Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çocuğunuza dil öğretin başka bir şey yapmayın yaşları küçükse dil eğitimine başlatın .Bu ülkeden umudu kesin .İngilizce öğretmeniyim arkadaşlarımın çoğu yurtdışında iş buldu bir haftalık kurslarla hemdenklik alıp Avusturya İspanya’da Almanya da işe Başlayanlar oldu sadece dil bildikleri için .Bende gideceğim zaten bu seçimleri bekliyordum son bir umudum vardı bitti .
Haklısınız
İnanın içim sızlıyor evet belki ben de gideceğim,çocuğum için. Okutabildiğim en iyi yerde okutuyorum,hedefim Avrupanın küçük bir ülkesi,eski Yugoslav toprağı.
Bu güzel ülkeyi içindeki pisliklere bırakıp nasıl gideceğiz? Gerçek vatanseverler olarak ite kopuğa nasıl bırakacağız? Entarili araplara,beli silahlı suriyelilere,elinde kılıçla dolaşan Pakistanlılara bırakıp öz be öz Türk çocuğu olarak nasıl gideceğiz?

Ciddiye almıyordun da neden gelmedin o zaman madem? bir tane taraftarı yoktu iktidarın o zaman. Hepiniz sus pus bekliyordunuz ucuz ateş düşürücü apla. Sen benim üstüme gelsen ne olur beee. he he bol bol kahkaha efekti koyunca daha eğlenceli değil mi ? Yarın sabah markete gidip zamları görünce suratın yine böyle gülecek mi ?
Valla hiiiiçte ağlamadım üzülmedim.Gittim paşa paşa oyumu kullandım. Ülkeyi sizin oy verdiğiniz adam uçuruma sürüklerden çekirdeğimi çitleyip izleyeceğim sizin güruhu. Su veren itfaiyenin....

Bilmem belki bebemle ilgileniyorumdur belki bebemi uyutup gelmişimdir hani normal bir hayatımız da var ya 🤔 vallahi çok mutluyum hdp ye vaatleri olan kimseye geçit vermedi halkımız iki haftadır milliyetçilik gömleği giyene kanmadi. Ben kaç gündür buradaydım şimdiye özel değil. Kazanacağımız da baştan belliydi az mantık kullanan bunun farkındaydı. Geçen seçimden arada 3 milyona yakın farkı babalada yalanlarla mi kapatacakti😏

Kurtlerin dedelerini bombalayan chp, simdi onlarla kolkola girdiniz ama nafile kaybettiniz. Ataturkun partisi dediniz dediniz rezil hale getirdiniz.. depremzedelere ettiginiz beddualar cabasi..hic birsey degilde Reisin disine gore bir muhalefet cikmadi karsisina…olsun be kilocdaroglu Reis ikinizde tarihe gectiniz.. hic secim kazanamamis biri ve hic secim kaybetmemis lider olarak😐👏👏👏👏

Bilmem belki bebemle ilgileniyorumdur belki bebemi uyutup gelmişimdir hani normal bir hayatımız da var ya 🤔 vallahi çok mutluyum hdp ye vaatleri olan kimseye geçit vermedi halkımız iki haftadır milliyetçilik gömleği giyene kanmadi. Ben kaç gündür buradaydım şimdiye özel değil. Kazanacağımız da baştan belliydi az mantık kullanan bunun farkındaydı. Geçen seçimden arada 3 milyona yakın farkı babalada yalanlarla mi kapatacakti😏
Aynen. Hazırlanmış sorularla yayınlanan programda HÜDA-PAR'a "yoo terör örgütü değil" demek en büyük doğru çünkü.

Adam iki dk da kizini damadini satti benim haberim yoktu diyerek halka acirmiydi acaba😐

Mülteciler bir ülke kazandı türkler bir ülke kaybetti.umarım erdoğan oylarıylar işim bitti artık diyipte gönderme çalışmalarına başlar.

Ciddiye almıyordun da neden gelmedin o zaman madem? bir tane taraftarı yoktu iktidarın o zaman. Hepiniz sus pus bekliyordunuz ucuz ateş düşürücü apla. Sen benim üstüme gelsen ne olur beee. he he bol bol kahkaha efekti koyunca daha eğlenceli değil mi ? Yarın sabah markete gidip zamları görünce suratın yine böyle gülecek mi ?
Valla hiiiiçte ağlamadım üzülmedim.Gittim paşa paşa oyumu kullandım. Ülkeyi sizin oy verdiğiniz adam uçuruma sürüklerden çekirdeğimi çitleyip izleyeceğim sizin güruhu. Su veren itfaiyenin....

