu yan yanaydı hatta ilerisinde bbp lideri onun yanında bahçeli ilk başta s cumhurbaskanimiz vardi

Soyle bir gercek var ki Ingiltere’de eli yuzu duzgun arabalar artik 700£’a kalmadi
Su an bindigimiz arabayi degistirmek istiyoruz cunku arabaya surekli bir seyler oluyor. Audi Q3 almayi dusunuyoruz 15.000£

Kızlar kedilerime çok acil iş arıyorum, fare tutma, böcek yakalama vs ne iş olsa yaparlar, şu fiyata bakın şaka değil bu hadi elden ele yayalım

Elitim ve pempe popoluyum diyorum neden anlamıyorsunuz? Meybilin nimyork maskaram, kedi, köpek ve papağanlarım var.
Bu da benim 3 aylık oğlum Pedro.

Pedrişimin bi mama masrafı var, kakasını ve çişini banyoya yapıyor, oradan temizliyorum. Kum ve koku derdimiz yok

Soyle bir gercek var ki Ingiltere’de eli yuzu duzgun arabalar artik 700£’a kalmadi
Su an bindigimiz arabayi degistirmek istiyoruz cunku arabaya surekli bir seyler oluyor. Audi Q3 almayi dusunuyoruz 15.000£

Benim arabam da eli yüzü düzgün değil ki..
Süspansiyon diye bir şey yok, ha at arabası ha 2006 picanto

Siz demokrasinin anlamını bilmiyorsunuz komşunuza tercihinden dolayı düşman olmuşsunuz komşu komşunun külüne muhtaçtır zaten böyle laf diyenlerin de hep en yakınındaki komşusu acil bir durumda koşar

Benim arabam da eli yüzü düzgün değil ki..
Süspansiyon diye bir şey yok, ha at arabası ha 2006 picanto
Bir bebegimiz var devlet yardimi almiyoruz, esim calisiyor su an sadece ve almak istedigimiz arabayi 6-7 ay falan kredi odeyerek alabiliriz burada, az once Tr fiyatlarina baktim bir daha sok oldum 2-3 milyon arasinda degisiyor, bu halk nasil karsilasin o fiyati ya

Ayy anlamazlar Avrupada arabalar bedava veriliyor su yakıyor onlar benzinin dünya çapında varil fiyatına bakan da yok ayrıca

Ayy anlamazlar Avrupada arabalar bedava veriliyor şu yakıyor onlar benzinin dünya çapında varil fiyatına bakan da yok ayrıca
Niloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.

Niloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.
Tabii ki de İngilterede kolay olacak Türkiye İngiltere gibi somurseydi Afrikayi hey yavrum heyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…