Herşeyde bir hayır vardır.Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Çözüm sürecinde galiba o,ben de hatırlıyorum.Neler yapmadılar ki,şimdi de vatan bayrak sevgisinden dem vuruyorlar.Kendilerine oy vermeyeni hain ilan ediyorlar.Ben bir dönem arabasına bayrak asanlara ceza yazıldığını hatırlıyorum.gezi olaylarındanhemen sonraydı sanırım
Onu atlamışımBunu sen mi yazdın mianayargı sisteminin içini boşaltan hangi iktidar acaba? CB yargıda değişiklik yapalı uzun zaman oldu zaten.
Ee idam isteyince gerici oluyoruzBurada cezaların caydırıcı olması lazım,öyle bir ceza olacak ki bak adam bir daha kadını rahatsız edebiliyormu acaba.
havucun zamanı geçiyor ne az ise o pahalı olur ,sadece bilgiDün havuç 59 liraydı markette noluyor dedim
Halkını ikiye böldü,halkının yarısına terörist dedi.Hic bir suçu yok canımBen de evimde sadece sevindim,beni de över misin?
Herkes bir değil onlar öyle yaptı diye cumhurbaskani mi suçlu?
İnşallah olur artık.bir ara idam filan dendi neoldu bilmiyorum.Burada cezaların caydırıcı olması lazım,öyle bir ceza olacak ki bak adam bir daha kadını rahatsız edebiliyormu acaba.
Ee siz de yarısından çoğuna cahil diyorsunuz ne olacak?Halkını ikiye böldü,halkının yarısına terörist dedi.Hic bir suçu yok canım.
Havucu 60 lira yapanları idam mj edelim?Marketleri,kasaplari,ev sahiplerini hepsini idam mj edelimEe idam isteyince gerici oluyoruz
havucun zamanı geçiyor ne az ise o pahalı olur ,sadece bilgi
Cahil ve teröristi aynı kefeye mi koyuyorsunuz?Ee siz de yarısından çoğuna cahil diyorsunuz ne olacak?
İdam gelsin lazım tecavüzcülere sapkınlara.Ee idam isteyince gerici oluyoruz
havucun zamanı geçiyor ne az ise o pahalı olur ,sadece bilgi
Çok oldu zaten kaldırılalı .İnşallah olur artık.bir ara idam filan dendi neoldu bilmiyorum.
Daha kendi milletini tanıyamamış.nasıl gaza getirilen kışkırtılmaya meyilli bir millet olduğunu anlayamamış.anlamak için onlara teee katliam dönemlerini okumalarını tavsiye edlim.Halkını ikiye böldü,halkının yarısına terörist dedi.Hic bir suçu yok canım.
Gençler korkak olduğu için kaçmıyor geleceği için gidiyor hiç hoş değil bu soyledikleriniz. Biz vatanimizi seviyoruz, bu muameleyi görmek istemiyoruz yurt dışına gitmek istediğimiz için.Yukarıda ve şu yazdıklarım bu konuda ilk ve son kez düşüncelerimin ifadesidir. Zaten başlıkta kapanır gider.
Olan fikir ayrılığı yaşayan arkadaşlıkların bitmesine, karşılıklı hakaretlere mazur kalanlara olmuştur.
Secim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun.
Ülkeden kaçacağım diyen korkaklara da sözüm ; Türkiye'ye gelen mültecilerin farkınız yok. Diyorum ya ülkesini savunurken (fikri olarak da dahil buna) ölmeyen, davasını yarıda bırakanlar Ege sularında boğulup(mecazidir) ölsün.
Hayde selametle
En çok canımı yakanda o oldu terörist denmesi insanlarin buna inanıp linclenmekHalkını ikiye böldü,halkının yarısına terörist dedi.Hic bir suçu yok canım.
Ah bide niye kaldırıldığını bilseler.neyseÇok oldu zaten kaldırılalı .
Yanlış anlaşılacak birşey yok evet gördüm ayakta duramıyor iğreniyorum hepsindenakil yaşta degil bastadir cnm sakin yanlis anlama beni ama erdogan cokmu genc sanki ayakta duracak hali kalmamis gormedinmi dun konusma yaparken elleri titriyodu
bnde ulkeyi bu duruma getirenlerden iğreniyorumYanlış anlaşılacak birşey yok evet gördüm ayakta duramıyor iğreniyorum hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?