- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Türkten gelip turkü begenmeyen ne üdü belirsizlerOsmanlı hanedanliginda Türk denilince ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyordu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkten gelip turkü begenmeyen ne üdü belirsizlerOsmanlı hanedanliginda Türk denilince ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyordu.
Yahu kendilerini yaktılar havai fişek atacağız diye.4yaşında kız çocuğu vuruldu.iyipli bir genç bıçaklandı.bunlar kazanınca olduuu
Öyle lanse edildide ondan,argümanlqrı hazırdı dindi işte.bizi bu noktaya getirdiler sanki mevcut hükümeti savunmayan herkes din düşmanıymış gibi davranılıyor. öyle sağlam manipülasyon yapıldı ki herkes buna inandı.
Bana yazar mısın bildiklerini lutfennnİnanç konusuna girmeyeceğim.karısı yanında olayınada çook eskiden sıradan bir insanken aynı mahallede yaşayan insanların anlatımlarıyla karısına saygısını yazmayacam sonuçta bir iddia.ayrıca kadına saygı bütün kadınlara gösterilmeli sadece karısına değil.lgbt ye girmeyelim orası çok çok fena öyle böyle değil.Demirtaş serbest kaldığında bizleri hatırlayın.o konuda hükümete birazcık kırgın olun
Allah, Maşallah deyince açıldı bütün kapılar. Dini alet ettiler. bizim payımıza dinsizlik düştü.Öyle lanse edildide ondan,argümanlqrı hazırdı dindi işte.
Çünkü din çok ince bir çizgidir.Allah, Maşallah deyince açıldı bütün kapılar. Dini alet ettiler. bizim payımıza dinsizlik düştü.
üç beş kuruş yardımı, iki torba makarnayı fakire verdiler; kendileri cümle akrabası yatlarda katlarda ayakkabı kutusu doldurdu.
şimdi daha beter bir noktaya geliyor herşey.
Anlatamıyorsun ki. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Her şeyi tüm dünya öyle diye diye hazmediyorlar. Dünya sefalet endeksinde 10’a, Arjantin, Zimbabwe, Venezuela, Sudan gibi ülkelerle aynı lige girmişiz, daha konuşacak bir şey yok. Bizim halkın seçimlerine karşı yapacağımız çok bir şey kalmadı, en son dolar 10 olacak diyenleri gözaltına alıyorlardı; dolar 20’yi devirdi; 30’u da devirecek. Ben uzun bir süreden beri yavaş yavaş bankalardan çekerek kuruşumu bırakmadım, kendime yeni bir yol çizmeye hazırlanıyorum. Resmen döviz kıtlığı var, 5 bin dolar çekmek için randevu alıyorsun. Yanmayı seçen yansın, ben bunlarla yanmayacağım bu hengamede.kaba tabirle içimizden geçecekler... geçtikleri yetmezmiş gibi..
Adam euro kazaniyorsa euro da harciyor. Kazanirken 21 ile carpiyorsunuz harcarken neden 21 ile carpmiyorsunuz. Turkiye'de kiyma 200-300 tl oldu ise almanya'da da 10-15 euro oldu. (Domuz kiymasi ayri) Kaldi ki avrupa da yasayan adam calisiyor kazaniyor. Lutfen bu "kur", "Ucuzluk, pahalilik" ve "Alim Gucu" arasindaki farki anlayin.Curly beğenmedim atmışsınız ama bence dediğimde haklıyım..yurtdışında yaşayan insanlar orada euro ve ya dolar olarak alıyorlar maaşlarını..benim ülkemde kıymanın kilosu 200-300 olmuşsa ekonomi yerlerdeyse ve Türk lirasının diğer para değerlerine göre değersizleştiyse dediğimde haklıyımdır..acaba neden beğenmediğinizi açıklar mısınız?çok merak ettim
Ben az evvel Twitter'da gördüm. Hollanda'da genç bir adamın elinde havai fişek patlamış. Kutlama yapacağım derken elinden olmuş. Doktor değilim ama o el daha da işlevini kazanmaz. Yok böyle bir parçalanma. Gördüğüm görüntüyü aklımdan silmek istiyorum.Bir tane de 3 yaş ve Trabzon'dan vefat var. Trabzon'da 4 te yaralı varmış.
Çok biliyor zannediyorsunuz kendinizi cehalet paçalarınızdan akıyor,devşirme dediğiniz sistemde sadece erkek çocukları alınırdı;kız çocuklar değil.Adam asker yetiştirmek için alıyorAman Allah'ım sizi hezeyanlarınızla başbaşa bırakmak lazım.Devsirme sistemini bilmiyorlar herhalde.. tamam ilk zamanlar eşler şehzade analari hep türktü ama sonra soy hep yabanci kadinlardan devam etti..
Sence bankadan türk parasınıda komple çekmek gerekir mi?üç kuruş para var o da giderse yanarız artıkAnlatamıyorsun ki. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Her şeyi tüm dünya öyle diye diye hazmediyorlar. Dünya sefalet endeksinde 10’a, Arjantin, Zimbabwe, Venezuela, Sudan gibi ülkelerle aynı lige girmişiz, daha konuşacak bir şey yok. Bizim halkın seçimlerine karşı yapacağımız çok bir şey kalmadı, en son dolar 10 olacak diyenleri gözaltına alıyorlardı; dolar 20’yi devirdi; 30’u da devirecek. Ben uzun bir süreden beri yavaş yavaş bankalardan çekerek kuruşumu bırakmadım, kendime yeni bir yol çizmeye hazırlanıyorum. Resmen döviz kıtlığı var, 5 bin dolar çekmek için randevu alıyorsun. Yanmayı seçen yansın, ben bunlarla yanmayacağım bu hengamede.