Abla ben hiçbişi anlamadım dediğinden. Ne duyduğumu, ne okuduğumu bilmiyor muyum ben? Akp'li adamlar söyledi bunu AKP li! Erdoğancılar yani. Nereye bağlayacaktım huuuuuu!
Dediklerinizi Akpliler soylemişse ve video kesilip biçilip hazirlanmadiysa ayip etmişler. Ama erdoganin boyle bir dusuncede oldugunu, destekledigini sanmiyorum. Ben erdoganla kilicdaroglunun sozunu kiyasliyorum. Chp.li bir kadin da depremzedelere artik yardimi çok beklersiniz dedi. Şimdi o lafi kemal dedi mi diyelim? Erdoganin kadinlara hurmet koymasaydi zamaninda başortusu yuzunden madur edilen bir talebenin kizini tercuman olarak yaninda tutmazdi. Neyse arkadaşlar. Daha fazla yorum yapmiyim en iyisi. Üzüntunuzu anliyorum. O yuzden bu durumda artik bu şeylerin konuşulmasi dogru degil

Çocuğunuza dil öğretin başka bir şey yapmayın yaşları küçükse dil eğitimine başlatın .Bu ülkeden umudu kesin .İngilizce öğretmeniyim arkadaşlarımın çoğu yurtdışında iş buldu bir haftalık kurslarla hemdenklik alıp Avusturya İspanya’da Almanya da işe Başlayanlar oldu sadece dil bildikleri için .Bende gideceğim zaten bu seçimleri bekliyordum son bir umudum vardı bitti .
Canım ingilizce ogretmeniymissin ne güzel yurtdışında herokulda isbulursun. Maalesef çoğu insan bu yüzden gitti yurtdışına bende turist rehberiyim yıllardır bütün ülkelere gittim yaşam çok kolay olmasa oralarda şartlar Türkiye'den daha iyi

Arkadaşlar özellikle Almanca öğrenin derim, çocuklarınızı çift yabancı dille büyütün. Çift disiplin yeni nesil bölümler okusunlar. Her türlü Avrupa’da tutunurlar.

Ben kızımla evde ingilizce konuşuyorum ama sıkılıyor hemen cadaloz :D
Almancayı da kendim öğreneyim de, onu da yollicam bu ülkeden en kısa zamanda. Babası ile konuşuyorum şimdiden. Onu isviçreye amcasının yanına göndermek istiyorum okumaya. Biz yaşlandık buradayız da çocukları kurtaralım bunlardan bana yeter :KK200::KK200:

çok üzüldüm ya bu milleti tanıyamamışım kazanacağımızdan umutluydum burada chp nin en yüksek oy aldığı ilde yaşıyorum ama sabahtan beri kutlama yapıyorlar neyi kutluyorlar ülke gerçekten iyiye mi gidecek ?kutlama yapan insanlar bizden daha kötü durumda .Kirasını ödeyemediği için ev sahibini dövüp zorla evinde oturan komşum bile bayrak alıp dışarı çıkmış bir kaç ay sonra halini merak ediyorum doğrusu bakalım ne yapacak .Eğitimim var mesleğim var ama tek ekonomi değildi derdimiz özgürlüklerimiz haklarımızdı tehlikeye giren en çokta bundan korktuk ama bakıyorum eğitimsiz kocasının eline bakan kocası ise asgari çalışan kadın bu adamları desteklemiş .Biz onların hakları için endişelenirken onlar bize karşı Zafer kutluyor olmuş bakalım iki üç ay sonra her şey belli olacak .
Sizin gibi dusunmeyinci niye ezikliyosunuz milleti herkes hür iradesi ile gidip oyunu kullandı bana gorede CHP gelse ikinci Suriye olacaktık Allah milletin yüzüne baktida RTE geldi

Bir gün çok sevdiginiz eşinizden boşanır ya da onu kaybederseniz ağzı salyalı bir moruğa sahiplendirildiğinizde de çok mutlu olacak mısınız merak içindeyim.
Wowww cok korktu herkes.. yaptiginiz tek sey yalancilik ve algi. Adam cokti aciklama yapiyor hatta bu lafi cikaranlara dava actilar. O sahiplendirme oyle birsey degil arastir once

Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek

He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!

Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!
Sen kaç kitap okuyorsun merak ettim?
Ne tür okuyorsun mesela?

Sizin gibi dusunmeyinci niye ezikliyosunuz milleti herkes hür iradesi ile gidip oyunu kullandı bana gorede CHP gelse ikinci Suriye olacaktık Allah milletin yüzüne baktida RTE geldi
Chp zihniyeti budur cirkef hor gormeye musait.. la galibe illallah.. kalp yapip dans etmeye dewamke onlar

Kurtlerin dedelerini bombalayan chp, simdi onlarla kolkola girdiniz ama nafile kaybettiniz. Ataturkun partisi dediniz dediniz rezil hale getirdiniz.. depremzedelere ettiginiz beddualar cabasi..hic birsey degilde Reisin disine gore bir muhalefet cikmadi karsisina…olsun be kilocdaroglu Reis ikinizde tarihe gectiniz.. hic secim kazanamamis biri ve hic secim kaybetmemis lider olarak😐👏👏👏👏
O değilde bununla beraber 25 senedir yenilemeyen tek kisi

bana gorede CHP gelse ikinci Suriye olacaktık
Hangi veri ile bunu düşündünüz? Türkiye birinci Suriye çünkü şu an malum, kaç Suriyeli var ülkede sayısından haberdar mısınuz

Büyük konuşmayayım ama olurum.
Ben kazansaydık dahi bir parti değil ülkemin bayrağını sallayacaktım, hepimiz için kazandık diye.
Lakin açlığa sefalete güvensizliğe özellikle parti altında sevinene hiç mi hiç acımam, yarın g.tü donacak diye ben bağırırken o yırtık donunu kapayıp koyduk diyor hala.

Sözlerim deprem bölgesi hariçtir, aylar önce psikolojik etkilerini biliyorduk zaten.
Onlar kendi adına haklıdır seçimlerinde.
Bdv de konulara tavrım çok güzel olacak ohh diye başlicam banane ben bi sekilde idare ederim :)

Back
X