Ayy olay berbat ama ifade şekline güldümevet tam olarak o dönemler
Döviz alıp koyuyoruz kenara ama mesela dolar ve euro nun da kendine has bir enflasyonu var.Benim maaş hesabım duruyor. Sadece harcadığım kadarını bankada tutuyorum. Yüklü paranız varsa TL olarak neden tutuyorsunuz? Maalesef sürekli değer kaybına uğruyor Türk Lirası.
Japon para birimiyle Türk lirasının aynı değil ki?paradan önce konuşulacak daha önemli şeylerimiz var..Japonya’ya göre de onların paraları değerli..bulgaristanın bile parası bizim türk lirasından kaç kat değerli hale geldi..edirneye gelip arabalarını tıka basa doldurup güle oynaya gidiyorlar..ben bunu anlamıyorum beden ben başka ülkelerde daha fazla para ödeyip bişeyler alırken onların gelip benim ülkem de çerez alır gibi herşeylerini alıp gidiyorlar?bu beni üzüyor bence sadece bana değil benim gibi düşünen herkesi üzüyor..ona bakılırsa yurtdışında arabalar rahatlıkla alınabiliyor ötv kdv hiçbiri yok ben alacağım zaman kendi ülkemde bir araba parası daha üstüne ekliyorum..neden gerçekten neden?
Benim kediler cins değil cins hayvanı olanlar iki kat beyaz türk olur mu ya da biz yarı beyaz türk müyüz? Kafamda deli sorular
Ben o zamanlar sıradan bir ortadirek olarak sokak hayvanı besliyordum. Zengün olaydım evimde de hayvanım olardı
Elitim ve pempe popoluyum diyorum neden anlamıyorsunuz? Meybilin nimyork maskaram, kedi, köpek ve papağanlarım var.Mamalarından %18 KDV alınıyor. CB evcil hayvan sahiplerine 'beyaz türkler' dedi ya zengin sanıyor bizi
Gerçekten. çıkmışlar balkona eller birlikte
Korku mu babam korkacak neyden çok pardon üff bende gozardisiniz başka mesajları açınca gördüm saçmalamayın birbdaha da alintilamayin beniŞair burada ne anlatmak istedi? Çok nefret sevgiye mi dönüşüyor yoksa korku imparatorluğundan dolayı mı Erdoğan dedi?
Sen bembeyaz türksün hiç evcil hayvanı olmayan fakirlerle miyavtap bile olmaElitim ve pempe popoluyum diyorum neden anlamıyorsunuz? Meybilin nimyork maskaram, kedi, köpek ve papağanlarım var.
Bestelere dipdiberdi
Şu an önüme düştü, yok öyle bişi diyo.
Yani aslında gerçek ama montaj olduğunu mu iddia ediyor?
Şu an önüme düştü, yok öyle bişi diyo.
Bütün bu tartışmaların baş sebebi de zaten "Almanya bizi kıskanıyor" gibi saçma sapan cümleleri ortaya atanlardır. Adamlar Mercedes, BMW, Audi gibi dünya devi otomobilleri üretirken senin zar zor üretilen her bir parçası ithal olan toggunu niye kıskansın akıl var mantık varmarkel apartman dairesinde yaşarken bizimkinin sarayını kıskandıysa bilemem ama.
Onu desede ama montaj ama bu ama şu ..Yani aslında gerçek ama montaj olduğunu mu iddia ediyor?
Attmasin ya bestepeden foto verdi habertürk göze soka sokaYani aslında gerçek ama montaj olduğunu mu iddia ediyor?
Ben de anlamadım.Yani aslında gerçek ama montaj olduğunu mu iddia ediyor?
Yani öyle zaten ev fiyatları dışında dövizi TL'ye bile çevirsen buradaki fiyatlarla kıyas edilemeyecek kadar makas farkı var arada bu konuyu tartışmak bile absürt.Madem konu arabalardan açıldı bir örnek vermek istiyorum. Benim 2006 model k*a picanto otomobilim var. Küçücük ekonomik bir arabadır, bilenler bilir.
2015 yılında 74 bin km de aldım, 17.000 TL ye
Şimdi sarı sitede 185 bin tl den başlıyor hem de 200 bin km ye gelmiş araçlar! Allahın tenekesi ya nasıl iki yüz bin ortalama olur!
3 yıl önce ankara antlaşmasına başvuru yapmıştım, o zaman iş planı ve finansal akış şeması hazırlamıştım. Fiyatları karşılaştırmam gerekmişti, benim arabayı orda 700 sterline alabiliyorsun, yani aşağı yukarı 16 bin tl kusür.
Şimdi bunu da ateyizler açıklasın bana
Not olarak eklemek istediğim de şu, özellikle de batı avrupada insanlar arabalara bu kadar çok para dökmüyorlar. Altlarında araba var mı ona bakıyorlar. Almanya!da İsviçre de lüks araçlara binenler bizim türkler ile ortadoğu ve balkanlardan göçen diger vatandaşlar...
Demis benim yanımda dsp lideri vardi onu kesmişler bunu yapıştırırlar fetoculer diyo yüksek zekalı genclereBen de anlamadım.
Üzdübende gozardisiniz başka mesajları açınca gördüm
Hep beraber el ele balkonda poz verdi liderler;ama sanırım el ele olduğu kişi Hüdapar genel başkanı değildi.Ben de anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?