Benim maaş hesabım duruyor. Sadece harcadığım kadarını bankada tutuyorum. Yüklü paranız varsa TL olarak neden tutuyorsunuz? Maalesef sürekli değer kaybına uğruyor Türk Lirası.Sence bankadan türk parasınıda komple çekmek gerekir mi?üç kuruş para var o da giderse yanarız artık
Niye yazmış acaba dolarin hareketleri hepimizi etkileyecek ya ekonomik olarak ondan olabilir mi acaba.. seni ne ilgilendiriyor demişin ya nasil ne ilgolendiriyor.. yalnızca dolarla işi olanı mi ilgilendiriyor dolarin yükselip düşmesiAma sen yazdiginida unutuyosun bunu yazan sensin ya chance office tabelasi misin sen ara ara guncellemede yapiyor musun
bende bu hengamede yanmak istemiyorum ama sarsıntı öyle büyük ki burada yaşadıkça altında kalmamak imkansız. Sefalet endeksinde 10'dayız ama avrupa bizi kıskanıyor.Anlatamıyorsun ki. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Her şeyi tüm dünya öyle diye diye hazmediyorlar. Dünya sefalet endeksinde 10’a, Arjantin, Zimbabwe, Venezuela, Sudan gibi ülkelerle aynı lige girmişiz, daha konuşacak bir şey yok. Bizim halkın seçimlerine karşı yapacağımız çok bir şey kalmadı, en son dolar 10 olacak diyenleri gözaltına alıyorlardı; dolar 20’yi devirdi; 30’u da devirecek. Ben uzun bir süreden beri yavaş yavaş bankalardan çekerek kuruşumu bırakmadım, kendime yeni bir yol çizmeye hazırlanıyorum. Resmen döviz kıtlığı var, 5 bin dolar çekmek için randevu alıyorsun. Yanmayı seçen yansın, ben bunlarla yanmayacağım bu hengamede.
Ben 2. Turdan önce cektim valla tl nin degeri kalmadigindan malum gidip altinla yatirim yaptim az ama olsun tabi simdiki korkum artik ihtiyac halinde elimizdeki altını dahi bozduramayacak hale gelmez insallah ekonomimizSence bankadan türk parasınıda komple çekmek gerekir mi?üç kuruş para var o da giderse yanarız artık
Bankadan bende çektim,artık randevumu veriyırlar cidden bankadan.Anlatamıyorsun ki. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Her şeyi tüm dünya öyle diye diye hazmediyorlar. Dünya sefalet endeksinde 10’a, Arjantin, Zimbabwe, Venezuela, Sudan gibi ülkelerle aynı lige girmişiz, daha konuşacak bir şey yok. Bizim halkın seçimlerine karşı yapacağımız çok bir şey kalmadı, en son dolar 10 olacak diyenleri gözaltına alıyorlardı; dolar 20’yi devirdi; 30’u da devirecek. Ben uzun bir süreden beri yavaş yavaş bankalardan çekerek kuruşumu bırakmadım, kendime yeni bir yol çizmeye hazırlanıyorum. Resmen döviz kıtlığı var, 5 bin dolar çekmek için randevu alıyorsun. Yanmayı seçen yansın, ben bunlarla yanmayacağım bu hengamede.
Ablacim senden alinti yaptim kusura bakma, ama senden baska alintilanacak yazilari arayamadim.Curly beğenmedim atmışsınız ama bence dediğimde haklıyım..yurtdışında yaşayan insanlar orada euro ve ya dolar olarak alıyorlar maaşlarını..benim ülkemde kıymanın kilosu 200-300 olmuşsa ekonomi yerlerdeyse ve Türk lirasının diğer para değerlerine göre değersizleştiyse dediğimde haklıyımdır..acaba neden beğenmediğinizi açıklar mısınız?çok merak ettim
Sanki bana her türlü değer kaybına uğruyoruz gibi geliyor.nerden tutsak elimizde kalıyor.çok ta anlamıyorum aslında.dolar falanda yok ülkede alamıyorsun.sadece dolar euro be altın hesabı açmayın bankada dediler.gerkirse yastık altın tutun bir süre diyorlarBenim maaş hesabım duruyor. Sadece harcadığım kadarını bankada tutuyorum. Yüklü paranız varsa TL olarak neden tutuyorsunuz? Maalesef sürekli değer kaybına uğruyor Türk Lirası.
Suriyeliler 15 gun once bu topraklara geldi zannediyor herhalSiz 1. Tur ile 2. Tur arasındaki oy farkını gördünüz mü?
Çok az fark var birincinin.
15 günde 3 milyon vatandaşlık vermek ne alaka önceden verilmiştir.
Cidden oy sayılarını gördünüz mü?
Dediğiniz komik duruyor çünkü.
Aynen trajikomik, ben çocuğa birşey olsa üzülürdüm...Adama üzülmedim doğrusuYani işi şova dökecek diye canından da oldu. Korkunç. Biraz da trajikomik.