- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
Elbette göreceğizbiz görür müyüz bilmem..
Yeminle içimde sıkıntı varİnşallah sokaklara dökülüp kutlarlar cumhuriyetin kuruluş yıldönümünü ozaman gorecem ben daaat daaat kornalari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette göreceğizbiz görür müyüz bilmem..
Yeminle içimde sıkıntı varİnşallah sokaklara dökülüp kutlarlar cumhuriyetin kuruluş yıldönümünü ozaman gorecem ben daaat daaat kornalari
Bir kişide demediki nasıl ya bu benim ülkemin bayrağı nesen ceza yazılır.ne de olsa bu millet çapulcu, bu millet sürtük
Rabbim hayra çıkarsın kardeşim insallahhhElbette göreceğiz
Yeminle içimde sıkıntı var
Çünkü hipnotize olmuslarBir kişide demediki nasıl ya bu benim ülkemin bayrağı nesen ceza yazılır.
İfade özgürlüğünü kullanmaya çekiniyor milletBir kişide demediki nasıl ya bu benim ülkemin bayrağı nesen ceza yazılır.
Öyle maalesef.memleketin bölünmesini izlemek çok acı verici. bizi bu hallere getirene yazıklar olsun
Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
Bunlar cidden tam fanatik tipler.
Bu saatten sonrada kimse kullanmaz.İfade özgürlüğünü kullanmaya çekiniyor millet
İnşallah güzel günlerde gelecek mutlaka.Rabbim hayra çıkarsın kardeşim insallahhh
Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.Rabbim hayra çıkarsın kardeşim insallahhh
Elazığlı kardeşim lütfen insanlarla dalga geçme!Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.
Sizi bu anlamda kutluyorum.Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Neyin savunmasını yapıyorsunuz hala,bir çok kadın müracaat edip sonuç bile alamadılar,hiç mi okumadınız duymadınız bunları.Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.
Sorun o deil canım sorun kadını öldüren erkeğin elini kolunu sallayarak çıkması o iktidarın suçu deil.cumhurbaskanimiz yargida büyük değişiklik yapacaktır diye düşünüyorum.Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.
Yahu kendilerini yaktılar havai fişek atacağız diye.4yaşında kız çocuğu vuruldu.iyipli bir genç bıçaklandı.bunlar kazanınca olduuuSizi bu anlamda kutluyorum.
Her zaman her duruma bir kılıf uydurmakta maharet ister.
PekiElazığlı kardeşim lütfen insanlarla dalga geçme!
Sokakta niye bana denk gelmez bu dayılar yada teyzeler.Video çeken kıza açık diye tüküren bir teyze vardı.bir muhabire bu ne biçim kıyafet diye çemkiren bir amca vardı.hatta eski ama adam kadına başın açık falan dedi diye az daha teyze dövecekti sanane diye.
Burada cezaların caydırıcı olması lazım,öyle bir ceza olacak ki bak adam bir daha kadını rahatsız edebiliyormu acaba.Sorun o deil canım sorun kadını öldüren erkeğin elini kolunu sallayarak çıkması o iktidarın suçu deil.cumhurbaskanimiz yargida büyük değişiklik yapacaktır diye düşünüyorum.
Bunu sen mi yazdın mianaSorun o deil canım sorun kadını öldüren erkeğin elini kolunu sallayarak çıkması o iktidarın suçu deil.cumhurbaskanimiz yargida büyük değişiklik yapacaktır diye düşünüyorum.
Ben de evimde sadece sevindim,beni de över misin?Yahu kendilerini yaktılar havai fişek atacağız diye.4yaşında kız çocuğu vuruldu.iyipli bir genç bıçaklandı.bunlar kazanınca olduuu