- 19 Mayıs 2020
- 47.192
- 211.867
- 548
Rozi acil tarafından koca buluyorsun, geliyorlar.Allah yazdıysa bozsun.
Kız o bakışlar ne öyle. Sakallar hele abooooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rozi acil tarafından koca buluyorsun, geliyorlar.Allah yazdıysa bozsun.
Kız o bakışlar ne öyle. Sakallar hele abooooo![]()
Al al al al al al.Bacım ben bekarım henüz ama yavuklum var. Ben giriyor muyum buna?![]()
Niye?Burası İslam ülkesi değil diyen çoğu insan taciz tecavüz olaylarında işte İslam ülkesi diyorlar.. sonuç ne olursa olsun burada camiler görüntü kirliliği yapıyor diyeni de gördüm. Kimsenin kimseye saygısı yok topiğe daha bakmayacağım herkese iyi forumlar, birinin ölmesini dilemek ne kadar doğru bilemedim
Anka yi ciddiye almak dfkkdndnllzaten sandıklar açilir açilmaz belli olmuştu da çok ağliyordunuz üstünüze gelmek istemedik
![]()
Gulen kadin terbiyesizdir lafini inanin erdoganin yonetmedigi ve gerikafali her ulke vatandaşi soyleyer. Bunlari erdogana baglamaniz biraz şaşirtdi.
Daha çok güleceğiz, tam kadro devam. Bahçeli'den yeni şiirler dinleyeceğizOhh oh dedikçe sen aklıma ss geliyor, güldürme beni![]()
Çocuğunuza dil öğretin başka bir şey yapmayın yaşları küçükse dil eğitimine başlatın .Bu ülkeden umudu kesin .İngilizce öğretmeniyim arkadaşlarımın çoğu yurtdışında iş buldu bir haftalık kurslarla hemdenklik alıp Avusturya İspanya’da Almanya da işe Başlayanlar oldu sadece dil bildikleri için .Bende gideceğim zaten bu seçimleri bekliyordum son bir umudum vardı bitti .Yetmiyor evet. Biz bir ürerken,karşı taraf 5 ürüyor çünkü. Tanıdığım bildiğim tüm Akpliler yardım alarak yaşıyor, ya da ihtiyacı yokken yardım alıp yiyip içip zıçıp geziyor. Sonra da benim karşıma geçip dinden imandan bahsediyorlar. Sayıları da hiç az değil. Biz ne olacağız peki,çocuklarımıza nasıl bir gelecek bırakacağız gerçekten düşünmekten fenalık geldi.
Daha çok güleceğiz, tam kadro devam. Bahçeli'den yeni şiirler dinleyeceğiz![]()
Beni bunla kandırmaya çalışma hadi yürü işine bak senBir gün çok sevdiginiz eşinizden boşanır ya da onu kaybederseniz ağzı salyalı bir moruğa sahiplendirildiğinizde de çok mutlu olacak mısınız merak içindeyim.
ŞükranAnka yi ciddiye almak dfkkdndnllzaten sandıklar açilir açilmaz belli olmuştu da çok ağliyordunuz üstünüze gelmek istemedik
ama işte beddualar ölüm dilemeler filan fazla ileri gittiniz sanki?
Yetmiyor evet. Biz bir ürerken,karşı taraf 5 ürüyor çünkü. Tanıdığım bildiğim tüm Akpliler yardım alarak yaşıyor, ya da ihtiyacı yokken yardım alıp yiyip içip zıçıp geziyor. Sonra da benim karşıma geçip dinden imandan bahsediyorlar. Sayıları da hiç az değil. Biz ne olacağız peki,çocuklarımıza nasıl bir gelecek bırakacağız gerçekten düşünmekten fenalık geldi.
BenBen Çankayadayım burda arabalar korna çalarak kutlama yapıyor beş dakikada bir konvoy geçiyor.
Arabaların camlarına çıkıp bağıran da var. 10 senedir burdayım ben de ilk defa duyuyorum sanırım daha önceden hatırlamıyorum.
Bende canım CHP nin en yüksek aldığı illerinden birindeyim geçici olarak. hayatımda ilk defa silahla zafer kutluyorlar burda şaşırdim. Çok akp ye oy çıkmazdı işin garibi hiçbir cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan kazandığında sokaklara döküldüğünü görmedim insanların. çok değişik bir seçim oldu.çok üzüldüm ya bu milleti tanıyamamışım kazanacağımızdan umutluydum burada chp nin en yüksek oy aldığı ilde yaşıyorum ama sabahtan beri kutlama yapıyorlar neyi kutluyorlar ülke gerçekten iyiye mi gidecek ?kutlama yapan insanlar bizden daha kötü durumda .Kirasını ödeyemediği için ev sahibini dövüp zorla evinde oturan komşum bile bayrak alıp dışarı çıkmış bir kaç ay sonra halini merak ediyorum doğrusu bakalım ne yapacak .Eğitimim var mesleğim var ama tek ekonomi değildi derdimiz özgürlüklerimiz haklarımızdı tehlikeye giren en çokta bundan korktuk ama bakıyorum eğitimsiz kocasının eline bakan kocası ise asgari çalışan kadın bu adamları desteklemiş .Biz onların hakları için endişelenirken onlar bize karşı Zafer kutluyor olmuş bakalım iki üç ay sonra her şey belli olacak .
Ben kızgınlıkla çok şey dedim;ama mesela muhtemelen yapamayacağım şeyler, büyük büyük konuşmalar işte, kızgınlıktan hayal kırıklığından. Ülkedeki maaşlar hâl ahvâl ortada, her şeyi eleştirip şunu yapacağım bunu yapacağım diye kurulup Türklere Türkiye’ye biri lâf ettiğinde Türk bayrağıyla direkte dönen abiye dönebiliyorum. Ülkemin insanının yarısının ne günahı var diyorum.Büyük konuşmayayım ama olurum.
Ben kazansaydık dahi bir parti değil ülkemin bayrağını sallayacaktım, hepimiz için kazandık diye.
Lakin açlığa sefalete güvensizliğe özellikle parti altında sevinene hiç mi hiç acımam, yarın g.tü donacak diye ben bağırırken o yırtık donunu kapayıp koyduk diyor hala.
Sözlerim deprem bölgesi hariçtir, aylar önce psikolojik etkilerini biliyorduk zaten.
Onlar kendi adına haklıdır seçimlerinde.
Çocuğunuza dil öğretin başka bir şey yapmayın yaşları küçükse dil eğitimine başlatın .Bu ülkeden umudu kesin .İngilizce öğretmeniyim arkadaşlarımın çoğu yurtdışında iş buldu bir haftalık kurslarla hemdenklik alıp Avusturya İspanya’da Almanya da işe Başlayanlar oldu sadece dil bildikleri için .Bende gideceğim zaten bu seçimleri bekliyordum son bir umudum vardı bitti .
Ben de gidemem, kim ne yapsın beniCumhuriyet kadınıyım, ne başka ülkeye giderim, ne de doğru bildiğimden vazgeçerim. Bu ülke benim kimseye bırakmam :)