• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Herşeyde bir hayır vardır.

Ben bir dönem arabasına bayrak asanlara ceza yazıldığını hatırlıyorum.gezi olaylarındanhemen sonraydı sanırım
Çözüm sürecinde galiba o,ben de hatırlıyorum.Neler yapmadılar ki,şimdi de vatan bayrak sevgisinden dem vuruyorlar.Kendilerine oy vermeyeni hain ilan ediyorlar.

Yukarıda ve şu yazdıklarım bu konuda ilk ve son kez düşüncelerimin ifadesidir. Zaten başlıkta kapanır gider.

Olan fikir ayrılığı yaşayan arkadaşlıkların bitmesine, karşılıklı hakaretlere mazur kalanlara olmuştur.

Secim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun.

Ülkeden kaçacağım diyen korkaklara da sözüm ; Türkiye'ye gelen mültecilerin farkınız yok. Diyorum ya ülkesini savunurken (fikri olarak da dahil buna) ölmeyen, davasını yarıda bırakanlar Ege sularında boğulup(mecazidir) ölsün.

Hayde selametle
Gençler korkak olduğu için kaçmıyor geleceği için gidiyor hiç hoş değil bu soyledikleriniz. Biz vatanimizi seviyoruz, bu muameleyi görmek istemiyoruz yurt dışına gitmek istediğimiz için.

Pırıl pırıl :KK53:
IMG_6414.webp

Back
X