Bu saaten sonra aydınlansan ne olacak arkadaşım,sizin için tren kaçtı artık.mesela tam olarak neyinden memnunsunuz?
gerçekten merak ediyorum ve aydınlanmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saaten sonra aydınlansan ne olacak arkadaşım,sizin için tren kaçtı artık.mesela tam olarak neyinden memnunsunuz?
gerçekten merak ediyorum ve aydınlanmak istiyorum.
Bakınız muhteşem yüzyılYav tarih okumaya ne gerek var.. sonradan genelde gayrimüslim kadinlarla evlenip çogalan insanlarin torunu nasil oluyorsun senkuruluş zamanı hariç adamların soyu hep gavur dediginiz hristiyan, yahudiden devam etmişken yıkılana kadar müslüman biri nasil osmanli atam der.. ha dersin ki evlenince musluman olmuşlar ee kanı ne yapacaksın
![]()
bunun açılımı ''bende seviniyorum ama neye sevindiiğimi bilmiyorum'' demek..Bu saaten sonra aydınlansan ne olacak arkadaşım,sizin için tren kaçtı artık.
Aydınlatın bizi lütfen bilgiye açız çünkü.Bu saaten sonra aydınlansan ne olacak arkadaşım,sizin için tren kaçtı artık.
Devsirme sistemini bilmiyorlar herhalde.. tamam ilk zamanlar eşler şehzade analari hep türktü ama sonra soy hep yabanci kadinlardan devam etti..Bakınız muhteşem yüzyıl![]()
aşırı aydınlar bizleri umutsuz vaka olarak görüyorlar.Aydınlatın bizi lütfen bilgiye açız çünkü.
Maaşı dolarla mı alıyoruz, dolar artıyorsa bize ne diyenlerden de olabilir. İcralar hacizler durdurulmuştu, tek tek patlamaya başlayacak seçim var diye askıya alınan her şey.bunun açılımı ''bende seviniyorum ama neye sevindiiğimi bilmiyorum'' demek..
Şimdi sana nasıl yahudi hırıstiyan dersin diye kızarlar.onlar demeden ben diyeyim tarih oku oku oku.Yav tarih okumaya ne gerek var.. sonradan genelde gayrimüslim kadinlarla evlenip çogalan insanlarin torunu nasil oluyorsun senkuruluş zamanı hariç adamların soyu hep gavur dediginiz hristiyan, yahudiden devam etmişken yıkılana kadar müslüman biri nasil osmanli atam der.. ha dersin ki evlenince musluman olmuşlar ee kanı ne yapacaksın
![]()
kaba tabirle içimizden geçecekler... geçtikleri yetmezmiş gibi..Maaşı dolarla mı alıyoruz, dolar artıyorsa bize ne diyenlerden de olabilir. İcralar hacizler durdurulmuştu, tek tek patlamaya başlayacak seçim var diye askıya alınan her şey.
Osmanlı geçmiş bitmiş daha neyin özlemi bu böyle anlamıyorum ki.Devsirme sistemini bilmiyorlar herhalde.. tamam ilk zamanlar eşler şehzade analari hep türktü ama sonra soy hep yabanci kadinlardan devam etti..
Çocukluk siyaset günlerini çok özlüyorum artık,evet etraf karışıktı sağ sol dönemleri feciydi ama halk bu kadar ayrışmamıştı.aşırı aydınlar bizleri umutsuz vaka olarak görüyorlar.
üZerine işiyor kisminda beni kaybetti.. bilinçaltinda ne var kardesim senin diyesim geldiSeçim zamanı ropörtaj yapıyorlar.kadın niye chp ye oy vermediğini anlatıyor.kabataş zamanı işte deri pantolon çıplak erkek falan olayı oldu.dedim ki buna hemen inanmamalıyım açtım youtup ta izledim görüntüleri dedi.muhabir hani nerde beraber izleyelim deyince kaçtı gitti.
Şimdi sana nasıl yahudi hırıstiyan dersin diye kızarlar.onlar demeden ben diyeyim tarih oku oku oku.
Ne gerek var böyle şeylereKatılıyorum
ozamanlar görüş ayrılığı vardı haklısın ama bu bambaşka bir ayrılık. bu insanlığın, dinin, inancın ayrımı.. bölündükOsmanlı geçmiş bitmiş daha neyin özlemi bu böyle anlamıyorum ki.
Çocukluk siyaset günlerini çok özlüyorum artık,evet etraf karışıktı sağ sol dönemleri feciydi ama halk bu kadar ayrışmamıştı.
Fanteziye bakarmısın velevki oldu kim müsade eder buna adamı linçederler orada resmen leşini sererler o anda.üZerine işiyor kisminda beni kaybetti.. bilinçaltinda ne var kardesim senin diyesim geldi
Bu zaten başka bir durum hiç yaşanmamış olayları yaşıyoruz yıllardır.ozamanlar görüş ayrılığı vardı haklısın ama bu bambaşka bir ayrılık. bu insanlığın, dinin, inancın ayrımı.. bölündük
Bitermi bu bölünme bilmiyorum insallah biyerde barış huzur icinde ayrışma olmadan yasarizozamanlar görüş ayrılığı vardı haklısın ama bu bambaşka bir ayrılık. bu insanlığın, dinin, inancın ayrımı.. bölündük
Bu zaten başka bir durum hiç yaşanmamış olayları yaşıyoruz yıllardır.
bizi bu noktaya getirdiler sanki mevcut hükümeti savunmayan herkes din düşmanıymış gibi davranılıyor. öyle sağlam manipülasyon yapıldı ki herkes buna inandı.Bitermi bu bölünme bilmiyorum insallah biyerde barış huzur icinde ayrışma olmadan yasariz