• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
Bunlar cidden tam fanatik tipler.
Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.

Rabbim hayra çıkarsın kardeşim insallahhh
Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.

Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Sizi bu anlamda kutluyorum.
Her zaman her duruma bir kılıf uydurmakta maharet ister.

Bu dönemde mi bu ülkede mi öldürülüyor sadece kadınlar, asıl bu dönemde kadın korundu.Kadin başvurduğu an uzaklaştırma kararı çıkıyor.Insan bozuksa iktidar ne yapsın.
Neyin savunmasını yapıyorsunuz hala,bir çok kadın müracaat edip sonuç bile alamadılar,hiç mi okumadınız duymadınız bunları.
Kaç tane dilekçe verip korunamayan kadınlarımız öldürüldü,mahkemeye kravatla çıkıp iyi hal indirimide aldılar bu şerefsizler.

Sorun o deil canım sorun kadını öldüren erkeğin elini kolunu sallayarak çıkması o iktidarın suçu deil.cumhurbaskanimiz yargida büyük değişiklik yapacaktır diye düşünüyorum.

Sorun o deil canım sorun kadını öldüren erkeğin elini kolunu sallayarak çıkması o iktidarın suçu deil.cumhurbaskanimiz yargida büyük değişiklik yapacaktır diye düşünüyorum.
Burada cezaların caydırıcı olması lazım,öyle bir ceza olacak ki bak adam bir daha kadını rahatsız edebiliyormu acaba.

Bunu sen mi yazdın miana😱 yargı sisteminin içini boşaltan hangi iktidar acaba? CB yargıda değişiklik yapalı uzun zaman oldu zaten.

Back
X