Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
En çok canımı yakanda o oldu terörist denmesi insanlarin buna inanıp linclenmek
Öyle güzel algı yaptılar öyle güzel yapıştırdılar ki.e kitlesiini biliyor adam.biride demeki neler diyorsun sen.halkımın yarısını nasıl böyle suçlarsın.daha dur sonra hizbullahçı olacağız.

Beka meselesi dediler montaj olduğu ortaya çıkmasına rağmen inanilmamis

Gençler korkak olduğu için kaçmıyor geleceği için gidiyor hiç hoş değil bu soyledikleriniz. Biz vatanimizi seviyoruz, bu muameleyi görmek istemiyoruz yurt dışına gitmek istediğimiz için.

sizin tezinize göre mültecilere de laf söylemeyin olur mu?

onlarda korktuğu için değil geleceği için göç ediyor...

lütfen benden alıntı yapmayın artık, beğenmedim seçin geçin

Uzanamayinca deriliye mundar demişler
Seçim zamanı ropörtaj yapıyorlar.kadın niye chp ye oy vermediğini anlatıyor.kabataş zamanı işte deri pantolon çıplak erkek falan olayı oldu.dedim ki buna hemen inanmamalıyım açtım youtup ta izledim görüntüleri dedi. muhabir hani nerde beraber izleyelim deyince kaçtı gitti.

"Trabzon’da AKP kutlamalarında, 1 ölü 4 yaralı​

Trabzon'da, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması sonrası kutlamalarda havaya ateş açarken tutukluk yapan silahını kontrol eden Yakup Hendem (75), tabancanın ateş almasıyla kendini vurdu. Hendem, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirirken, kentin farklı ilçelerindeki kutlamalarda ateşlenen silahlardan çıkan mermilerin isabet ettiği 1'i çocuk 4 kişi yaralandı."​

Biraz önce okuduğum haber. Yazık değil mi? çocuklar ölseydi ne olacaktı?

Yazık yazik

Düşün kazanınca böyle.kaybetseler neler yaparlardı.dedim diye kılıf bulmakta çok maharetlisin dedi.

Hı hı. Nasıl Osmanlı karşıtlığı kokuyor yazınız. Bi siz tarih okudunuz
Yav tarih okumaya ne gerek var.. sonradan genelde gayrimüslim kadinlarla evlenip çogalan insanlarin torunu nasil oluyorsun sen kuruluş zamanı hariç adamların soyu hep gavur dediginiz hristiyan, yahudiden devam etmişken yıkılana kadar müslüman biri nasil osmanli atam der.. ha dersin ki evlenince musluman olmuşlar ee kanı ne yapacaksın

Yazık değilmi giden cana,yaralanan insanlarımıza.

Yani işi şova dökecek diye canından da oldu. Korkunç. Biraz da trajikomik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…