Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İnce gelmez tarafını belli etti. yazdıklarınızı sabah izlediğim haberlerden sonra sonuna kadar katılıyorum.

Yok öyle olmadi o. Ama bence en büyük desteği Kılıçdaroğlu kendini aday yaparak verdi Erdoğan'a. Hala da istifa etmiyor 2028 için muallak ama 2032 seçimleri kesin bizim diyormuş öyle diyorlar
Artık demin bile izledim yeter dedim. Buradayız gitmiyoruz demesi.

Bu kadar rahatlıkta iyi değil ki,birazda ülke sorununa çare arasın.
Şimdi hanım abla her insan aynı olmuyor. Bizim bir komşumuz vardı. Kadının eşi emekliydi, üstüne gider iki işte birden çalışırdı. Kadın hayatında bir gün çalışmamıştı. Para nasıl idare edilir fikri yoktu. Agop'un kazı gibi verileni alırdı. Gün gezmesi, sosyete pazarı, akraba gezmesi vs. idi uğraşları. O kadar gamsızdı ki anlatamam, hayat toz pembeydi ona. Annem hayret ederdi haline. Dünyadan bihaber yaşıyordu işte. Yani böyle insanlar var.

İnce gelmez tarafını belli etti. yazdıklarınızı sabah izlediğim haberlerden sonra sonuna kadar katılıyorum.

Ince zaten olmaz ben yaş olarak ondan daha genç biri olmalı diye örnek verdim. Sn Ince'nin siyasi kariyeri bu yaşında tamamlanmıştır. Gerçi siyasetçi hamurunda böyle bir şey yok o koltuğa nasıl pislemişlerse kalktığında her bok ortaya çıkacak diye hiç biri koltuktan kalkmıyor. Bu sözüm hepsi için geçerlidir.

:) Valla bence doğru yapıyor. Her şeyi kafaya takan hasta olur.
30'umda teşhisli iki kronik hastalığım var. Üçüncüsü de yolda. Millet bebe doğuruyor ben hastalık.
Evet üzüntü en büyük hastalıkları doğurur Atatürk’ün genç yaşında ölme sebebi bu .Ama bak depremde yüzbinlerce insan ölmesine rağmen suçluluk duymayanlar 70 inde bile kükreyip saldırıyorlar etraflarına

Çoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.
Şerh odaklari üç harfliler yapıyor bu zamları kuzum,unuttun mu.Yarın öbür gün market yağmalama videoları gelir.

Mutlaka öylede ben nasıl yaşıyorum diyede bir akıl tutulması yaşaması lazım artık.
Herşeyede nötr olmak ne kadar insana .

Borellus dunkü yazına cevap veremedim sordum kaldı oyle gecmıs olsun, ne durumda Suan baban
Çok kötü değil canım,bilinci falan yerinde ama bobreklerde sıkıntı çıktı.Onu kontrol altına almaya çalışıyorlar.Çok teşekkür ederim.

Dunku secimi iktidar kazanmadi;muhalefet kaybetti.Dün esimle yaptigi aciklamasindan sonra ustumuzu basimizi parcalayacaktik hani tabir yerindeyse sinirden.Birakmayacak mucadeleye devam dedi resmen.Bu nasil bir akil tutulmasi.He sunu da soyleyeyim Kilicdaroglu giderken yaninda goturulmesi gerekenler listem de var.

Yukarıda ve şu yazdıklarım bu konuda ilk ve son kez düşüncelerimin ifadesidir. Zaten başlıkta kapanır gider.

Olan fikir ayrılığı yaşayan arkadaşlıkların bitmesine, karşılıklı hakaretlere mazur kalanlara olmuştur.

Secim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun.

Ülkeden kaçacağım diyen korkaklara da sözüm ; Türkiye'ye gelen mültecilerin farkınız yok. Diyorum ya ülkesini savunurken (fikri olarak da dahil buna) ölmeyen, davasını yarıda bırakanlar Ege sularında boğulup(mecazidir) ölsün.

Hayde selametle

ekrem başkanım geçse keşke chp nin başına.
ama ibb ne olacak ve seçime daha 5 sene olması gerçeği
Ah canım keske demeyede başladım. Seneye yerel seçimler var Ekrem İmamoğlu tekrar aday olurmu bilmiyorum ama CHP ye yakışırdı fakat CHP içinde o koltuğa göz dikmiş birçok kişi var. oy verdim evet sonuna kadarda savundum fakat artık biseylerin değişmesi gerektigini düşünmeye başladım ama tık yok kimsede hala burdayiz diyor.mansur başkan ve immamoglu arasında bir yarış var sanırım o koltuk için diğerleri dost görünüp Parti'ye destek gurunup göz oyacak kesim sezdim nitekimde citirdamalar ve yenilginin faturasını odetmeler başladı.

Ama dun bıraktım demenin zamanı değildı ki siyasete küsmek gibi olurdu biraz zaman gecmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…