İnce gelmez tarafını belli etti. yazdıklarınızı sabah izlediğim haberlerden sonra sonuna kadar katılıyorum.Seçimle ilgili görüşüm; hala kendini başarılı sanan ölmüş ama üzerine toprak atılmamış olan Sn Kemal Kılıçdaroğlu yerini ivedi olarak genç birine devretmelidir. Genç ile kastım İnce vb yaş grubu değil daha da gençlerdir.
Artık yeter iktidarın bu rahatlığını en büyük sorumlusu muhalefet yapamayan sözde muhalefettir.
Artık demin bile izledim yeter dedim. Buradayız gitmiyoruz demesi.Yok öyle olmadi o. Ama bence en büyük desteği Kılıçdaroğlu kendini aday yaparak verdi Erdoğan'a. Hala da istifa etmiyor 2028 için muallak ama 2032 seçimleri kesin bizim diyormuş öyle diyorlar
ekrem başkanım geçse keşke chp nin başına.İnce gelmez tarafını belli etti. yazdıklarınızı sabah izlediğim haberlerden sonra sonuna kadar katılıyorum.
Şimdi hanım abla her insan aynı olmuyor. Bizim bir komşumuz vardı. Kadının eşi emekliydi, üstüne gider iki işte birden çalışırdı. Kadın hayatında bir gün çalışmamıştı. Para nasıl idare edilir fikri yoktu. Agop'un kazı gibi verileni alırdı. Gün gezmesi, sosyete pazarı, akraba gezmesi vs. idi uğraşları. O kadar gamsızdı ki anlatamam, hayat toz pembeydi ona. Annem hayret ederdi haline. Dünyadan bihaber yaşıyordu işte. Yani böyle insanlar var.Bu kadar rahatlıkta iyi değil ki,birazda ülke sorununa çare arasın.
İnce gelmez tarafını belli etti. yazdıklarınızı sabah izlediğim haberlerden sonra sonuna kadar katılıyorum.
Evet üzüntü en büyük hastalıkları doğurur Atatürk’ün genç yaşında ölme sebebi bu .Ama bak depremde yüzbinlerce insan ölmesine rağmen suçluluk duymayanlar 70 inde bile kükreyip saldırıyorlar etraflarına:) Valla bence doğru yapıyor. Her şeyi kafaya takan hasta olur.
30'umda teşhisli iki kronik hastalığım var. Üçüncüsü de yolda. Millet bebe doğuruyor ben hastalık.
Şerh odaklari üç harfliler yapıyor bu zamları kuzum,unuttun muÇoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.
Mutlaka öylede ben nasıl yaşıyorum diyede bir akıl tutulması yaşaması lazım artık.Şimdi hanım abla her insan aynı olmuyor. Bizim bir komşumuz vardı. Kadının eşi emekliydi, üstüne gider iki işte birden çalışırdı. Kadın hayatında bir gün çalışmamıştı. Para nasıl idare edilir fikri yoktu. Agop'un kazı gibi verileni alırdı. Gün gezmesi, sosyete pazarı, akraba gezmesi vs. idi uğraşları. O kadar gamsızdı ki anlatamam, hayat toz pembeydi ona. Annem hayret ederdi haline. Dünyadan bihaber yaşıyordu işte. Yani böyle insanlar var.
Iste feraset ıste fazilet ıste adam gıbı adamlık2. Tur seçimlerinde 10.356.190 seçmen oy kullanmamış.
Borellus dunkü yazına cevap veremedim sordum kaldı oyle gecmıs olsun, ne durumda Suan babanŞerh odaklari üç harfliler yapıyor bu zamları kuzum,unuttun mu.Yarın öbür gün market yağmalama videoları gelir.
Çok kötü değil canım,bilinci falan yerinde ama bobreklerde sıkıntı çıktı.Onu kontrol altına almaya çalışıyorlar.Çok teşekkür ederimBorellus dunkü yazına cevap veremedim sordum kaldı oyle gecmıs olsun, ne durumda Suan baban
Dunku secimi iktidar kazanmadi;muhalefet kaybetti.Dün esimle yaptigi aciklamasindan sonra ustumuzu basimizi parcalayacaktik hani tabir yerindeyse sinirden.Birakmayacak mucadeleye devam dedi resmen.Bu nasil bir akil tutulmasi.He sunu da soyleyeyim Kilicdaroglu giderken yaninda goturulmesi gerekenler listem de var.Seçimle ilgili görüşüm; hala kendini başarılı sanan ölmüş ama üzerine toprak atılmamış olan Sn Kemal Kılıçdaroğlu yerini ivedi olarak genç birine devretmelidir. Genç ile kastım İnce vb yaş grubu değil daha da gençlerdir.
Artık yeter iktidarın bu rahatlığını en büyük sorumlusu muhalefet yapamayan sözde muhalefettir.
Nerde haniCHP de iç hesaplaşma başladı
Ah canım keske demeyede başladım. Seneye yerel seçimler var Ekrem İmamoğlu tekrar aday olurmu bilmiyorum ama CHP ye yakışırdı fakat CHP içinde o koltuğa göz dikmiş birçok kişi var. oy verdim evet sonuna kadarda savundum fakat artık biseylerin değişmesi gerektigini düşünmeye başladım ama tık yok kimsede hala burdayiz diyor.mansur başkan ve immamoglu arasında bir yarış var sanırım o koltuk için diğerleri dost görünüp Parti'ye destek gurunup göz oyacak kesim sezdim nitekimde citirdamalar ve yenilginin faturasını odetmeler başladı.ekrem başkanım geçse keşke chp nin başına.
ama ibb ne olacak ve seçime daha 5 sene olması gerçeği
Ama dun bıraktım demenin zamanı değildı ki siyasete küsmek gibi olurdu biraz zaman gecmeliDunku secimi iktidar kazanmadi;muhalefet kaybetti.Dün esimle yaptigi aciklamasindan sonra ustumuzu basimizi parcalayacaktik hani tabir yerindeyse sinirden.Birakmayacak mucadeleye devam dedi resmen.Bu nasil bir akil tutulmasi.He sunu da soyleyeyim Kilicdaroglu giderken yaninda goturulmesi gerekenler listem de var.
Çok geçmiş olsun babana acil şifalr diliyorum,şu anda nasıl sağlığı.Çok kötü değil canım,bilinci falan yerinde ama bobreklerde sıkıntı çıktı.Onu kontrol altına almaya çalışıyorlar.Çok teşekkür ederim.
Canım sabah gördüm adını unuttum muhalif gazeteci söylüyordu bu yenilgi duyumuma göre parti içinde bazı gurupları rahatsız etmeye başlamış diye. Toparlanmalari lazimNerde hani
Biraz daha iyi hanım ablacığım,kan kaçağı vardı onu durdurdular.Bobrekler zarar görmüş malesef,onunla uğrasiyorlar.Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun babana acil şifalr diliyorum,şu anda nasıl sağlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?